Semmilyen feszítési lehetőség nincsen??! Mennyire vannak a szemek kinyúlva? Mert szerintem ésszerű javaslat lenne a láncot újra cserélni, vagy ha még kibírja, akkor kivenni egy darabot belőle! De az sem lenne baj, ha egy hozzáértő megnézné!
Sziasztok!
Van egy Syhneray STXE Quadom amin nagyon laza a lánc feszíteni kellene valahogyan de nem tudom,hogyan lehet? Csatolok egy képet nekem is ilyen van csak annyira laza a lánc ,hogy sokszor eldobja.
Sziasztok!
Kérdezném,2005 /600/fazeren, a baloldalon a hengeren van egy hatos furat ledugózva.Olyan mintha olajpárás lenne egy kicsit.Mi a szerepe ennek a furatnak?
Köszönöm a válaszokat.
Az a helyzet hogy mikor rendeljük az alkatrészt mi sem tudunk ilyen adatokat. Másrészt igaz van szerviz limit amit illik betartani. Ha a gyűrű viszonylag passzentosan fekszik a horonyban és a gyuruhezag sem nagy nem lehet nagy gond. Az új gyűrű sem drága ha biztosra akarsz menni. Honolast mindenképpen old meg.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, hogy az XVS-125-nek mi a dugattyú gyűrű mérete? Tudomásom szerint az átmérő 41mm, de a szélességre is szükségem volna,különösképp a középső olaj lehúzóéra!
Azt is tudom,hogy a "Gugli" a barátom! Ebben az esetben viszont úgy tűnik,hogy nem igazán akar velem haverkodni mert vagy nem sikerül letölteni a Service Manualt,vagy nem tudom megnyitni! Valószinűleg én vagyok a bal.....sz, amit el is ismerek! Ezért kérek Tőletek segítséget amit előre is köszönök!
köszi, de védő angyalra nincs szükség, tuti a moci meg nem hajtom, 1-hónapba csak egyszer kétszer durvulok vele. nem állandóan,de azért köszönöm a sgítséget
a beszívott levegőt szokták inkább korlátozni, ami a légszűrőboxba megy levegő az többnyire kis átmérő(kb mint a gyári kipufogó nyílás)
inkább tegyél bele egy új szivacsot ami még nincs összeroskadva, híg olajjal(pl 2t olaj) kend meg vékonyan, kicsit nagyobbíts a box beömlő nyílásán(karbi átmérőtől nem sok értelme van sokkal nagyobbra)
és utána imádkozz hogy a védőangyalkád mindig a közelben legyen.....
Mennyire állítódhat el egy üzemanyagszintjelző ha a tank érzékelő csatiját szerelés közben lehúztam? A szintjelző gyújtás nélküli is működik.
Tegnap kétszer is leáll a motort, holott még épp tartalékra állítás szintjét jelezte, amikor megállt. Egyszer sikerült elindítani, mentem vele 12km-t, utána megint leállt, nem tudtam elindítani.
Szerencsére benzinkút közelében, eltoltam oda, tankoltam és pöc röff, ment tovább.
ez csak ötvenes, de 1-kis tuning van már, cdi, kuplung, kipufogó. variátor görgő. de 85-km-et megyen szépen, a szürőt azért kérdeztem mert van 1-feleslegbe, és úgy gondoltam rá rakom.
új(nagyobb) karbi, 70es henger, és a hozzávaló kipufogó, atán ga jól megy akkor kezdhetet a variót-kuplungot variálni
ha kicseréled a szűrőt attól nem fog jobban menni, próbáld ki szivacs nélkül hogy megy , nem lesz érezhető változás teljesítményben csak a hangja lesz nagyobb
plusz az életartam lesz kevesebb mert minden szart beszív
amennyibe kerülne az akció vehetsz egy 125-ös robogót.....amiért kb ugyanaz a büntetési tétel mint a felhúzott "ötvenesért"
Igaza van piciz-nek, ebben az esetben valószínű nem elég a tű helyzetén változtatni. Nézd meg hogy a gyári 78-as főfúvóka van-e benne és utána válik el mihez kell nyúlni majd.
