Sziasztok!Egy Kawasaki zzr 1100-hoz kérnék tanácsot!Ki van cserélve a gyujtáselektronika pipák gyertyák,motorikussan rendben van és egyszer csak gondol egyet és melegen nem indul be!Ha viszont meglököd bepöccen fél méter alatt!És csak akkor csinálja mikor olyanja van!Van mikor indul simán!Ha viszont nem vársz vele negyed órát még visszahül és megint indul!Valakinek valami ötlete?SEGITSETEK!Én már feladtam!Előrre is köszönöm!
Sziasztok!
A következő jelenséggel kapcsolatban várom az ötleteiteket:
Honda VFR750 RC36I, Vasárnap, dög meleg (ez akár számíthatott is, de lehet, hogy tök irreleváns), Hungaroring. Célegyenes vége, intenzív (nekem az) fékezés (elsőfék + visszakapcsolgatás 5--2), ledönt jobbra. Megfelelő ponton elkezdtem rányitni a gázt, de 1-2 mp csak hörgött, majd utána elkapta és ment szépen. Engem arra emlékeztetett (de ez lehet, hogy félrevezető hasonlat) mint amikor elfogy a benzin, és át kell tenni takarékra (ez még karbis). A pálya semelyik másik pontján nem produkált hasonlót.
tóth lászlo, 06 20 356 76 80, remélem tud segiteni, amugy yamahában volt szervizes,,,,
nyugodtan mond meg neki én adtam emg a számot:farkas péter (szarvasrol)
miért nem viszed el egy szakemberhez lehet a ac pumpát se kellett volna kicserélned,
oké hogy kis problémákat megprobál emgoldani az ember, de ha valamihez nem ért vélyeményem szerint szakember kell, több kárt okozhatsz csak benne, mint ami volt benne
ha gondolod ismerek egy jo szerelőt b.csabán,,,én is oda hordom
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy, iszonyatosan fullad magas fordulaton és magasabb sebességi fokozatban a motorom! Annyira, hogy majdnem le is áll, de viszont mindig megy mind a 4 henger! Vettem bele egy új ac pumpát, újra kilett takarítva a karburátor és a tank is! Lécci akinek van ötlete írjon!
Szevasztok,van egy 250-es etz-m,ki lett benne cserélve a fötengely és azóta melegen kopog a motor olyan mintha gyűrűs lenne pedig előtte semmi baja nem volt.Azt hittem beleér a dugó a hajtókarba de nem mert leszedtük és semmi nyoma.Azon is gondolkodtam hogy lehet hogy a tügörgő mert nem kétsororos hanem csak egy,bár ez nem valószínű.Mi lehet a baj?
Itt vannak furatmérő óra léptékek, tudsz választani.
Üdv.Csaba
Üdv! -Joó G
Nem tud valaki furatmérőt (into) eladót!? Vagy hogy honnan tudnék szerezni?
Üdv! -Joó G
Nekemis egy ZZR400-am van.
:)
A www.burmi.hu-n találsz szelepeket.
Üdv.: Gábor
A következő jelenséggel kapcsolatban várom az ötleteiteket:
Honda VFR750 RC36I, Vasárnap, dög meleg (ez akár számíthatott is, de lehet, hogy tök irreleváns), Hungaroring. Célegyenes vége, intenzív (nekem az) fékezés (elsőfék + visszakapcsolgatás 5--2), ledönt jobbra. Megfelelő ponton elkezdtem rányitni a gázt, de 1-2 mp csak hörgött, majd utána elkapta és ment szépen. Engem arra emlékeztetett (de ez lehet, hogy félrevezető hasonlat) mint amikor elfogy a benzin, és át kell tenni takarékra (ez még karbis). A pálya semelyik másik pontján nem produkált hasonlót.
Szeva Lecsó
Hol tudsz tekertetni?
nyugodtan mond meg neki én adtam emg a számot:farkas péter (szarvasrol)
oké hogy kis problémákat megprobál emgoldani az ember, de ha valamihez nem ért vélyeményem szerint szakember kell, több kárt okozhatsz csak benne, mint ami volt benne
ha gondolod ismerek egy jo szerelőt b.csabán,,,én is oda hordom
Van egy olyan gondom, hogy, iszonyatosan fullad magas fordulaton és magasabb sebességi fokozatban a motorom! Annyira, hogy majdnem le is áll, de viszont mindig megy mind a 4 henger! Vettem bele egy új ac pumpát, újra kilett takarítva a karburátor és a tank is! Lécci akinek van ötlete írjon!