Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉÉéés?? Semmi hatása?! De a hülyeséget félretéve: Nem ereszt át a tűszeleped, illetve nem a Tied, hanem az ominózus karburátoré??!!
Még szíváspróbát is csináltam-ami azóta is tart!
Tényleg!!
Csináltál "nomáspróbát" a porlasztósoron mielőtt beszerelted? Nem folyik túl az a porlasztó?
Üdv urak!
Nem boldogulok az öreg Z 650-nel: a 4.henger alapjáraton durrog, üveggyertyával nézve szabálytalan időközönként sárgás felvillanások történnek. A karburátort többször szédszedtem, pucoltam még ultrahangos tisztítóval is. Megszakító,kondi, gyertyakábel, pipa új. A trafókat felcseréltem, hiba maradt a négyesnél.Szelephézag, kompresszió rendben. Alapjárati fúvóka, légszűrő új. Ötlet?
Sziasztok!!!!Megbízható Husqvarna szerelőt keresek
Nem ezért.Megszűnt az olajzás és besült+hajtókar alsótűgörgő lemorzsolódott+hal a tortán szétrepedt a forgattyúsház alja,mivel a sonka meg a ház között nem fért el a törmelék.Mindez 5400km-es motornál.
Egyébként úgy vettem észre, ha már sokat megyek és jól felforrósodik a motor, akkor nem csinálja, vagy csak nem annyira észrevehető.
Hogy konkrétan melyikben rántott azt nem tudom, van, hogy egyikben sem. Viszont mindegyikben csúszik kb. olyan 7-8ezres fordulatnál és afölött.
Melyik fokozatban ránt a motor? Mindegyikben vagy csak egyben? Ugyancsak a kuplung melyik fokozatban csúszik meg?
Lamellák cseréjével. Ha a fém lamellák rendben vannak akkor csak fa lamellák. Ruggokat csekkolni.
Üdv mindenkinek!

Magas fordulaton csúszkál a kuplungom. Van, hogy elég nagyot is ránt amikor gyorsítok. Mi lehet az oka ennek és, hogyan lehetne orvosolni? Egyébként Motul 5100 15W50-es olajat használok.
99-es R1
Köszönöm!
Arra minden tavasszal a haver kutyája is oda szokott figyelni!
De azért a forgásirányra is oda kell figyelni ...
Szerintem Ferinél a pont , levegő azaz gyújtásoldalon befele , olajos azaz kuplung oldalon kifele van a rugó hogy az olajat ne szipákolja a forgattyús ház ! Vagy valami hasonló !
ok
Nem sértődöm, beszélgetünk.
Ne érts félre nem bántani akartalak vagy kioktatni csak az ellen példákat írtam.
Én úgy tanultam ahogy leírtam. Aztán mindenkinek a saját motorja , azt tesz vele amit akar. Az övé!
http://img.jofogas.hu/hdimages/Aprilia_RS_125_Rotax_122_Blokkfelek_ontvenyek_blokk_93228533799159.jpg
Ez azért nem szentírás, gondolja ETZ250-re ott a bal oldalon rugóval kifelé van és a jobb oldalon rugóval befelé. Vagy ott van a simson s50 mindkét oldalon rugóval kifelé van beépítve míg az s51-nél pont fordítva.
Szóval vannak kivételek.
Lehet azért kellett szétszedni?!
Én is így gondolom ,de valamiért úgy rémlik,hogy kifele nézet.Most első szétszedése a bloknak.