Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Valaki meg tudná nekem mondani hogy lehet legegyszerűbben rárakni a gyűrűt a dugóra mert egy már eltört. És nem akarom a többit is.
szia köszi a segítséget! El is megyek ma megnézem
Csináltam már olyan Mitot aminek lyukas volt a hengere!
Heló! egy oldallal viszább egy esetleges megoldás:

Kawasaki központi szervize: Big Bang motor: 06/23 886-908
Illetve: Steelhorse Kft. Motorbolt & Szervíz 7627 Pécs, Engel J. u. 1/2 Tel./fax: 72/ 334-156 Tel.: 20/ 9248-425 e-mail: kawasaki@steelhorsemotor.hu
szeva! mikori a mocid? meg pontosan mien? úgyértem RR vagy F?
Megoldandó:

Cr250 1995 vizes a gyertya =- tőcsavarok rendben , 1* lett hengerfejtömítés cserélve,
a vizpumpánál is az összes tömítés a szimeringek is. És még mindig eszi a vizet.

Hogy kerülhet fel egészen a gyertyáig?

VÁLASZOKAT
előre is kösz
Hello!

Ha Budakeszi - Zsámbék közel van, magunkat ajánlom Az adatlapomon van a honlap cím.
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy a mocim önindito hibás(kawasaki gpz1100 1983.) ki lehet e cserélni egy gpz750es öninditora? Vagy esetleg tudtok olyan oldalt ahonnan tudok rendelni hozzá?
Üdv,
olajcserét, olajszűrőcserét, és talán légszűrőcserét is szeretnék a motoromon végeztetni (Suzuki GS 500), Budapesten.
Tudtok jó áron dolgozó, megbízható szerelőt/műhelyt?
Köszönöm válaszod! Legvégső esetben valami ilyen megoldás lesz. Csak azt nem hiszem el, hogy sehol sem lehet kapni ilyet polcról. Pedig szerintem alapvető filléres alkatrész.
Hali dunc! Ha nem boldogulsz akkor menjél be olyan mühelybe ahol csinálnak zöldkártyát autokra és kezdjél el sirni hogy nagyon kell neked egy ilyen meg ilyen fuvoka. A jobb helyeken szokott lenni egy csomo mindenféle menettel meg furattal és legtöbbször még pénzt se kérnek érte.
Sziasztok!
Tudna valaki mondani Pesten egy boltot ahol lehet venni fúvokákat karbiba? (dellortoba,6os menet,110-120méret)
Én egyszerűen nem találok, max olyat ahol rendelni tudnak.
Köszi,Viktor
dunchan@freemail.hu
Sziasztok. Yamaha Fzr 1000 exup om van és ha alacsony fordulaton indulok vele valami nagyon becsörög. Én vm láncra gondolok Tud valaki segíteni?
Köszi
Haverommal megoldottuk a hibát,a másodlagos pillangószelep mozgató motor tök egyszerűen néz ki 1 háromlépcsős villany motor meg 2 műanyag fogaskerék nagyvonalakban,a probléma csak annyi volt hogy a gyári cinezés elengette a panelon áthidaltuk a panelt négy kábellal hogy ne rázkodjon szétt az érintkezés és azóta tökéletessen működik,ha valakinek hasonló problémája van ezen elindúlhat.és mostmár nem csk 150-nel birok menni :)
Hello !
Új membrán lapokat szeretnék venni a mocimba (Derbi Senda TOP 70es henger 19-es karbi )
és azt szeretném kérdezni hogy milyen lap kell hozzá melyik jó magas fordulaton stb ki milyet ajánlana hozzá ?
Ki kell olvasni a hibakódot, aztán lehet tovább gondókodni.

De valószínűleg másodlagos pillangószelep mozgató motor KO.
70-949-22-56
Sziasztok van egy k4 gsxr600-om f1-es hibakódot ír ki de megy a moci csak mikor gyujtásra rakom recsegő hangot ad ki a az injektoroknál jobb oldalon az a fekete doboz jellegű valami meg nem is úgy húz mint amikor jó volt légyszi segítsetek hogy azt hogyan lehet javítani előre is köszi.8000 fordulat felett nagyon gyatra alig megy jobban 150-nél,de néha meg normálissan müködik a moci és nem is ír ki hibakódot.
Hali motorosok!

TURBÓMARÓK! Nagyon-nagyon olcsón
Ha esetleg valakinek szerelgetés közben pont kellene!
Remélem hamar meggyógyul, enyém is pihenget, szelepekre vár, rendbe lesz rakva a hengerfej
Köszi, egy kérdéssel kevesebb
Úszóház nyomáskiegyenlítő cső!
Sziasztok motorok szerelését és alkatrészek beszerzését korrekt áron vállalom Budapesten. Az alkatrészeket postai utánvétellel, vagy személyesen átvehetőek. A szerviz után garanciát vállalok a végzett munkától függő ideig. Nyugodtan hívj egész nap 0-24!
Elérhetőségem: 0620/4-566-717
Udvozletem szomszed! Furedi vagyok "gyarilag", de fvaron melozok, itt is lakom (sajnos). a gep meg otthon var szetdontve, varja az eletmento mutetet. :] 1ebkent beprobaltam a Steelhorse-nal a dolgot, jofejek, segitenek. Koszi a tippet.
sziasztok szeretném megkérdezni hogy valaki igy tud-e segiteni yamaha dt 125 -ösnek . mennyinek kell lenni a töltésnek mert én olyan 4000-5000-res fordulaton 14.6 -14.8-at mértem hogy az sok-e és menet közbe ezért mindig kiveri a biztositékot hogy fesszabályzo okozza-e vagy más hiba is lehet -e.elörre is köszönöm