Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyiket? kulcs.vagy markolat
oké rendben
sörösrekesz?
nézd meg a kapcsolót. sztem kontaktos.. ott lesz a hiba
sziasztok.segicsetek!125 nsr.csak akkor van szikra a gyertyánál ha a markolaton az off run kapcsolot kapcsolgatom. folyamatos kapcsogatásra ad 1-2 szikrát.mi a hiba
köszi, nekem ez nagyon drága
akkor inkább szenvedek a kocsiemelővel
6500 a sima, 7500az erősitett.
hello gábor. Te is jössz szeptemberbe a panóniára ? én is megyek szeptember 2. kezdődik küldték a levelet. Föl tudnál venni msn-re?
Köszönöm Gorazs a kimerítő,alapos magyarázatot.Legyen szabad megjegyeznem,hogy már próbáltam sorkettest,sornégyest,V2-t, és minden esetben éreztem a különbséget.De én a műszaki okára vagyok kíváncsi.
mennyibe lenne az emelő?
Sziasztok azt szeretném megtudni hogy a rotax 123 amin rave hengervan,
az nyelves póweres vagy elektromágnses?
kszi előreis.évjárat 89
Sziasztok!
Tavasszal rendeltem a szalonból egy hátsó lánckereket a mocimra. A "MORJA ÉS TÁRSA KFT." , a forgalmazó, az ESJOT utángyártott lánckerekeknek. Őket az Üllői úton lehet megtalálni.
A lánckerékkel kb. 40 km-t tudtam menni, mert egy komolyabb gázadásra, az összes fogat elhajlította a lánc(új DID lánc, új kis lánckerék), és le is dobta a láncot, ami végigkarcolta a lengőkaromat. Visszaküldtük, amire azt mondták, hogy nem megfelelően volt felrakva a lánc, meg hogy ezeket a lánckerekeket nem szokták hőkezelni, megedzeni.
Nem a 23 ezer Ft a probléma, hanem az, hogy belegyalúlt az excenterembe(hátsóagy), amiért nem is szóltam.
Fúrcsa módon a gyári lánckerék szett az jól lett felrakva. 12ezer km van benne, és csak 1x kellett utána állítanom a láncnak.
Csak azért írom le, hogy legalább ti ne járjatok így ahogy én. Innem ne vegyetek semmit.
CSáó hát lehet a a márkaszervizbe venni bár az naon húzós lesz vagy vagy jánoshalmán egy motorbontó ott biztos találsz. De pontos címet sajna én se tudok mondani. keress rá gooléba jánoshalma motorbontó biztos hogy van nekik. bye
Szép napot! Esetleg van itt olyan személy aki elvégezte a pannoniaszakiskola motorszerelő szakát és aladná a könyveit reális áron?
hűtőrendszer vizkőmentesítése lehet hogy segít ha nem akkor valószínű hengerfej tömítés csere mert beledolgozik a moci a víztérbe
próbálj ki egy sor négyest és egy V2-est meglátod a különbséget
nekem van eladó ha kell.
hali
szeretnék egy xt600ashoz motoremelőt csinálni
középütt kellene emelni, hogy mindkét kereket ki tudjam venni egyszerre
tud valaki rajzot egy ilyenről?
ki kellene bírnia kb 200kilót
köszi!
Sziasztok !
Valaki magyarázza el nekem,miért jó V alakban beépíteni a hengereket,szemben a sorossal.Mondjuk V4 miért,mitől lesz más,mint sornégy.
Kösz
Csezó
igazad lett buci!
gyujtásalaplap a baja:(
Nem tudsz vagy valaki nem tud szerezni?milyen árba van amúgy?
hol lehetne beszerezni?
thx
Ami a blokkba van nem a trafót bár az is szar lehetett de szerintem a a blokkba van a jobb vagy bal oldalon lelehet venni az oldaldeknit és és ott megtudod nézni hogy milyen a megszakítója az szerintem ott nem jó valami a tekercseknél nézd meg elektro műszerrel. ha van akkor vidd el motor villamosság szerelőhöz.
sztem vidd vissza és oldják meg ők.ez sztem még az ő munkályuk lenne ha már most ezt csinálja.
trafót most cseréltem benne.gyújtőásalaplapot?az melyik részét képezi?
Nekem is lenne egy kérdésem idáig 125ccm aprilia af1 em volt most csináltak belőle a márkaszervizbe egy 160 ccm es polini hengerszettes brutálgépet de ha gyorsan próbálok menni akkor forralja a izet egy szerűen 4000res fordulatnál nem merek vele többet menni! szerintem a vízpumpával van valami vagy nem tudom? a motorolajhoz van valami köze mert KB elfolyt egy 1 dl de szerintem attól függetlenül jól kellene hűteni-e kérlek segítsetek!
Hello szerintem a gyújtással van valami nekem is ilyen volt és kicserélték az egész gyujtás alaplapot. szerintem