Pontosan hova kell? képet betolsz róla, lehet könyebb lenne
Szerintem jó hozzá a M6X25 10es fejjel, a lényeg nagy valószínűséggel, hogy a hossza, és a menet stimmeljen, a fej már lényegtelen, nem 8as, hanem 10es kulcsal operálsz.
Majosházi bontó:
majosháza
Nyitva hétfőtől péntekig 07:00-tól 16:00-ig. Szombaton és vasárnap zárva.
CÍMÜNK: 2339 Majosháza Fő út 1. a térképhez klikkelj ide
A motorbontó telefonszáma: 06-24-486129
A műanyagos műhely telefonszáma: 06-24-486122
Kaptam egy 1989-es Dr 600-t motorikusan jól megy nincs semmi zörej,viszont a sebességváltóján az eggyest kidobja ill.nem veszi,szeretném ha Nógrád megye környékén valamilyen szervizt javasolna valaki,Pásztó-i vagyok esetleg valami árajánlat vagy tanács...
Köszönöm
szevasztok a segitségét kérném valakinek aki ért a 250-es rmz-hez
a hiba azvolna hogya henger baloldalán a két vakszelep közt lévő kb 3mm es átmérőjü furaton megjelent nekem az olajfolt és eddig nemnyomta ott, ezt hogylehet megszüntetni, meg volna még egy iolyan hibám hogy a balhűtőmből egyverseny után kb 2 deci viz tünik el, namost azt nemtudom hogy hengerfejes el , de nemhiszem mert jólmegya motor és az olajcserénél sem volt a vizzel keveredett olaj tapasztalható , arra yganakszom hogy jukas de állóhejben nemtünik ela viz csakha jára motor, nem a 2004 es kishűtős motor, 2006 os évjárat...
mindenesetre ha valaki tudna nekem valami tippet vagy okosságot mondani azt nagyon megköszönném és kérném hogy a kotyomxfreeride@hotmail.com ra irjon már nekem légyszives, vagy msn en vegyen fel ugyanezen a cimen,
előreis kössz , mindenjót császtok
Főtengely problámája volt de már megvan az új. Henger felújítva szelepek becsiszolva. Új csapágyak...stb.
Ha minden igaz már csak össze kellene rakni ezért kell az összeállítási rajza.
Hi Thommyy.
A pink motor veblapján (mily meglepő : www.pinkmotors.hu) van egy link ami elvisz a gyártó (did) mérettáblázatához, ahol évjárat szerint kikeresheted a gyári méretet (első, hátso, fogszám alapján) illetve a helyettesítő alternatívákat is. De ha bármelyiket is cserélni kell, szettbe cserélj, mert a szar lánc hamar tönkre teszi az uj lánckereket, egy lánc szakadás pedig csunyán le tud rendezni egy blokkot.
Kaptam egy Honda Dominator NX500-ast (90-es évek elejei) viszont a gond, hogy a blokk darabokban van.
Ehez kellene nekem segítség, mármint az összerakásához. Próbáltam a neten valamilyen "robbantott" összerekási rajzot keresni de eddíg nem találtam. Ha valakinek lenne ilyen rajza vagy tudja hol találom a neten nagyon megköszönném.
Megnéztem a fényképen a mérezésedet, majd a katalógust.Létezik M6x25-ös csavarjuk, a menethossz 18 mm, hatlapfej 10-es, a "tányérátmérő" alatta 14,2 mm.Ezek a méretek nem férnek el?
Ha igen, adok egy telefonszámot, ahol meg tudod rendelni, és 1-2 nap alatt házhoz viszik.
(a tányérból le lehet esztergáltatni, a fej méretet meg lemaratni, vagy reszelni, köszörülni 8-ra ha nagyon lényeges.)
Üdv.Csaba
Szia!
Ha jobban megnézed, találsz ott "kicsinyített"' fejű csavart is...gondolom az kell neked.
Ha leírod mekkora csavarra van szükséged(átmérő, hossz, menethossz fejméret...)még a cikkszámát is elküldöm.
Üdv.Csaba
Szerintem jó hozzá a M6X25 10es fejjel, a lényeg nagy valószínűséggel, hogy a hossza, és a menet stimmeljen, a fej már lényegtelen, nem 8as, hanem 10es kulcsal operálsz.