Nekem nem kellene. Sokan szeretik robogókba a riasztót meg a távirányítós önindítót, biztos menő, de annyi eszük meg nincs hogy télen a garázsba hagyva a robogót lekössék az akkumulátort és legalább havonta feltöltsék.
Igaz, de miért kéne használni? A garázsban melegíteni amíg felöltözöm? Másra nem túl jó mert ahogy Ekecselek írta igen ha szabad téren jár a gép hamar lába kél.
Na akkor tárgyaljuk ki ezt is ! Minden motoromban volt riasztó , a mostaniban is /sola-larm/. Nincs rajt indítási funkció , viszont tudja a dobozokat őrizni /erre sincs szükségem /akár a tanktáskát is . Feszültségesés /még egy ledégőt is észlel / , rázkódás , pánik ezek jól jöhetnek . Az indítást a jófajta riasztók többsége nem támogatja . Ezek a szuperriasztók a jetsky-re lettek kitalálva , hogy a kuncsaft után ne keljen vízbe menni indításkor , mert úgyis kuka hozzá , főleg mikor a víz közepén lepottyan , a karján lévő stop zsinór leállítja a szart , de lehet elindítani már nem tudja , na ilyenkor jó ha a partról jön a jel ! Vagy ne tudja ellopni , kimegy a hatótávból leveszi a gyújtást !
Na a kicsi sárga emberek ezen ötletekből merítve alkalmazzák robogóra , gyerek quad-ra stb. több kevesebb sikerrel . PL. gyerek matat a quadba ülve nyomkod piszkál hülye szülő vigyorog ,nyom egy startot gyerek kilövi magát , jobb esetbe csak a falig . Más esélyt nem írok le . Tehát bírka szülő ezt a funkciót alapból kitépte , és ez meg is történt /bocsi T./
Igen képzeld gondoltam ÁM erre is , hogy tökig húzott szivatóval hagyod a karbit , nyitott csappal /ahol van/ a vason . Na akkor jön a messzi indítás , szépen el is indul , majd két másodperc múlva 10000 fordulaton ordít a szamár hidegen . Na akkor sprint hogy visszább lökögesd a szivatót , mikor oda érsz , rádöbbensz hogy az indítási metódushoz szükség van rád 4D-be !
tsanyi álltal írtat nem is ecsetelem , hogy belépsz mondjuk a SPAR üzletterébe , benyúlsz a zsebedbe egy kocsi huszasért közbe ráböksz a gombra , jobb esetbe megvár a szamár ordítva a parkolóba , rosszabb esetbe egy "üzletember" odalép , leveszi a fordulatot , járókelők azt gondolják végre a tulaj meghallotta nem is figyelnek rá . Ember felpattanik , odab@sz egy kemény jobbost a kormányzárnak és van egy üzembiztosan induló új vasa !
Vagy ha új portékával moziba mész csaj átölel csók , közbe mikor a farpofádra markol indítja a vasat , te már nem is hallod mert a lila köd süketté tesz . A szamár végig ordítja a mozit , még szivató nélkül is rohadt nehezére fog esni végig köhögni a mozit a parkolóban .
Szóval ennek nem látom értelmét , de hagyom magam , győzzetek meg , ígérem kiveszem a risztót és veszek bele ilyen kííííínnnnyai szemetet !
Anno vettem egy keway-t amiben volt ilyen funkció, igen sokszor előfordult, hogy míg bent voltam valahol mire kimentem a motor járt, eleinte azt hittem úgy hagytam mire rájöttem, hogy nem mert a távirányító olyan érzékeny volt, hogy a zsebemben megnyomódva elég messziről indította a gépet, kész felüdülés volt mikor tönkrement az akksi (3 hónap) és már csak rúgásra indult.
Van valakinek esetleg 9,48-as átmérőjű szelephézagoló lapkája?
320-as kellene 2 db.
Holnapi napra (vasárnapra) kellene.
Komárom-Esztergom megye, Budapest környéke előnybe.
Be se kössed. Amúgy kíváncsi lennék, h egy ilyen kínai vacak hogyan kerüli ki az HISS-t...
Ha HISS-es, kell a kulcs az indításhoz a zárba!
Kép róla? Talán meg tudom javítani...
Na a kicsi sárga emberek ezen ötletekből merítve alkalmazzák robogóra , gyerek quad-ra stb. több kevesebb sikerrel . PL. gyerek matat a quadba ülve nyomkod piszkál hülye szülő vigyorog ,nyom egy startot gyerek kilövi magát , jobb esetbe csak a falig . Más esélyt nem írok le . Tehát bírka szülő ezt a funkciót alapból kitépte , és ez meg is történt /bocsi T./
Igen képzeld gondoltam ÁM erre is , hogy tökig húzott szivatóval hagyod a karbit , nyitott csappal /ahol van/ a vason . Na akkor jön a messzi indítás , szépen el is indul , majd két másodperc múlva 10000 fordulaton ordít a szamár hidegen . Na akkor sprint hogy visszább lökögesd a szivatót , mikor oda érsz , rádöbbensz hogy az indítási metódushoz szükség van rád 4D-be !
tsanyi álltal írtat nem is ecsetelem , hogy belépsz mondjuk a SPAR üzletterébe , benyúlsz a zsebedbe egy kocsi huszasért közbe ráböksz a gombra , jobb esetbe megvár a szamár ordítva a parkolóba , rosszabb esetbe egy "üzletember" odalép , leveszi a fordulatot , járókelők azt gondolják végre a tulaj meghallotta nem is figyelnek rá . Ember felpattanik , odab@sz egy kemény jobbost a kormányzárnak és van egy üzembiztosan induló új vasa !
Vagy ha új portékával moziba mész csaj átölel csók , közbe mikor a farpofádra markol indítja a vasat , te már nem is hallod mert a lila köd süketté tesz . A szamár végig ordítja a mozit , még szivató nélkül is rohadt nehezére fog esni végig köhögni a mozit a parkolóban .
Szóval ennek nem látom értelmét , de hagyom magam , győzzetek meg , ígérem kiveszem a risztót és veszek bele ilyen kííííínnnnyai szemetet !
Az élet egyszerű ám