Szia Keress valakit aki ért is a 2t karbi beállításhoz,vagy keress rá a neten.De az alap: Tű középre,levegőcsavar koppig be,majd másfél fordulattal ki. Ettől el kell indúlnia. Finomítani a légcsavarral tudod az alapjáratot. De a legjobb,ha hozzáértő teszi ezt. Addig pedig,vedd le a kipufogót.a rezonátor részt égesd ki-kompresszortömlő a végébe + perzselő és mint a sugárhajtómű úgy fog viselkedi. Amikor már nem füstöl akkor kész. Újrafesteni,a hangtompítót pedig ujra gyapotozni.Röviden ennyi. A 2t lelke a karbi és a kipuff.Remélem tudtam segíteni. Az pedig,hogy megragadt: Fúrás új dugó,gyűrű,tűgörgő hf.tömítés.Készülj egy 30-35e.forintra.Gagyi noném dugót ne rendelj.
Nem elég, hogy 40-es keverékkel jársz, még akkor azt is elveszed szegénytől, mégis mit gondoltál, mi fogja majd kenni a hengert-dugattyút?! Roppant odafigyelve kell a kétütemű keverékolajozású gépekkel bánni, hogy még a legszegényesebb olajozás esetén is legyen elég kenőolaj. Persze gondolom szerencsétlen nem gyorsult úgy ahogy Te elvártad volna tőle és erre szabott rá, nem kicsit , de nagyon! Majd ezek után óvatosabb leszel!
Ezt benéztem.... :'(
Én voltam az aki jó pár nappal ezelőtt itt kértem segítséget a motorom vízforralásával kapcsolatban, a problémát sikerült elhárítani a hűtősapka cseréjével, így a vizet már nem forralta. Az erő ettől függetlenül nem jött meg. 1-es 2-es kipörög, 3-as már nem igazán a többi meg csak tempótartás (jobb esetben) Tegnap mentem egy 3-órás kört majd 2 órával később gondoltam én állítok a kerbin mivel érzésem szerint sokat kapott, így ezértsem tudott kipörögni. A súbertűt visszavetem egyet (fentről a 2.-ba) és próbálgattam. 1-2- , nem sokat változott, állítottam a melléklevegő csavaron (kifele,- befele) próbálgattam majd egyszer a motor megált... Nem úgy ált le, mintha elment volna a gyujtás, vagy nem kapott volna anyagot, így tudtam hogy itt most baj van. Berugóra ráléptem és akkor szembesültem vele hogy BESÜLT :'( (a napot teletankal indítottam 40-es keverékkel, így csak arra tudtam gondolni hogy a karbi állításnál basztam el valamit) Végelkeseredésemben gondoltam hátha szerencsém lesz és tolásra visszaugrik, de semmi. A kérdésem.: Látatlanul mit tudtok mondani, miket kell cserélni, és mennyibe fájhat a sztori? (Yamaha DT 125 LC vízhűtéses power nélküli)
Segítőkész válaszotokat előre is köszönöm. :)
Na rákerestem az eltömpődött v65 szűrőre és 5 perc alatt kidobta a google hogy van egy elkerülő szelep ,nem a szűrőben hanem maga a gyártó gondolt rá ,egy képre húztam a két irományt remélem a felbontás miatt még olvasható lesz,de linkelem a forrást is.A szerelési könyv 83-as guzzi ha ott volt elkerülőszelep akkor később 84-86-ban is volt.
Mint minden motorba gondolom ebbe is kapni többféle szűrőt,a régi szűrőbe nincs ilyen szelep de biztos kapni olyat amiben van,ennek semmi köze a Moto Guzzihoz,a szűrőről van szó nem a motorról.
Pl itt egy másik ugyanabba a motorba tekerhető:http://www.ebay.de/itm/Oil-Fil...
De, van baj vele. Egy valamire való motornál gondoltak arra hogy koszolódik a szűrő + hideg sűrű olaj nem biztos hogy indításnál átmegy a szűrőn, ezért a szelep. Szűretlen olaj még mindig sokkal jobb mint a nincs olaj...
