Köszönöm a meghívást, felettébb kecsegtető az ajánlat, viszont ha mégsem élnék a lehetőséggel az csak és kizárólag azért lesz mert a motor még bejáratós és nem szívesen tenném ki sem őt sem magamat a veszélynek hogy megragadok vele útközben valahol. :)
Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem. Töltés probléma! - írtam 1 hónapja - azóta semmi eredmény
600 srad '98
Alapjáraton 13.8-14V ahogy a fordulatszám emelkedik, úgy csökken a feszültség egésten 12V-ig, vagy még az alá.
Fesszabályzó cserélve, generátor cserélve, trafósor cserélve, KÁBELKÖTEG cserélve, hiába minden a jelenség ua. Akksi is cserélve, gyertyák is. Benzinpumpa kizárva, gázállásérzékelő szintén. Tanácstalan lettem. Világítás is kizárva. 3 fesszabályzó van, 2 tekercs és egy vadiúj újratekercselt tekerccsel is próbálkoztam, valamint ezek kombinációival is. Már mindent lehúztam, az összes égőt, lámpát indexet, ami nem kell ahhoz, hogy a motor járjon... semmi nem történt, semmi változás. A fent leírtakat jómagam végeztem, tehát biztos forrásból származó információk. 2db akksival próbálkoztam eddig, de autóakksival még megpróbálom....ha nem változik akkor GYUFA!
Köszönöm, az lesz. Alapjáratot csavargattam most is és egy kicsit bosszant hogy miközben a henger és a hűtő már meglehetősen meleg volt, annyira hogy a kezemet nem tudtam volna sokáig rajta tartani, a kipufogó könyök/rezonátor csak langyos, a végdob hideg. De lehet hogy igazad van és használni kellene nem pedig csak szerelgetni folyton. Úgyis kezdem már unni. Köszönöm a segítséged! :)
Értem. A szag forrása lehet az is, hogy a több olaj miatt kokszosodik a kipufogó, ennek lehet egy kis égett szaga de a kenőzsír is okozhatja. Szerintem ne izguld túl a dolgot, gondolom nem mentél a motorral túl gyorsan, vagyis nem fújta annyira a menetszél a hűtőt. Élvezd a gépet :)
Lehet hogy nem vagy a toppon esténként, mégis úgy néz ki hogy Neked lehet igazad az alapjárati csavarral kapcsolatban, mivel a csavar végét, hegyét ha megnézem, az tipikusan a levegő szabályozó csavar kialakításának megfelelő, nem pedig a kész keverék szabályozó csavar kialakításának. Eszerint most inkább dúsabb keveréket csinál (2,5 fordulattal visszatekerve a felütközéstől). A melegedést illetően... nem tudom megmondani. Elképzelhető hogy üzemin hőmérsékleten is van ilyen meleg, de most nagyon hamar felmelegszik illetve volt egy enyhe égett szaga de azt akár a kenőzsírnak is betudható amit az o-gyűrű hengerfejtömítés nyomott ki egy picit. Nem tudom. Nem értem. Dús keveréktől nem melegedhet
Sziasztok. Eladó a képen látható motorkerékpár szerelő állvány. Keveset használt, Újszerű állapotú. Max teherbírás: 300kg, 75cm magasra emel.
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
Kecskemét
06307369590
Jelen esetben elnézést, esténként nem vagyok már a toppon :D Valószínűleg így van ahogy mondod. Szegényíts a keverélen egy keveset, mondjuk negyed fordulatot vagy kevesebbet, tegyél egy mondjuk 20 km-es kört és nézd meg azután is. P*csölős munka, de megéri. Egyébként a motor csak hamarabb éri el az üzemit, vagy "túl" is melegszik?
A "tolattyú emelő-süllyesztő" csavartól eltekintve, tudomásom szerint 2 féle alapjárati csavar típus létezik. Az egyik az amit Te is írtál, amivel az alapjárati keverék minőségét lehet szabályozni levegő hozzáadásával (kicsavarás-szegényítés) illetve elvételével (becsavarás-dúsítás). Ez a típusú alapjárati csavar a LÉGSZŰRŐHÁZ felőli oldalon szokott elhelyezkedni. A másik típusa nem minőségi, hanem a kész keverék mennyiségi szabályozását szolgálja, ez a típusú alapjárati csavar a SZÍVÓCSONK felőli oldalán szokott elhelyezkedni a karburátoron. Javíts ki ha tévedek. Nekem a szívócsonk felőli oldalon helyezkedik, tehát elvileg a második típusról van szó, a mennyiségi szabályozóról. A túlzott melegedést viszont még mindig nem tudom mivel magyarázni. A gyertya kicsit kormos, most hogy ránéztem.
A gyertyakép egy fontos tájékoztató pont, használati módtól függetlenül. Emellet a keverékszabályzó csavar a tüzelőanyaghoz kevert levegő mennyiségét állítja. Ha kijjebb tekered akkor adsz neki több levegőt, csak ugye ahhoz hogy tudd merre kell állítani szükséges megnézni a gyertyaképet.
