Halló!
Mennyire nagy munka kiszedni egy főtengelyt? henger már lent van, csak a maradék van a vázban bent, illetve a blokk alját is le kellene venni. Szóbal nagyjából darabokraszedni az egészet
Moci: sornégyes Kawa ZZR 400
Üdv: &rash
Nekedis Husky SM125 van, ha jól emlélszem... Az enyém most van atomjaira robbantva, alkatrészben most otthon vagyok, tegnap ragadt meg a moci...
Ha tudok, segítek.
Vagy msn, vagy Husky-topic!
125ös kis endurom van, eddig hibátlanul működött, egy hétig nem volt beindítva, tegnap probáltam beindult egyesbe raktam leállt, azota ma sikerült beindítani de nagyon nehezen és ugy érzzem mintha nehezen forogna, mintha vmi akadályozná, a hangja semi olyan mint volt, vmi hülye csörgés van mellette, olaja néztem ok, mi lehet a baja?
HEEEEEEEEEELP!
olaj benne a szárakba 450ml gyári adat hibatünet a jobb oldali szárat simán összenyomom mig a balos rendesen mükődik alig birom nyomni és rendesen visszaáll alapra csak a csuszószárak lettek kiszedve. segitsetek mert megőrülök már 3x engedtem le és töltöttem vissza marzochi forditott enduró villáról van szó aprilia tuareg rally 92 évj
Hy!
Valaki tudna nekem mondani pár szót a Parillában árult METEOR dugóról?
Egy normális dugó árának a fele az biztos. megéri ezt teni egy cross motorba?
Vagy semmiképpen?
előre is köszi...
szeva basi nos a szerelés s.o.s. kellene minél hamarabb, mert vevök várnak a mocira, és megragadt a 3as hajtókarnál, idöm nincs a jöszörülésre ugyhogy csere, hál istennek pótfötengely van.
ha ugyéezws be tudnád VÁLLALNI akkor király lenne, msn-en mindig vagyok
uraim kéne nekem segitség át szeretnék pakolni 1000 kawába fötengelyt van 2 blokkom és nagyon kevés és szar szerszámaim vannak ha valaki beválalja pest környékén ezt a melüt reális áron, és ért is hozzá, vagy akár fogadna engem a mühelyében segitségként az szoljon mert igy szerszámok nélkül nehéz és jövö hét elejérrte járnia kéne a vasnak. esetleg abban is benne vagyok hogy valaki kicseréli nekema a fötengelyt és hagyok értékes alkatrészeket munkadij fejében van egy komplett zx10em elbontva abbol a blokkon kivül mindent fel tudok ajánlani, csak nagyon sürgös lenne a dolog. ha kp-s az se baj csak ne ireális árat mondjon az illetö én is szerelktem 10évig motort de szerszám hiányában, hát nem könnyü, robbantott ábrák vannak az nem gond. nagyon szertnék már menni a vassal, a segitségeket elöre is köszönöm. az elérhetöségem 06306420249 vagy msn:hsskft@freemail.hu
a gép birná,,, de semmi értelem nincs neki, rosszabb lesz akanyarvétele, jobban fog kopni a közepe, mivel szélesebb a gumri és ezért csúcsosabb lesz, személy szerint semmiképenn nem javasolnám
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy havernak kell uj gumi a gépre. Honda CBF600. Kérdése: rá lehet-e tenni nagyobb gumit mint a gyári előir?(160/60) gondol ő itt 180-ra. birná a gép?
nincsennek iylen hézagolo alátétek? mert ha vannak akkor abbol van sok, mert ráteszed a deknit és odaszoritja ugy hogy nem birod megmozditani vagy nehezen, szoval az illesztése nagyon szoros, nem tom valami faszán elmagyarázni szoval vegyük egy menetesz szárat rajta két anya közte alátét két anyát meghuzod nem mozog a alátét nah ez lehet nálad ,elég bta egy példa de talán igy megérted
Sziasztok! Olyanban kérném a segítségeteket, hogy összeraktam a Cagiva Tamanacom váltóját és ha a dekni nincs rajta veszi a sebességet meg a berugókar is üzemel. Viszont, ha felrakom a deknit nincs sebesség és a berugókart sem lehet lenyomni. Hol hibáztam? Vagy mi lehet a gond? Help!
látom van kérdés bőven! csak a segítség marad el:
Nekem is elkelne egy kis segítség, kellene egy tsr 125 höz serviz manuál vagy esetleg egy villamossági rajz.
szevasztok szakik!
szerintetek ha egy 1 jaladós motorba 2 jeladós gyújtáselektronikát teszek azzal rendesen fog működni?
DR350 S ről van szó.DR350 es elektronikát szereztem csak az 2 jeladós enyém meg 1.
szerintetek?
Hello
Véletlenül tudja -e valaki hogy hogyan kell megcsinálni azt hogy ne pislogjon egy piaggio X9 250 -es LCD kijelzőjén a SERVICE OIL felirat ? kell valami spéci kütyü vagy gombnyomkodás ?
Sziasztok! RX 25-ön valszínűleg rossz a feszszabályzóm.. Azon kívűl h akkura ráteszem és voltmérővel megmérem, lehet még vhogy csekkolni h műxik-e?
Köszi!
Sziasztok
2004 es Yamaha Majesty 400ccm es hez kéne első teleskóp meg lámpa kicsi pénzért....!
Valaki tudna nekem ebben segíteni? Tibi 20/590 89 16
Előre is köszi
Mennyire nagy munka kiszedni egy főtengelyt? henger már lent van, csak a maradék van a vázban bent, illetve a blokk alját is le kellene venni. Szóbal nagyjából darabokraszedni az egészet
Moci: sornégyes Kawa ZZR 400
Üdv: &rash