ZXR-750 könyvéből fényképeztem , alul a tárcsát felső holtpontra , kipu vezérkerékre feszesen a láncot , vezér kerék Jele a hengerfej síkján , számolod a csapokat és ráteszed a szívótengelyre , aztán feszítőt neki ! ! Hogy 37 csapot számolsz-e az változhat az évjárattal , de a jel mindíg a síkon van !
Sziasztok!
Van egy Kawasaki Ninja ZX7R aminek rossz a vezérlése. Valakinek nincs egy leírás ahol megmutatják, hogy hogyan kell beállítani? Tudná esetleg csatolni? Nagyon megköszönném!
Nagyjából, picit szürkés, de mivel tényleg elhanyagolható egy gyertya ára a fontosságához képest, én inkább vennék egy szett újat. A placebo hatás is meglesz, hogy mennyivel szebben jár a motor meg hogy veszi a lapot
Nekem 2 db 2T Trabim volt, a mexakítókkal szintén szívtam sűrűn: NDK-st egy idő után nem lehetett kapni, az olasz ICET nevű remekmű (a lukas közepű) meg egyszerűen megolvadt egy kis kergetéstől.
egyszer vagy nekünk vagy havernak is kifújt, nem emlékszem már tisztán de nálunk csináltuk az biztos utána valami kisipari lemezes cucc került bele utána sose kellett bontani, de meghúztuk a csavarokat szakadás előtt 0,001nm-el
inkább a megszakítókkal volt gond miután elfogyott az eredeti ddr "magas minőségű"
bár akkor már tökmindegy volt mert elszaladt a benzinár és nem értem meg fenntartani, és jött a gázos zsiguli
nekünk a trafó szart be az isteni 353ason, a csodálatos isolator 175 gyertya bírta sokáig amit fater kidobált én még a szimóval avval jártam
3 trafóból behalt kettő 4-5km távot 1 hengerrel kitekert gyertyákkal tettük meg
utána ment bele 3 zsiguli trafó és még most is megy ha nem zúzták be
Udv mindenkinek.keresek egy konkrèt szerelöt,sajnos a nevèt nem tudom,amit tudok:a jászságba lakik,kb hat ève vásárolt tölem egy suzuki gsxr 1100 est aminek az elsö vilája sèrült volt ès a blokja egy raly trabiba kellett,kb 40 èv körüli ès ha jol tudom akkor honda párti( nekem ez a lènyeg) ha valaki esetleg ráismer ilyen kevès informácio alapjan anak várom a jelentkezèsèt szèles utat
Néhány évtizede szakmai tanárom a technikumban mesélt ilyet. Nem ment a Wartburg egyik hengere, gyertyákat nézték, elektróda hézag jó, tiszta. Visszateker.Semmi...Majd pár órával később, sokadik kiszerelés után, egyszer beszerelt állapotban tartva a gyertyát, látták meg, hogy kicsúszik középelektróda és letestel...
Sziasztok. Tegnap gyertyát cseréltünk egy haverom cbr1000f-é ben. A tünet az vólt hogy egyre többszőr háromhengerezett. Az első gyertya kitekerése után jött a megdöbbenés és vagy két sör.
Hova lett az elektróda a gyertya végéből?? kb 2mm hiányzott.
Kukucskálás, átforgatás, de semmi rendellenes.
Addig bosszantott a dolog még szétflexeltem egy jó gyertyát meg ezt a rövid elektródásat, majd megnyugodtunk.
Valahogy beljebb csúszott a kerámiába és nem hiányzik belőlle semmi.
Úgyhogy ittunk még két sőrt.
Be az uj gyertyákat, és hibátlan a múködés
Jo regelt mindenkinek,egy konkrèt szerelöt keresnèk a jászságba jászberèny környèkèn lakik,jo pár ève vásárolt tölem egy 1100 es suzuki gsxr t tápioszölösön aminek az eleje sèrült volt ès egy verseny trabiba kelett a motorja(a trabi nem az övè).ha jol tudom akkor akit keresek honda( számomra ez a lènyeg) párti(nem Szèl ímrènek hivják_vele már beszèltem ès nem öt keresem)ha valaki tud segiteni azt nagyon megköszönèm,üdv mindenkinek szèles utat.
Először is nézd meg, miért "szívja" meg magát, de addig is tegyél rá egy benzincsapot. Elvileg ugye vákumcsapos, ha az elromlik, akkor sem kéne, de ezek szerint összetett a probléma, így szerelő lesz, ha te nem értesz hozzá. Ez nem szégyen, nem kell mindenkinek mindenhez érteni, én sem tudok szülést levezetni.
Van egy Kawasaki Ninja ZX7R aminek rossz a vezérlése. Valakinek nincs egy leírás ahol megmutatják, hogy hogyan kell beállítani? Tudná esetleg csatolni? Nagyon megköszönném!
inkább a megszakítókkal volt gond miután elfogyott az eredeti ddr "magas minőségű"
bár akkor már tökmindegy volt mert elszaladt a benzinár és nem értem meg fenntartani, és jött a gázos zsiguli
meg szétrobbant a féltengely.
A more aki megvette utána ha nézéssel gyilkolni lehetett volna már nem élnék.
3 trafóból behalt kettő 4-5km távot 1 hengerrel kitekert gyertyákkal tettük meg
utána ment bele 3 zsiguli trafó és még most is megy ha nem zúzták be
Hova lett az elektróda a gyertya végéből?? kb 2mm hiányzott.
Kukucskálás, átforgatás, de semmi rendellenes.
Addig bosszantott a dolog még szétflexeltem egy jó gyertyát meg ezt a rövid elektródásat, majd megnyugodtunk.
Valahogy beljebb csúszott a kerámiába és nem hiányzik belőlle semmi.
Úgyhogy ittunk még két sőrt.
Be az uj gyertyákat, és hibátlan a múködés
Üdv!