Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Este megnézem.
Üdv Lecso nincs véletlenul neked FZR1000 hajtokarcsapágy táblázatod? vagy nem tudnál szerezni? (1002ccm) szürke blockkos
elöre is köszönöm
AHOY! Egy kis segítség kéne! K2 gsxr 600(injektoros),tettem bele benzinrendszer tisztítót, most alapjáraton néha nem megy egy henger! Nem tom, h ez most véletlen egybeesés, vagy ez a tisztítószar okozza?! Ha valakinek volt hasonló problémája, akkor az írjon, hogy , hogy orvosolta! Ma teletankoltam, de még volt benne kb.3liter tisztítós benzin, jó is volt egy darabig, de ahogy hazaértem alapjáraton járt, azt egyszer csak megint leállt egy henger, derápöccintek egy kicsit a gázra, utána megint jól jár! Help me!
Próbálj valahonnan beszerezni service manual-t.
Mondtam hogy vissza kellene tenni a gatyát
Sziastok!Valaki+tudná mondani,hogy a rotax 123-as blokon a jelzéseket beálitani,hogy kell?A motornak az a baja 3000fordulatig megyeget,utána 3000-6000 mintha szétszált volna a blokk,dadrizik nem pörög,6000felet jól megy.A motor Aprilia Red-Rosa motor.Arra gyanakszom,hogy nincs a jelzés rendesen beálitva a kiegyelitötengelyen+többi fogaskeréken.Köszi aki hozzá tud szolni!
Ugyeugye...
Na közelebbjutottam a problma megoldásához a lészűrő ügyben. Úgy vettem észre belül ahogy beömli ka levegő szét lettvágva hogy több levegő jusson be. és azért tettek bele gatyát mert rájöttek túl sok levegőt kap. Már csak azt kelelne megtudnom, hogy mekkora gyári méret, ahol beömli ka levegő a dobozba. VAlak inemtudna feltenni képet? 1997 gsxr srad 600
NEm lyuaks a légszűtő meg nicns is kiszakadva meg tiszta is. ááá pedig tök jó idö van és nemtudok motorozni emrt csak dadog meg fullad. A fúvókákkat azt hol tudom állitani?
Hát, ott valami miatt keveset kap a motor, és ezt azzal a melegítőgatyával korrigálták parasztba.
Vagy hiányzik valamillyen alkatrész a légszűrőból, vagy nem gyári a légszűrő, vagy a fúvókákkal van elvéve a benzin.
Szakműhely....
De komolyan. Hol kellene állitani , nem értek még hozzá.
Micsoda?Melegítő alsógatya? Lehet vissza kéne tenni.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Egyik nap szétszedtem a nemrég vettem Gsxr sradomat(1998). A légszűrőbe bele volt tömve egy melegítő alsógatya. Rögtön kivettem meg kitisztitottam a házat is meg a szűrőt is. Mindent összeraktunk, megyek vele hogy kipróbáljam és ne mhúz 6 ezertől , csak dadog de semmi erő. Légyszi segítsetek mitcsináljak, remélem csak be kell állitani, de azt is hol?
Elöre is köszönöm.
Üdvözlet!

Volna egy gondom:a motoromon pár napja nem kapcsol a ventillátor,csak kb 10 esetből egyszer-kétszer....mi lehet a gond?A relétől minden esetben hallok egy kattanást,gondolom ennek (is) kellene valamit csinálni...

Ötlet?
de
Passz!
Nem power commandert akartál mondani?
egyépkén chiptuningot milyen áron tudok szerezni?
köszi szépen
Ja,ja, csak nem igazán értettem a kérdést bocsi!
A kipufogó felé nézzen a nyilacska
akkor most hogy van?:D
köszi. de nem a kipufogónyílás felé kell állnia?
pusi de a kipufogo felé kell álnia!
azt mondta valaki
köszi. de nem a kipufogónyílás felé kell állnia?