Halo!
A Big-Bang motornál szerintem tudnak segiteni, ők a Kawa központi szervize: 06/23 886-908
Illetve: Steelhorse Kft. Motorbolt & Szervíz 7627 Pécs, Engel J. u. 1/2 Tel./fax: 72/ 334-156 Tel.: 20/ 9248-425 e-mail: kawasaki@steelhorsemotor.hu
Ha jó az akksi, akkor lehet öninditó relé. Amikor nekem nem indult, akkor a relénél matattak valamit, és csavarhuzóval inditották el, ugyhogy össszeérintették a két pólust(remélem érted nemtom értelmesebben elmagyarázni korán délben). Illetve a biztositékokat is nézd meg, megesett hogy ha kiszedtem az egyik biztit, akkor tekert az öninditó, visszaraktam, akkor meg nem. Röviden: Biztositékok, öninditórelé
Sziasztok nekem kellene egy kis segítség van egy 150 es quadom de sajna nem indul kicseréltem az aksit d így is csak kerrreg mi lehet a problémája?
ha tudtok segítsetek
Sziasztok!
Ha valaki tudja, arulja el nekem, hogy mennyiben kulonboznek a valto alkatreszei '92-es es '95-os Kawa KX250-nel. Es hogy hasznalhatom-e a '92-es alkatreszeit '95-osbe (3., 4. fogaskerek). Koszi!
Esetleg a kipufogóról is lehet valahol találni valami metszet rajzot,hogyan is áll össze a rendszer.
Kérdésem: Én úgy hallottam, hogy az y-n utáni vastagabb összekötő
csőben is van valami fojtás, és éppen ezért is szokták pont a
vékony-vastag cső találkozásánál a hegesztésnél elvágni ti tudtok
valamit erről?.
GS500F-ről lenne szó, örülnék ha ti tudnátok segíteni.
Sziasztok!
tegnap eldőlt a motorom és kitört a bal oldali tükör, de ugy h a szár és a műanyag tok nem sérült. Kérdésem az hogy meg lehet e vhogy oldani "okosba", vágatni esetleg bele tükröt vagy csak a műanyaggal cserélni ki. 600 RR '05.
gyári tükör 19ezer. annyit nem szivesen adok egy tükörért.
ha vkinek volt már ilyen problémája ne tartsa magában köszi
Háj all!
nekem egy olyan problémám van, h van itt egy robogo (jamaha jog 1993) 6évet állt kipucoltam a karbit beállítottam az úszószintet miden fasza...csak nagyon nehezen indul, v csak úgy indul h a vákumcsövet egy kicsit megszívom h menjen benzin a karbiba és utánna rugdosom tovább(mert ugye akksi nincs mert az +súly ) , meg az még a baj h nemtudokrá alapjáratot varázsolni.
a karburátoron meg van egy átmenő manat amibe nemvolt csavar az vajon milehet?
segitséget előre köszi:)
Nekem KTM-em van ott van 1 műanyag fejű csavar a szivató alatt nekem azzal kell!Sztem suzukinál is az(de csak sztem)Mikor én néztem nekem ez bowdenes nem tom neked az e Ha nem reagál az lenne kikopva vagy elszakadva
de akár előre is tehetsz kisebbet, vagy a kettőt kombinálod hátra nagyot ,elére kicsit
igy az áttételezést modositod, azaz jobban gyorsul, könyebben kerékre jön, végsebessége csöggen,
sebbességegben jobban pörög a motor,gyorsabban
Azokra a feketékre gondolok, ami a tetején van
A Big-Bang motornál szerintem tudnak segiteni, ők a Kawa központi szervize: 06/23 886-908
Illetve: Steelhorse Kft. Motorbolt & Szervíz 7627 Pécs, Engel J. u. 1/2 Tel./fax: 72/ 334-156 Tel.: 20/ 9248-425 e-mail: kawasaki@steelhorsemotor.hu
ha tudtok segítsetek
Ha valaki tudja, arulja el nekem, hogy mennyiben kulonboznek a valto alkatreszei '92-es es '95-os Kawa KX250-nel. Es hogy hasznalhatom-e a '92-es alkatreszeit '95-osbe (3., 4. fogaskerek). Koszi!
Esetleg a kipufogóról is lehet valahol találni valami metszet rajzot,hogyan is áll össze a rendszer.
Kérdésem: Én úgy hallottam, hogy az y-n utáni vastagabb összekötő
csőben is van valami fojtás, és éppen ezért is szokták pont a
vékony-vastag cső találkozásánál a hegesztésnél elvágni ti tudtok
valamit erről?.
GS500F-ről lenne szó, örülnék ha ti tudnátok segíteni.
tegnap eldőlt a motorom és kitört a bal oldali tükör, de ugy h a szár és a műanyag tok nem sérült. Kérdésem az hogy meg lehet e vhogy oldani "okosba", vágatni esetleg bele tükröt vagy csak a műanyaggal cserélni ki. 600 RR '05.
gyári tükör 19ezer. annyit nem szivesen adok egy tükörért.
ha vkinek volt már ilyen problémája ne tartsa magában köszi
nekem egy olyan problémám van, h van itt egy robogo (jamaha jog 1993) 6évet állt kipucoltam a karbit beállítottam az úszószintet miden fasza...csak nagyon nehezen indul, v csak úgy indul h a vákumcsövet egy kicsit megszívom h menjen benzin a karbiba és utánna rugdosom tovább(mert ugye akksi nincs mert az +súly ) , meg az még a baj h nemtudokrá alapjáratot varázsolni.
a karburátoron meg van egy átmenő manat amibe nemvolt csavar az vajon milehet?
segitséget előre köszi:)
LSL márkájú kormánygátló, dobozában, nem használt: Suzuki GSF1200 Banditra.
Ára: 39.000.-
Ha tudsz valakit, akit érdekel szólj! Köszi!
Érd.: 30/827-3291
Van egy bontatlan csomagaolású D.I.D 525VM láncszettem( 2 fogaskerék, lánc) Kawasaki Z1000-hez. 2003-as évjárattól.
Ára: 35.000.-
Érdeklődni: 30/827-3291
Megtudnátok nekem mondani ennek az alkatrésznek a pontos nevét?Mert sajnos elvan törve:(
igy az áttételezést modositod, azaz jobban gyorsul, könyebben kerékre jön, végsebessége csöggen,
sebbességegben jobban pörög a motor,gyorsabban