Sziasztok.További kérdésem a generátor forgórésszel kapcsolatos.A képen is látható,hogy a mágneseket rögzítő műgyanta féle dolog részekben le van töredezve és meg van repedezve.Mi a teendő vele?Lehet ez annak az oka,hogy bizonyos fordulatszámnál pici vibráció van a motornál úgy,hogy a tükrön látható a rezgés és nem ad tiszta képet.Hol lehet ezt kijavítani,javíttatni?
Semmi baj azzal a motorral, én inkább abban vagyok szkeptikus, hogy egy mso2 adalék eltöm egy szűrőt (bár a fimol részecske mérete nem tudom, hogy nagyobb-e mint a liqui féle motorosé), persze nem zárom ki hisz nem láttam az adott szűrőt, de kíváncsi lennék rá.
Hát ez relatív hogy tudnak-e vagy sem, én voltam a Guzzi múzeumban nem úgy tűnt 3 szintet elnézve hogy amatőrök lennének...ettől függetlenül a v2-esük a Harley-kal van egy polcon, de nem is sportmotort akartak csinálni. Biztos nincs benne.
Sziasztok! Van egy zzr 400 e 96-os motor, szépen indul, jól jár, üresben szépen veszi a fordulatot, 10ezer fölé simán forgatom, de terhelés alatt 9.500-as fordulaton megtorpan,(minden fokozatban) és alig tudom fölé vinni, és nem is akar rendesen gyorsulni fölötte. Órát kellett cserélnem rajta, mert törött volt de csak 600-asé volt, ennyi változás van rajta. (kompressziót nem mértem) Hátha van valakinek ökle-te. Köszönöm a segítséget.
Biztos, hogy az tömítette el a szűrőt? Ezer gépbe raktam a magaméban most is van és még működnek sőt, a hatás is mérhető volt, bár amit írsz logikus lehetne ha a részecskék olyan nagyok, hogy felakadnak a szűrőben, de a liqui-nél nem hinném, talán ezért van külön motoros és autós cucc, én motorba csak a motorost használom, autóhoz meg a hozzávalót.
Nem tudom milyen motor lett csapágyas ettől, de az olajszűrők 99%-án ha nem mindegyiken van egy megkerülő szelep ami pont az ilyen esetek miatt van benne, mondván hogy inkább járjon szűretlen olajjal mint olaj nélkül.
Csak olyan motorban használd, amelyiknek külön van a váltoja és a váltoolajba tedd, mivel a molibdénes cucc nekem eltömitette az olajszüröt és csapágyas lett emiatt a fötengely. Váltoba, kardánba viszont aranyat ér!
Én voltam az aki jó pár nappal ezelőtt itt kértem segítséget a motorom vízforralásával kapcsolatban, a problémát sikerült elhárítani a hűtősapka cseréjével, így a vizet már nem forralta. Az erő ettől függetlenül nem jött meg. 1-es 2-es kipörög, 3-as már nem igazán a többi meg csak tempótartás (jobb esetben) Tegnap mentem egy 3-órás kört majd 2 órával később gondoltam én állítok a kerbin mivel érzésem szerint sokat kapott, így ezértsem tudott kipörögni. A súbertűt visszavetem egyet (fentről a 2.-ba) és próbálgattam. 1-2- , nem sokat változott, állítottam a melléklevegő csavaron (kifele,- befele) próbálgattam majd egyszer a motor megált... Nem úgy ált le, mintha elment volna a gyujtás, vagy nem kapott volna anyagot, így tudtam hogy itt most baj van. Berugóra ráléptem és akkor szembesültem vele hogy BESÜLT :'( (a napot teletankal indítottam 40-es keverékkel, így csak arra tudtam gondolni hogy a karbi állításnál basztam el valamit) Végelkeseredésemben gondoltam hátha szerencsém lesz és tolásra visszaugrik, de semmi. A kérdésem.: Látatlanul mit tudtok mondani, miket kell cserélni, és mennyibe fájhat a sztori? (Yamaha DT 125 LC vízhűtéses power nélküli)
Segítőkész válaszotokat előre is köszönöm. :)
http://www.guzzitek.org/gb/ma_...(GB).pdf
https://books.google.hu/books?...
http://www.guzzitek.org/gb/ma_...(GB).pdf#page=6&zoom=auto,-12,92
Pl itt egy másik ugyanabba a motorba tekerhető:http://www.ebay.de/itm/Oil-Fil...
Biztos hogy nincs benne ?
http://www.ebay.com/itm/Olfilt...