Igen, van egy alapjárati (tolattyú emelő-süllyesztő) csavar, és egy alapjárati keverék csavar, amit kiindulásképp a teljes becsavarás és felütközés után 2.5 fordulatot csavartam ki vissza. Gyanítom hogy kevés, és többet kell még kicsavarni hogy több üzemanyagot tudjon átszívni. Dell Orto PHBG 19BS karbi. A motorom HM CRE Six racing, 50/70. A gyertyaképet azt hiszem egyelőre nem érdemes nézni, mert teljes gázzal nem járok vele egy darabig - majd kb. 500 km után.
Egy gyertyaképet mindenképp nézz meg, lehet hogy inkbb túl dús a keverék. Fehéres=túl szegény fekete, kormos=túl dús. Szerezz be egy hézagolókészletet is, hasznát veszed majd! Jól gondolom, hogy van egy benzin levegő keveréket szabályzó, és egy alapjáratot (a tolattyú emelésével-süllyesztésével) állító csavar? Nézz utána a neten, hogy mi az "alapállása" a benzin-levegő csavarnak, onnan próbáld meg először úgy beállítani hogy szép barna legyen a gyertya, azutn jöhet az alapjárat. Egyébként milyen típusú a motorod?
Vagy még egy dolog ami eszembe jutott.. Eléggé be kell csavarni az alapjárati csavart hogy legyen alapjárat, azt amelyik csak a tolattyút emeli. Nem-e lehet hogy túl szegény az alapjárati keverék, tehát az alapjárati csavar nagyon be van tekerve és ezért is nem volt alapjárat sem, csak a "tolattyú emelő csavar" sok fordulat utáni becsavarása után?
Egyébként legfeljebb néhány száz métert fordultam a motorral, helyenként maximum félgázzal mert bejáratós, de azt hiszem így is felmelegedett legalább annyira mint egyébként huzamosabb ideig tartó használat után szokott.
A szervizkönyv szerint 1l hűtőfolyadékkal kell feltölteni a rendszert, ehhez képest talán kb. 6 deci ha belement - hozzáteszem körülbelül ennyi is jött le előzőleg is. A betöltött hajtóműolaj mennyiség sem egyezik a gyárilag előírttal, kicsit több ment bele. Nem gondolnám hogy levegős lenne, a hűtőfolyadék betöltésénél a hengerfejen is fellazítottam a csavart az esetlegesen bent maradt levegő eleresztése végett. Ami még említésre méltó változtatás lehet a motoron, hogy a kipufogó végdobot keményre tömtem gyapottal, hangja sincs úgy már - sajnos. És ami ennél is fontosabb, a gyertyahézagot, szemre, kicsit csökkentettem. Talán egy tizedet. 0,5 mm-t ír elő, kb. most lehet annyi, előzőleg több lehetett kicsivel, de még egyszer megemlítem hogy csupán szemrevételezéssel történt a beállítás. Utánaolvastam hogy a túl kicsit hézag okozhat melegedést a motorban, de inkább a kopogásos égés következményeként. Én nem hallottam kopogást.
Esetleg nincs egy kis dugulás vagy levegő a hűtőrendszerben? Ha van plusz hűtőventillátor, akkor az fúj? A keverék nem hiszem hogy befolyásolná a melegedést. Írd le kérlek, hogy milyen körülmények között, illetve mekkora eltéréssel jelentkezett a probléma.
Összetettem a motort, fordultam néhány kisebb kört vele és úgy vettem észre hogy szokatlanul melegszik. Mi lehet az oka? Hűtővizet cseréltem. illetve kapott új dugót.
600 srad '98
Alapjáraton 13.8-14V ahogy a fordulatszám emelkedik, úgy csökken a feszültség egésten 12V-ig, vagy még az alá.
Fesszabályzó cserélve, generátor cserélve, trafósor cserélve, KÁBELKÖTEG cserélve, hiába minden a jelenség ua. Akksi is cserélve, gyertyák is. Benzinpumpa kizárva, gázállásérzékelő szintén. Tanácstalan lettem. Világítás is kizárva. 3 fesszabályzó van, 2 tekercs és egy vadiúj újratekercselt tekerccsel is próbálkoztam, valamint ezek kombinációival is. Már mindent lehúztam, az összes égőt, lámpát indexet, ami nem kell ahhoz, hogy a motor járjon... semmi nem történt, semmi változás. A fent leírtakat jómagam végeztem, tehát biztos forrásból származó információk. 2db akksival próbálkoztam eddig, de autóakksival még megpróbálom....ha nem változik akkor GYUFA!
Na most esetleg van-e ötlet valakinél?
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
Kecskemét
06307369590
Vecsés környékén tudtok javasolni motorszerelőt?