Láttam a napokban kettő csopit másik műszakos kollégák a közös tárolóban csilli-villi csillámpónik aszom f@szom króm, bőrtatyók stb... de egyiknek az olajkarikák első telókon a másiknak már féltenyérnyi folyások foltokban.
Azokat megnéztük,jók,szelep szár szimeringek csere 22év,vezérmülánc csere,kuplung csere,gyürük dugók jók,a hengeren látszik a gyári honolás.majd lessz valami,hogy megcsináljuk az biztos.2.5évet nem tudtam használni,nem a motor véget...!
Vákumos a benzincsap,akkor lehet ott engedte bele a benzint a motorba.Attól lehet szar az alapjárat is,ha a membrán likas,mert a vákumcsövön plusz benzint kap az a henger,amelyikre rá van dugva a benzincsap.
Üdv!Yamaha fzr600 4jh..alapjáraton nem álbe,ingadozik.szivocsonkok kicserélte,és minden olyan alkatrész ahol falsot szivhat.uj olaj leengedve.kb 1-literrel több jöttki,a benne levö benzin miatt,mittöl lehet, kopott gyürük stb,,,?
Akkor meglett mégis miért szegény a keverék.
Én AWI-val felhegeszteném króm-nikkel pálcával, végül vissza köszörülném, felpolíroznám.
Némi szakértelemmel ilyen kicsi hibához, még eszterga sem kell. Prizmán forgatva is javítható.
Bár én nem használtam, de Vagy az SKF-nek van vékony acél gyűrűje, szimmering futófelület felújításra, e ahhoz is esztergálni kell.
Gyömrői úton Kossuth és Társa gépműhelyben vagy a Üllői uton a PÁL nál tuti korrekt áron megcsinálják.
Sziasztok! 2003 250 SX kuplung tolórúd melyik oldalán és hol helyezkedik el a fém golyó? Illetve mennyi a kuplung lamellák össz és külön különi minimum vastagsága? Válaszokat előre is köszönöm! :)
még ismerős is elkér sokat, hiszen a gép is villannyal megy meg az idő is drága
egy ötös alatt nem biztos hogy megállna egy ilyen akció
egy szimering meg kb 500ft
Már csak az a kérdés, ki és mennyiért? Érdekes összeget lehet hallani, nem vagyok benne biztos, hogy ismeretség hiányában megéri-e. A napokban esztergáltattam egy csőtoldatot.
Kb 2deci pálinka után agyalok,hogy hogyan rakjam a főtengely szimeringeket bele a blokba..
Minarelli fekvő..