Szia.Volt már ilyen motorom,kihasználni a 98 ló is sok,igazad van.Pusztán csak érdekel a dolog hogy hogyan van visszabutítva a motor gyárilag.Amúgy ezekből tényleg volt folytott változat?Ha igen akkor miért ?Köszi
Mentél már vele, hogy kevesled a 98 lovat?? Szerintem tanuld meg használni, és rá fogsz jönni, hogy elég a normális haladáshoz az a 98! Tapasztalatból mondom.
Sziasztok.Nem konkrét hibával,hanem igazából tapasztaltabb emberkék véleménye miatt fordulok hozzátok.Vettem kint Németországban egy gsxr 750 sradot.Ez még a karbis kiadás,igazából azért vettem meg mert teljes egészében gyári állapotú sérülés mentes a gép.A forgalmiban 98 lóerő van beírva,és kérdeztem a fószert ,állítása szerint tényleg 98 ló.A kérdésem az lenne,hogy miben különbözik az a nyitott változattól.Csak a karbi más vagy esetleg más dolgokban is különbözik.Ha nem nagy meló akkor szeretném megoldani az átalakítás hogy esetleg nyerjek egy kis plusz teljesítményt.Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.Üdv
Szia , lehetséges , hogy elgörbült a pálca . Tekered , akkor a betétek nem mozognak le és fel ? Vidd el egy szakihoz , mert , ha csak berohadt és kijön , akkor is most jön a neheze . Dugattyú tisztítás, visszanyomás , fékolajtartály le és feltöltés , légtelenítés ....stb. Üdv Fastaction
Látom el vagy látva munkával rendesen. Viszont lenne kérdésem a fékbetét cseréjével kapcsolatban: - Amikor kicsavarozom a betéteket veztőpálcákat vagy stifteket, ( kinek hogy tetszik ) nem tudom kiszedni, mert nem jön tovább. Elég régóta nem lett a féknyereghez hozzányúlva, esetleg berohadhattak a nyeregbe? Próbáltam kocogtatni, ( ütni nem nagyon mertem ) de pár mm után nem jönnek ki tovább és ugye így a betéteket sem tudom kicserélni emiatt. Lenne tanácsod hogyan folytassam?
A mellékelt linken látható, hogy milyen féknyeregről van szó és a " 45215 " cikkszámú elemekről van szó.
Ez semmi..... én még a féknyereg villás részéből is lekoptattam kb 2mm anyagot
Kicsit fos betét volt és 3nap- kb 1500km távot nem bírt ki egy kb3/4-es betét
Aztán a hegyen kellett a hátsófék
Ne légy meglepődve István ! Elnéztem a múltkor , ment előttem egy motoros. És gyorsít meg fékez. Pedig elég lenne ha a fék taposása helyett a gázt nem húzná az utolsó pillanatig, hanem motorféket használna, az ugyanis majdnem ingyen van! De a féklámpa mutatta mit csinál! És nem a fék kopik!! Aztán meg nem tudom mikor lett az a fék leellenőrizve, hogy mi mennyi??! Pedig azt a kiberakott betétet általában teljesen látni lehet, hogy mi van vele B+ !! De nem vagyunk egyformák!
Üdv emberek!
Érdeklődnék,hátha valaki tudja,hogy mennyi olaj kell egy 45-ös csúszószárral szerelt Marzocchi Magnum telóba.Nem USD hanem sima.Arra emlékszem,hogy mm volt megadva,de hogy mennyi... Már nem találom sehol a manualt...
Ez egy Husqvarna TE 410-ben volt.
Nekem tavasszal az első telókba 7ezer volt párban (+még az olaj Motul) igaz a legjobbat kapta szerelőm szerint egy év garival. Mondta ha ezután is szivárog akkor komolyabb a baj. Nem szivárog.
igen, ez egy érdekes dolog mert ugye 2T-nél elősűrítés van a forgattyúsházban, a kuplung felőli olajnyomás viszont ellensúlyozhatja ezt az igénybevételt. Most első ízben a szervizkönyv szerint lett behelyezve a szimering, majd látjuk milyen sikerrel. Na megy hogy meddig tart a 200 ft-os szimering :)
A képen látható "54108" lemez (lövésem sincs mi a pontos neve) nem akadt meg a pálcán valamiért és azért csak pár mm-t jönnek kifele?
Látom el vagy látva munkával rendesen. Viszont lenne kérdésem a fékbetét cseréjével kapcsolatban: - Amikor kicsavarozom a betéteket veztőpálcákat vagy stifteket, ( kinek hogy tetszik ) nem tudom kiszedni, mert nem jön tovább. Elég régóta nem lett a féknyereghez hozzányúlva, esetleg berohadhattak a nyeregbe? Próbáltam kocogtatni, ( ütni nem nagyon mertem ) de pár mm után nem jönnek ki tovább és ugye így a betéteket sem tudom kicserélni emiatt. Lenne tanácsod hogyan folytassam?
A mellékelt linken látható, hogy milyen féknyeregről van szó és a " 45215 " cikkszámú elemekről van szó.
http://www.kymco-ersatzteilsho...
Megköszönném ha tudnál tanácsot adni, de bárki mástól is szivesen veszem a segítő szándékú ötleteket.
Kicsit fos betét volt és 3nap- kb 1500km távot nem bírt ki egy kb3/4-es betét
Aztán a hegyen kellett a hátsófék
Érdeklődnék,hátha valaki tudja,hogy mennyi olaj kell egy 45-ös csúszószárral szerelt Marzocchi Magnum telóba.Nem USD hanem sima.Arra emlékszem,hogy mm volt megadva,de hogy mennyi... Már nem találom sehol a manualt...
Ez egy Husqvarna TE 410-ben volt.
Felül látható a spéci szerszám amivel a szimeringet a helyére lehet ütni