Szia,
Örülök, h sikerült beállítani. Ügyes vagy.
Sztem légszűrőt, ha bemész egy Suzuki márkakereskedőhöz, a cikkszám szerint le tudja rendelni. Nekem már hoztak olyan cuccot, ami csak Japánban volt. A gyári pl az enyémhez 8-9000Ft...
Szerintem megveregetheted a sajat vallad!:-)
Egyenletes az alapjarat, szepen veszi a fordulatot, nem hallani benne lyukat, kiforog, es szepen ejti a fordulatot...
Szerintem a nagyobb legszuro meg nem sokat szamit...
Üdv! Egy kis segítséget kérnék. Teleszkóp rugóösszenyomót vennék. Ha tudtok weboldalt ahonnan rendelhetnék vagy esetleg van valakinek és eladná, az ne fogja vissza magát. Köszönöm! :)
Orom neked segiteni, mert jok a hibaleirasaid,abbol lehet normalis diagnosztikat csinalni, hogy merre kene menni...szerintem multkori 250 es bandit meg ez utan mar nemlesz tobb porlasztos gondod Amit meg ne tudnal fejteni!;-D
De hogy honnan kerulnek hozzad ezek a szekrenybol valo csontvazak!? ;-)))
Örülök, h sikerült beállítani. Ügyes vagy.
Sztem légszűrőt, ha bemész egy Suzuki márkakereskedőhöz, a cikkszám szerint le tudja rendelni. Nekem már hoztak olyan cuccot, ami csak Japánban volt. A gyári pl az enyémhez 8-9000Ft...
Egyenletes az alapjarat, szepen veszi a fordulatot, nem hallani benne lyukat, kiforog, es szepen ejti a fordulatot...
Szerintem a nagyobb legszuro meg nem sokat szamit...
http://youtu.be/u1tW_3np4uQ
Köszönöm mégegyszer!
De hogy honnan kerulnek hozzad ezek a szekrenybol valo csontvazak!? ;-)))
ha pl a pillangószelep tengely is mozog kb az egész karbi beállítás lehetetlenné válik