Ezt inkább hagyjuk oda addig nem tudok menni míg nem lesz tömítés csere mert leginkább 3-ban tetszetős és motorféken vagy gázon így meg nyomja az olajat kifelé nagyapósan viszont nem de ez nem nagyon való nekem. Már nem tom sírjak vagy nevessek...
Amúgy azt gondolnám sokkal kockább vagy mint én minden apró mozzanatra bizbaszra figyelsz már lépésekkel előbb, ezért kérem mindig a segítséged ha balfékeskedek.
Nekem húzósabb volt a mutatvány , de még jó hogy soha nem indulok úgy el , hogy nem ellenőrzöm a szintet ! Kikentem volna a főtengő csapágyat 10km alatt !
Én pl. most cseréltem olajat 1000 km után ! Balfasz voltam , nem zártam a csapot , oldalsztenderen áll a vas , teletank , aztán kb 2 l benzin bele az olajba ! Olaj meg szűrő csere ! Ez van ! De a simó meg megkergült a castroltól ! Azzal vegyészkedem a keverékét ! Nem pazallunk !
Az az igazság hogy nem vagyok biztos benne hogy megszakadt, mert ahogy kilódtam a hely szűke miatt a fogóval lehet hogy az olajcsőbe szorult.És mikor igazítottam a kulcson azért volt laza a szűrő
Mindent úgy csinálj , hogy abban 100%-ig biztos legyél , hogy vezetés közben ilyen gondolatok ne terheljék a fejed a sisak alatt , mert a zöldfolyosóban nincs erre idő !
Én gumis tenyerű kesztyűvel szoktam amennyire kilóg alul éppen rátudok fogni majdnem csak tenyérrel és elég. Egyszer vettem le a szűrőt olajcsere előtt szalagossal, majd elfordítottam a motort vele hátsó emelőn, ellentartottam bal kézzel a vázon, bacca+!