Van aki 1,5 mm ig koptat , van aki felső munkahengerig ! Ha már meg nem nézi , hallani sem halja vagy nem érzi hogy vas a vason van , úgy fékez mint a vonat ? Lehet hogy vasutas a ríder , és csak kopogtatja kalapáccsal néha !
Te Józsi , Amerika kapitány nem volt vasutas ? Akkor azért van mindíg kalapács odakészítve a keze ügyébe ,bármit szereljen is !
Ez?
Nekem az 1 dugós féknél a dugattyúval szemben lévő részből is lekopott vagy 3mm mire elkezdett a fékfolyadék folyni....
Azóta csak új betéttel indulok hosszabb túrára
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni !
Egy Suzuki sv 650 el van probléma . Első szériás 2001 es motor .
Leállításkor egy viszonylag erőteljes csattanás halható , míg indításkor , miután a motor már jár forgó zajos csapágyas hangot hallok . Önindító-szabadonfutó hibára gondolok . Lehetséges ? Találkoztatok e ilyesmi hibajelenséggel , és van e sejtésetek , tippetek , mi lehet a probléma ?
Válaszotokat előre is köszönöm !
Szép jó estét Laci, és jó egészséget Nektek! Én arra nem is gondoltam, hogy egybefogta a testet a plusszal??!! Ennyire csak nem igen nagyon senki?! Bár ahogy látom....!!
A szomorú az, hogy "kolléga" volt az elkövető... másfelől meg azt lehet olvasni, hogy az otthoni kontárkodás mennyire veszélyes.
Mindenre van ellenpélda, de én inkább maradok a jól bevált otthoni szerelésnél, még akkor is ha időt vesz el tőlem
Szia Józsi, valószínűleg az tévesztett meg, hogy a tiéden csak egy vezeték van, a testet a motortestről kapja, mint ahogy az én Suzukimon is, itt viszont össze van fogva ügyesen a (gumi pipás) pozitív a negatívval.
Ki kell venni, és a csatlakozásokat a behúzómágnest szénkeféket , mekkorák leellenőrizni, hogy a fogaskereket előretolja és kint mint indítómotor működőképes-e?! És akkor derül ki , hogy az autó elektromos rendszerében, vagy a motornál van -e a gond.
Te Józsi , Amerika kapitány nem volt vasutas ? Akkor azért van mindíg kalapács odakészítve a keze ügyébe ,bármit szereljen is !