Üdv urak!
Nem boldogulok az öreg Z 650-nel: a 4.henger alapjáraton durrog, üveggyertyával nézve szabálytalan időközönként sárgás felvillanások történnek. A karburátort többször szédszedtem, pucoltam még ultrahangos tisztítóval is. Megszakító,kondi, gyertyakábel, pipa új. A trafókat felcseréltem, hiba maradt a négyesnél.Szelephézag, kompresszió rendben. Alapjárati fúvóka, légszűrő új. Ötlet?
Nem ezért.Megszűnt az olajzás és besült+hajtókar alsótűgörgő lemorzsolódott+hal a tortán szétrepedt a forgattyúsház alja,mivel a sonka meg a ház között nem fért el a törmelék.Mindez 5400km-es motornál.
Magas fordulaton csúszkál a kuplungom. Van, hogy elég nagyot is ránt amikor gyorsítok. Mi lehet az oka ennek és, hogyan lehetne orvosolni? Egyébként Motul 5100 15W50-es olajat használok.
99-es R1
Köszönöm!
Szerintem Ferinél a pont , levegő azaz gyújtásoldalon befele , olajos azaz kuplung oldalon kifele van a rugó hogy az olajat ne szipákolja a forgattyús ház ! Vagy valami hasonló !
Ez azért nem szentírás, gondolja ETZ250-re ott a bal oldalon rugóval kifelé van és a jobb oldalon rugóval befelé. Vagy ott van a simson s50 mindkét oldalon rugóval kifelé van beépítve míg az s51-nél pont fordítva.
Szóval vannak kivételek.
Nem boldogulok az öreg Z 650-nel: a 4.henger alapjáraton durrog, üveggyertyával nézve szabálytalan időközönként sárgás felvillanások történnek. A karburátort többször szédszedtem, pucoltam még ultrahangos tisztítóval is. Megszakító,kondi, gyertyakábel, pipa új. A trafókat felcseréltem, hiba maradt a négyesnél.Szelephézag, kompresszió rendben. Alapjárati fúvóka, légszűrő új. Ötlet?
Magas fordulaton csúszkál a kuplungom. Van, hogy elég nagyot is ránt amikor gyorsítok. Mi lehet az oka ennek és, hogyan lehetne orvosolni? Egyébként Motul 5100 15W50-es olajat használok.
99-es R1
Köszönöm!
https://i.ytimg.com/vi/PCvThxp...
Szóval vannak kivételek.