Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igen jó ár, az eddigiekhez képest. Hengerfejes még nem hívott, ha kell, ha nem, fogok írni! Köszönöm
Hali! Szelepkorongokat 800 pénzért tudok! Szelepet azt vagy bontottat Kb 3000 FT vagy újat kb kétszerennyiért/ db
Írtam neki. Remélem válaszol majd. Bár én mindenkivel MSN-en szeretek dumálni!
kistrojak@freemail.hu a mailcime. honlapja nincsen
e.mail vagy honlapja nincs esetleg? mer most eléggé késő van már
új szimmering kellene bele. Helyileg merre lax?
tesznek a nicasil helyére egy vasperselyt. abba olcsóbb is a dugattyú.
0630-855-7633 egy bontós barátom száma.
Hol vehetnék bontottat, (mennyiért kb.) ? Nagyon nagyon örülnék neki, ha ezt tudnád. És milyen megoldás a vasperselyezés? Az micsoda?
a legegyszerűbb és a leggyorsabb egy bontott hengerszettet venni rá. dugó igy is ugy is kell, én nem nagyon tudok olyan helyet ahol elfogadhatóan tudnak nicasilozni. vagy még a vaspersely lenne a megoldás-
a teló nincs elhajolva, uj szimering? hogy csinálom meg? vagy szervíz? a gumi eldeform,álodott mert szrul rakták vissza, de ha 3mmt vágnék a belsejéből rá tudnám huzni és rábilincslni, a karbi után
Szóval, van nekem egy Husky SM 125-ös gépem és nem kapott olajat szegényke. Szerencsére nem akadt meg a duagattyú, de viszont a hengerben a nicasil lepergett egy-két helyen, nem olyan nagyon vészes + a dugattyú kicsit meg van sülve :P kormos a csapszegnél is. Nemtudom, hogy érdemes-e újra nicasilozni vagy új hengert kellene venni? Esetleg bontóból ? Vagy milyen megoldás a legjobb és legolcsóbb? Köszi
sajna az nincs.. ird csak és próbálok válaszolni mindenre:-)
És MSN-en nincsen? Mert sok kérdésem lenne!
karburátor előtt, vagy mögött szív mellé?
a telót meg kell szimmeringezni, ha nincs elhajolva
bakonymotor@gmail.com
Ha valaki tud teljesen kiválló nikocilozású Husqvarna 125ccm3 henger-t AZ ÍRJON ! (Husqvarna SM 125, 2000-es évjáratú motorba kellene)
Hyosung XRX 125
Üdv, Köszi. Nekem csak pár kérdésem lenne. Kaphatok valami elérhetőséget? Lehetlőleg MSN/E-Mail címet !
milyen motoról van szó?
Akkor azt majd a szerelő eldönti hogyan lesz Szelepeket, szelepkorongokat honnan szoktál szerezni? nekem a szelep 10-12/db kicsit ilyesztőnek tűnik , holnap derül ki mennyit kell cserélni
Sziasztok!
1. Jobb első teleszkópból folyik az olaj? Szerelő? Szimeringcsere? udok vele valamit én kezdeni? Segítsetek!
2. Ahol levegőt kap a motor, a gumicső nem illeszkedő a vascsőre, tehát falschot szív, 3mm-rel kéne szélesebb gumicső. Itthon orvosolható?
Köszönöm a segítséget!
szia! Mi vállalunk mkp javítást felújítást.
Egy délután szétszedni! Összerakni már egy kicsit több! + a takarítás!
Időben kb mennyi? Annyival könnyebb a blokk, hogy nincs rajta a hengerfej, henger . Valamit bekapott, és bekerült az égéstérbe, nem valószinű, de talán juthatott a főtengelyhez is akár fémreszelék , és nyugodtabb lennék ha rendesen ki lenne takarítva. Amúgy köszi a gyors választ
Blokk a vázbol ki! Nem kis meló!