Sziasztok,
Suzuki RM 250-nél(2000-es) hol lehet az alapjáron állítani?
Mikor bemelegszik, nincs alapjáratom. Van egy nagy csavar(műanyag fejjel) az lenne az?
Azt már próbáltam tekergetni, de nem reagált.
Válaszokat köszönöm.
Üdv.
Szevasztok
Tegnap megált a 450-es crf-em mint a szög. Most volt kb 5 üzemórája szelepállításon és karbitisztításon. Nem tudtok mondani valami okosat? Köszi
Hali egy kérdés mindenki fele.
Itt egy link: http://www.superbikestore.com/...
És ez egy amerikai cég.Szerintetek hogy lehetne innen a legegyszerűbben rendelni bármit is?
Van egy srác itt a sportmotoron, Ő amerikából hoz be kipufogókat.Szerintetek vele kellene kapcsolatot felvennem?Mennyi szerintetek egy ilyen dolognak a postaköltsége?
Kösz a választ!
hy!
Értem ezt, csak azért nem nagyon vagyok oda érte, hogy egy kevéske nyélgáz után muszáj visszavenni a tempóból, mert érezni, hogy mindjárt megszorul a dugattyú.
Helló. Hasonló prob az enyém is.VT600 Olaj, ha habos trutyis,/hengerfej!/Hütöviz olajfoltok kisebbek nagyobbak . Csunya zöld és barna keverék./hengerfej./Ez a legrosszabb/De az is lehet ,ha mindig rátöltesz uj vizet,hogy eltüzeled még nem nagy a z áteresztés a hengerfejpakoláson. Még nem ködösit.Tudom ez nem vigasz. Okosabbak info.40-50 km után bekapcs a temp lámpám 5 perc mulva a ventillátor és hiába megyek 100-130vent le a lámpa ég. Hazaérek a tágulásitartály majd teli viz hiány a zárt rendszerben.Megüt a guta.Szerbusz.OJ.
sziaztok urak. volna egy olyan problémám, hogy egy en 500 kawasaki menet közben akadozik a váltőkar, és 6-odik fokozatból nem lehet visszaváltani egyántalán akkor sem ha áll a motor de jár a blokkja.
hidegen egy kicsit könnyebben veszi a sebességeket. menet közben a többi fokozatból is nehezen lehet visszaváltani. A segitségeket elöre id köszönöm. széles utakat üdv gábor
Hello.
Nekem egy Aprilia 125 futurám 1993 as van és szeretnék a következőkben segitséget kérni: a motrot nemrég raktam össze és ez idáig jól is viselkedett,de az utóbbi időben ha behuzom az első féket és a motor előrebillen kigyullad az olaj jelző lámpa előbb csak erős fékezéseknél történt,de most már ha picit meghuzom akkor is,ja és ha döntöm a motrot jobbra vagy balra akkor is pislog és ki-ki gyullad az oil lámpa. Olaj van benne tuti és szerintem az adagoló is jó mert fékezés nálkül közlekedés közben nem pislog.Szerintetek mi lehet az oka ennek,valami baja van vagy mi csinálja ezt. Előre is köszi.
Hátőőőőh, nekem olyan a vezetési tempóm a robogóval, hogy mindenhová nyélgáz... Bár más motorjával még a legnagyobb megengedett sebesség alatt szoktam menni, nemtudom, valahogy nem szeretem más gépét nyírni...
De ha ilyet teszek bele, és jó gyorsan megyek, a többi alkatrész is bírni fogja?
Yamaha WR 426f nél olyan problémánk van hogy a hűtővíz meleg motornál hátravándorol a tartályba de onnan baszik visszajönni ezért amikor a motor kihült csak 3/4 ig vannak a radiátorok? ez mi? miért csinálja? Hengerfelyes vagy levegős a Rendszer
feltöltjük a radiátort aztán megint ez? passz de kurvára idegesít
Suzuki RM 250-nél(2000-es) hol lehet az alapjáron állítani?
Mikor bemelegszik, nincs alapjáratom. Van egy nagy csavar(műanyag fejjel) az lenne az?
Azt már próbáltam tekergetni, de nem reagált.
Válaszokat köszönöm.
Üdv.