Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gas-Gas 450 FSE hez gyújtás vezérlő kéne ha valaki tud segíteni szóljon! Márkaszervíz sem tud hozzá! Fos olasz szar gyújtás van rajta gyárilag! Motorszerelő vagyok!
nemnagyon van anank értelme!
Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy van értelme a lánckerekeket a kopás miatt forgatni? Köszi!
A tartós koppgáz üzemhez indokolt lehet egy hőértékkel nagyobbat betenni. Ritkán kell kettővel.
Mész folyamatosan versenytempóban? Mert ha nem, csak le fogja köpni, olajos, benzines lesz. Ugyanis nem fogja elérni az üzemi, öntisztulási hőmérsékletét.
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék a segítségért. Keresek egy yamaha virago 535 (95. évjárat) hoz egy index relét (azonosító: 41R-71). Nagyon kösz.
Hali!

Kösz a hsz-t! De én úgy mondom h magát a tűt teszem lentebb, szóval a zégergyűrű fentebb kerül természetesen.
De egyébként szokott túlfolyni a benzin, annak ellenére h üzemanyagszint jó, szóval tűszelepet kellene találnom a karbiba csak hát elég nehéz ügy!
Szeretném megkérdezni a Yamaha TZR50cm motorba milyen olaj kell a váltoba? néha kétszer kell berakni sebességbe az válto vagy rudazat probléma lehet? vajon érdemes rakni rá egy sport dobot szebb hangja lesz?
Üdvözletem lecso!

Több haverom is mondta, hogy ha a Yamahába nagyobb hőértékű gyertyát teszek bele, mint ami most van, akkor jobban fogja bírni a meleget, picivel nagyopbb lesz a teljesítménye. Kérdésem az, hogy ez igaz? Mert most van a motorban NGK BR8HS gyertya, és azt mondták nekem, hogy tegyek bele NGK BR10HS-t.
Nincs benne olajnyomáslámpa. Az amit látsz, szintlámpa. Azért világít, mert hidegen lecsökken a szint az olajteknőben. Vagy tölts rá, vagy olyan olajat válassz, amelyik hidegen hígabb.
Ha a subertűn lejeb teszed a zéger gyürüt akkor még többet fog kapni, tedd feljebb telj. vesztést nem fogsz érezni mert mos sem tökéletes az égés
sziasztok.kis segitségre lenne szükségem.r1 em van,olajcsere ota néha világit olajnyomás lámpa.álltalában hidegen.szint jó,olajnyomás van.kontakthiba?de hol?vagy van benne szinjelző?
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Aprilia RX 125-öm van, 34-es dell ortoval, 145-ös főfuvival, és a gond az, h a gyertyám nem ég el rendesen, olajos marad mindig. Ha esetleg főfuvi nagy, nem lehetne a súbertű lentebbhelyezésével korrigálni a dolgot, mindenféle teljesítményvesztés nélkül?
Üdvözletem Lecso!
Mikor vihetem a motoromat?:) Mert ugyebár hazaértem Olaszországból, és mostmár el tudom vinni. A telefonnal meg lehet valami, mert szinte semmit sem értek meg belőle
Bakonymotor,valahogy tudnánk konkrétabban beszélni a hengerfejről,Msn-en vagy telefonon vagy valahogy....?!
nekem is kényszer szükséglet volt. menetközben hagytam el.
Énis hallottam már ilyent, de nem szivesen mennék egy olyan motorral, para lenne nem-e szakad el, és zuzza le a környezetét a lábammal együtt. Nekem amugy 8500ft-ér cserélték ki a láncszettet. Ilyenen nem spórolnék
gondolom a vételenitet lánchoz kénne. én egy kalapácsal csináltam és nem volt vele semmi gond.
Ezek a drágábbak:
http://biker-world.hu/kategori...ólánc%20szer
elő&hivo_cat_id=60

Az olcsóbb: http://adamoto.unas.hu/
Írb a keresőbe h láncszerelő
Ennyit találtam hirtelen, biztos még van sokféle
Üdv!

Nincs valakinek láncszerelője eladó esetleg? Vagy nem láttatok hirdetésben véletlenül valahol? 530-as lánhoz kellene, de úgyis kompatibilisek ezek többnyite 520-525.el is.

Vennék egy ilyet...
az Évjárata 1989-es!Honda XL 600 R!
nekem elméletileg van. Mikori évj?
hello! van egy malaguti f10 jetline robogóm....megált alattam...dugó gyűrű.,gyertya,főtengelyszmeringcsere...beindult...de nagyon nehezen....30-40 rugásra ....de menni megy mint a nyúl...szoval mi lehet a baja h ennyire nehezen indul?...vagy mit nézzek meg...mert nem állapot h 10 percig rugdosni kell... nemtudom szoval h ha valakinek van valami ötlete...léccike írjon...kösu!
Üdv Yamaha TZR motorra 50cm keresek sportkipuffogót köszi
Inkább ne. Komolyan.