Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de itt is csak szabványméretű fejük van a csavaroknak :(
"7 csavar" ? Bocsi, ezt nem értem. Nekem kellene kb 10 ilyen csavar: Képen !
Szijasztok

nem vagyok valami szerelő típus, úgyhogy van néhány kérdésem a szerelőmegszállottaktól:

Mit jelent pontosan a kölön olajozás, és milyen arányban kever?
Az adásvételib muszály beleírni a vételárat?
A rendőrök mennyire elnézőek a biztosítással, mert ha pl. me megveszek 1 mocit, valahogy haza kell hozni, de csak később tom megkötni a biztosítást.
Tudom!
Szia!
Ajánlom figyelmedbe ezt a katalógust, náluk minden van, és darabra kipostázzák...
http://www.fabory.com/eCache/H...

Termé
szetesen lecso igazad van, a motorkerékpárok váltójában nincs szinkronkapcsoló, én általánosságban gondoltam.
Üdv.Csaba
Hűh a fene egye meg...
De amúúgy nekem jó lenne úgy is, hogy elviszem a motort ma, aztán nekem édesmindegy, hogy mikor lesz kész. Úgyis Olaszországban leszek július 9ig, szal nekem nem sürgős annyira. Hogyha megoldható lenne az, hogy csak elviszem a motort, nekem az jó lenne
Kicsit van káosz.
Azért nem veszem fel a telefont, csak kb. minden negyediket.
A péntek így kizárt. Jövő hét vége felé esetleg.
Ok köszi!
Mi ismerjük is egymást!
Hali Tamás!
a www.nagyvas.hu megtudod nézni . ugy a legegyszerübb ha meg nézed a fogaskeréken található kodot és már tudod is rendelni.
üdv. herke gábor
Hi All!
Meg tudjátok mondani hogy CBR 929 -re milyen a gyári lánckerék, hány fogas, és hogy milyen lánc való rá? Esetleg ha az nagyon drága, márpedig gondolom az, akkor milyen alternatívák vannak? Én 530-asra tippelek, de majd megmondjátok a frankót.
Ugyan ez lenne a kérdésem haverom R6-jára is. Milyen lánc? 2000es évj mindkettő motor.
Előre is köszi a választ!
Hali !
Mágust keresnék Fót környékén, aki nagyon vágja a Suzuki Dr gyújtás+karbi
beállításokat. 7500-nál ledadog
Miért 7 csavar kéne?
Sziasztok! Valaki foglalkozik közületek OLASZ CSAVAROKKAL, ANYÁKKAL? Vagy van ismerősötök aki igen?
Sziasztok! Valami hasonló hangot ad suzuki rm 250-em:
http://www.youtube.com/watch?v...
Tudna v.ki segíteni mi lehet a gond? Sajna nem tudom megérteni, mit válaszoltak a csókának.
Köszi!
Üdvözetem lecso!
Péntek estig elvihetem hozzád a motoromat szervizre? Nagyjából vágom, hogy merre laksz, csak a pontos címet, a házszámot nemtoom. Telefonon meg valahogyan nemtudlak elérni.
Szinkron nincs.
A fogazás pedig motoron mindig egyenes.
megnéztem minden ok. köszönöm
egumotors.hu itt tudják és segítenek
Tudna valaki pontos adatot,hogy hány grammos görgök kellenek egy Yamaha aerox-ba,gyárilag? tünet gáz ráhuz nincs benne erö(nem tud elindulni ha terhelt) :uj henger-dúgó,uj kipuff,uj röp-pofák,jo membrán) valaki 5let?
Szerintem ott más van.Ha fel tudod "bakolni" a moci hátulját, próbáld meg úgy, hogy a hátsó kerék a levegőbe van.Szerintem akkor tudsz majd kapcsolni.Ilyenkor van a váltóknál az, hogy szinkronkapcsolásnál a szinkronkapcsoló, vagy a kulisszába a villareteszelés.Egyenes fogazás esetén pedig fogaskerékkopás, megváltozott hézagok(ami adódhat csapágy lógásból), esetleg reteszelés....

Üdv.Csaba
léptetővilla, köröm.. ilyesmi lehet.
Hy all lenen 1 olyan problémám van egy 2000 r6 mostanába elég sokszor nem veszi be a 2 est főleg intenzív gyorsitásnál ha xép nyugodtan megyek akokr nincs probléma mi lehet a gond szerintetek ?
Próbáld meg az 1:40 mert valószínü hogy az a baja! A légszürőház nem lehet probléma de azért ragazd meg mert telemegy porral a henger!
Mindegy milyen! Működjön! Az enyém beszart! Felrobbant az akku a seggem alatt!
Az nem is kormányvég súly! Az a kormánycsutka anyaga! Hegesztesd fel és egy CNC esztergályossal esztergáltasd vissza a félgömböt!