Ilyen szintű változtatásnál már nem elég csak a tűn rakosgatni lévén az csak részterhelésen meg teljes terhelésen szól bele a dolgokba, no meg ha több levegőt kap fúvóka is kell nagyobb mivel sok levegő kevés üzemanyag miatt nyitottabb levegőszűrőnél még inkább rosszabb lesz a motor mintsem jobb arról nem is beszélve hogy a szegény keverék a motornak is káros
az egész légszürő házat cserélném. annyira nem csilli villi de krómos sport szürő. akkor elméletileg a tűn meg persze a levegő csavaron is állítani kell nem???
A tűn emelni, esetleg a főfúvókát cserélni kell. De egy szűrő cserétől nagy csodát ne várj, sőt véleményem szerint ezeknek a sportszűrőknek a szűrőhatása enyhén szólva is kérdőjeles. Bár a kérdésedből nem derül ki, hogy az egész légszűrőházat akarod cserélni egy csilli-villi krómos világítós haszontalanságra, vagy a gyári szivacsot gondolod kicserélni sportosabbra.
Előbbinél kb. nem szív be egy legyet, vagy egy apróbb kavicsot, míg utóbbi kicsit megolajozva, (ne adj isten légszűrő spray-ozva) egész jó lehet. Ja, és akkor még arról a csodálatos szívóhangról nem is beszéltünk a nyitott szűrő esetén.
Van egy Syhneray STXE Quadom amin nagyon laza a lánc feszíteni kellene valahogyan de nem tudom,hogyan lehet? Csatolok egy képet nekem is ilyen van csak annyira laza a lánc ,hogy sokszor eldobja.
Kérdezném,2005 /600/fazeren, a baloldalon a hengeren van egy hatos furat ledugózva.Olyan mintha olajpárás lenne egy kicsit.Mi a szerepe ennek a furatnak?
Köszönöm a válaszokat.
Köszönőm a választ mindkettőtöknek!
Ha szét lesz szedve akkor látunk és mérünk!
régebben a pinkmotors nál volt ezer féle méretű kacat ezekhez a kis berregőkhöz(is)
Segítségeteket kérném, hogy az XVS-125-nek mi a dugattyú gyűrű mérete? Tudomásom szerint az átmérő 41mm, de a szélességre is szükségem volna,különösképp a középső olaj lehúzóéra!
Azt is tudom,hogy a "Gugli" a barátom! Ebben az esetben viszont úgy tűnik,hogy nem igazán akar velem haverkodni mert vagy nem sikerül letölteni a Service Manualt,vagy nem tudom megnyitni! Valószinűleg én vagyok a bal.....sz, amit el is ismerek! Ezért kérek Tőletek segítséget amit előre is köszönök!
inkább tegyél bele egy új szivacsot ami még nincs összeroskadva, híg olajjal(pl 2t olaj) kend meg vékonyan, kicsit nagyobbíts a box beömlő nyílásán(karbi átmérőtől nem sok értelme van sokkal nagyobbra)
és utána imádkozz hogy a védőangyalkád mindig a közelben legyen.....
Mennyire állítódhat el egy üzemanyagszintjelző ha a tank érzékelő csatiját szerelés közben lehúztam? A szintjelző gyújtás nélküli is működik.
Tegnap kétszer is leáll a motort, holott még épp tartalékra állítás szintjét jelezte, amikor megállt. Egyszer sikerült elindítani, mentem vele 12km-t, utána megint leállt, nem tudtam elindítani.
Szerencsére benzinkút közelében, eltoltam oda, tankoltam és pöc röff, ment tovább.
ha kicseréled a szűrőt attól nem fog jobban menni, próbáld ki szivacs nélkül hogy megy , nem lesz érezhető változás teljesítményben csak a hangja lesz nagyobb
plusz az életartam lesz kevesebb mert minden szart beszív
amennyibe kerülne az akció vehetsz egy 125-ös robogót.....amiért kb ugyanaz a büntetési tétel mint a felhúzott "ötvenesért"
Előbbinél kb. nem szív be egy legyet, vagy egy apróbb kavicsot, míg utóbbi kicsit megolajozva, (ne adj isten légszűrő spray-ozva) egész jó lehet. Ja, és akkor még arról a csodálatos szívóhangról nem is beszéltünk a nyitott szűrő esetén.