Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah azt majdnem el is felejtettem hogy az alapjárat csavarját teljesen betekerem és akkor pörög annyira mint ha kb. félig volna betekerve. Please help!
hello! Nekem van egy minareli blokkos hm cre-m olyan baja van most hogy alacsony fordultaon puffog nemakar menni, könnyen le is fullad karbit kitakarítottam álígattam rajta de semmi a membránomon a lapokat fordítottam mert lehet hogy elvan gyengülve de semmi változás aki tud valami megoldást milehet a baja irjon! előre is kössz!
zi, minden benne van amire szükségem vanXD
ment mail
wr6_corrado@hotmail.com
vagy
zeba1@freemail.hu
köszi szépen nagyon:)
ha adsz egy e-mail cimet akkor oda elküldöm
Köszi a gyors reakciót!
Az én mokkerem ha jól sejtem '92 es évjáratú.
Valahogy feltudod tenni netre és átküldeni nekem akár msn-en vagy valahol ?
ilyen van. 85-ös a tiéd?
Hello!
Van egy Yamaha TT 350 -es motoromé s ehhez lenne szükségem képkönyvre. ha valakinek van az légyszi írja meg nekem e-mail-re :zeba1@freemail.hu
Minden megoldás érdekel
Előre is köszi szépen
Hello!
Van egy YAMAHA DT-m, 125 cm3, poweres, membrános, gyári blokkal, amit most vettem.
Alacsony fordulaton, alapjáraton, 3500-as fordulatig ad egy kellemetlenül zörgő hangot, ami a henger felől hallatszik.
A lendkereket forgatva nem tapasztalható kotyogás, van-e valakinek tippje, hogy mi lehet?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szeasztok! SOS! a 98as Ninja-mban ki van iktatva a tiltás! Hogyan lehetne életre kelteni?
ja és mennyinél kellene leszabályozzon gyárilag?
THX .
ujpesten ,káposztásmegyeren lakik a barátnőm,meg a motorom ugyhogy gyakran megfordulok, meg azon a kuton tankolok, meg guminyomást ellenőrzök
Basszus tényleg
Milyen kicsi a világ Biztos összefutunk még.Te is errefel motorozgatsz?
narancssárga fazerrel voltam, a kuton , guminyomást állitottam, te is gondolom azt állitottad
De könnyen lehet szeritem tuti én voltam Itt ujpestne szoktam motorozgatni meg errefele.
Oksa akkor felvezslek msnen mag veresen is összefuthatunk akkor majd.Este otthonelszek msot pesten vok és akkro felveszlek msnen.
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hol tudnék egy Suzuki Rm-250-es hengerjét nicasiloztatni?
Előre is köszi!
ugy tudod meg hogy ha beletszel 1 üzemorát akkor 1 órát müködött a motor vagy ment?!
én csak a szo szoros értelmében probáltam leforditani
de van aki biztos megmondja helyesen
veszel egy üzemóramérőt
hello

tegnap nem lehetséges hogy láttalak régi foti uton,benzinkutnál?
Az üzemórát hogy kell mérni a cross motoron honnan tom hogy beletettem 1 üzemórát ?
Értitek mit akarok kérdezni?
Mesélte Ádám ,hogy megvan a nagy CBR meg láttam adatlapon is .....Milyen a vas? Ha Supermoto lesz az enyém megetünk majd pályázni valahova ha van kedved!
Figyelj Polky8, ha nem tudsz szerezni lehúzót, akkor van egy alternatív megoldás,ami az esetek többségében bejön. Igaz két emberes. Egyikötök két feszítövassal a lendkerék két szemben lévő oldalán benyúl a lendkerék alá és a blokk szélén felültetve feszíti a lendkereket lefelé! (erősen) A másik egy vastag dornit (fogóval, ha esetleg mellé suhantanál ) odatart a főtengely végére és egy félkezes (emberes, nem pi@a simogató) kalapáccsal egyetlen nagy ütést mér a dornin keresztül a főtengelyre. Ha második kisérletre sem ugrik le, akkor tényleg csak a lehúzó segít. (Nekem eddig nagyon kevés kivétellel, mindig megadta magát erre a lendkerék.) Sok sikert.
Szevasztok kaptam egy ROMETT KADETT 780-ast kicsi hibával (a láncfogaskerék forog a tengelyen) KELLENE NEKEM EGY LENKERÉK LEHÚZÓ vagy info Debrecenben vhol lehet e kapni SEHOL SENKINÉL nem találok mindenki kidobta, elajándékozta, nincs meg!Készítettem 2darabot de úgy rajta van hogy vmi mindíg szétmegy féltem a lenkerék menetét mert kapta az ívet rendesen , de az még jó, arra gondoltam inkább szerzek egy biztosat ami tuti.Várom a segítséget!