Na pont erre való a nyomás és hőmérő, mivel a nagy tgk-ban van így azonnal látom ha az olaj szar mert amelyik ugyanannál a hőfoknál kisebb nyomást produkál azt nem teszem bele többet no meg a motor állapotának változását is nyomon lehet követni vele, én szeretném ha minden járművemben lenne, nem véletlen, hogy a régi gépeken alapból voltak még a szgk-nál is.
Sziasztok!
Mz Etz 150-es motorral kapcsolatban kérném a segítségeteket. Biztosan sokan kezdtétek ilyennel vagy ismeritek ezt a típust.
Hozzám került egy 88-as példány elég leélt állapotban.
A problémám az, hogy nincs semmilyen információm vagy dokumentumom arra, hogy hogyan kell a blokkot összeszerelni megfelelően.
Szerintem csak az eladásra rakták össze mert sok alátét/hézagoló volt a blokk alján épp nem ledarált állapotban.
Van valakinek valami hasznos leírása, dokumentációja vagy robbantott ábrája a szereléshez?
Minden információt szívesen veszek.
Új eredeti tömítés szettet vettem, minden csapágyból és szimmeringből kapott újat . Vettem mindenhova 0,1 0,2 mm hézagolókat is.
Az lenne még a kérdésem, hogy hova kell hézagolókat tenni? Mivel szilóval volt összerakva és semmilyen hézagoló sem volt benne nagyon akadt és szorult a váltó, de minden sebességet bevette. Léptető villák kopottak voltak ezért le is lesznek cserélve.
Előre is köszönöm mindenkinek!
a többsége a kisebbet írja, elég dagadt vagyok szóval jó eséllyel nem menne gyorsabban
az a lényeg hogy a 2,5mm kopás elég sok cserélni kell
köszi az infót!
a görgő is inkább sokszög mint görgő az is csere, remélem most már legalább 10 évig nem kell költeni rá
Persze hogy lötyög hisz 2,5 mm hiányzik már a szélességéből és a variátor feltételezem a 16,5-es szíjhoz van hézagolva, és az ismerősöd nem mondott hülyeséget ha a gyári szíj hosszából adódóan nem bír a variátoron kimenni teljes átmérőre akkor egy picivel hosszabb szíj eredményezhet némi +km/h-t ha van tartalék motorerő
Számít a hossz is igen 4 mm nem tűnik soknak de lehet éppen a 4 mm hiányozna és túl feszes lenne azt elszakadna ha 16,5x751 volt rajt akkor azt tegyél rá
Elvileg ha a szélességének az 5%-át elkopik akkor már cserés ha a 16,5-es szíjad csak 14-es akkor sürgősen cseréld míg el nem szakad azt kárt nem tesz másban is
ha esetleg lenne valakinek ilyen forma km meghajtója akkor egyeztethetnénk méreteket
az a lényeg bal oldalon legyen (jó eséllyel így nem forog majd visszafelé) 12 vagy 14 a tengely majd holnap megmérem
14 es kerékhez kellene de ilyen a világon sincs de lehető legközelebb kellene hozzá majd csinálok másik számlapot
Kopogaserzekelos tud szegenyiteni a kevereken ezert nohet a teljesitmeny es csokken a fogyasztas.
Van haverom aki allitja hogy ha neot tankol a motorjaba (fz6) akkor ő erzi hogy 3/4 es teljes gaz kozott amikor 10000en forog a motor, erez kulonbseget. Hat mondom jo :D
Az utolsó mondatban a lényeg. A kocsimnál is idegesített, amikor vízhőfokjeladót cseréltem, h nem mutat pontosan az utángyártott, aztán csak vettem bele egy gyárit.
Ezzel teljesen egyet ertek. En sem tankolok 100ast, na jo de, most hogy ilyen olcso volt azt tankoltam a motorba mert tetszik az illata. De annyit ert hogy nem zar a tuszelepem tole
én csak azt mondom hogy sok esetben feleslegesen költünk olyan dolgokra ami igazándiból nem is kell
pl olaj téren: tegyél bele jobb olajat mert a motorod megérdemli.... szóval a gyári előírástól egy-két szinttel jobbat dupla pénzért
de tankoltam már ronánoknál ahol jön a kutas hogy szép motor jó motér megérdemelné a 100as benzint....
szerencsére elég szerény a motorom jó volt neki az extrabüdös 75ös is
mivel perselyt nem szeretnék és anyagilag sem vagyok /leszek úgy az idén hogy új henger legyen ezért gondolkodom egy új dugón..... találtam motoros webáruháznál Wösner dugót ami 55,95 ig forgalmaz . Az enyém 53.97 de tanácstalan vagyok hogy mit tegyek mert a szerelő akihez elvittem egy vicc
Mz Etz 150-es motorral kapcsolatban kérném a segítségeteket. Biztosan sokan kezdtétek ilyennel vagy ismeritek ezt a típust.
Hozzám került egy 88-as példány elég leélt állapotban.
A problémám az, hogy nincs semmilyen információm vagy dokumentumom arra, hogy hogyan kell a blokkot összeszerelni megfelelően.
Szerintem csak az eladásra rakták össze mert sok alátét/hézagoló volt a blokk alján épp nem ledarált állapotban.
Van valakinek valami hasznos leírása, dokumentációja vagy robbantott ábrája a szereléshez?
Minden információt szívesen veszek.
Új eredeti tömítés szettet vettem, minden csapágyból és szimmeringből kapott újat . Vettem mindenhova 0,1 0,2 mm hézagolókat is.
Az lenne még a kérdésem, hogy hova kell hézagolókat tenni? Mivel szilóval volt összerakva és semmilyen hézagoló sem volt benne nagyon akadt és szorult a váltó, de minden sebességet bevette. Léptető villák kopottak voltak ezért le is lesznek cserélve.
Előre is köszönöm mindenkinek!
az a lényeg hogy a 2,5mm kopás elég sok cserélni kell
köszi az infót!
a görgő is inkább sokszög mint görgő az is csere, remélem most már legalább 10 évig nem kell költeni rá
mondjuk ehhez nem értek lehet nem is igaz
az a lényeg bal oldalon legyen (jó eséllyel így nem forog majd visszafelé) 12 vagy 14 a tengely majd holnap megmérem
14 es kerékhez kellene de ilyen a világon sincs de lehető legközelebb kellene hozzá majd csinálok másik számlapot
Van haverom aki allitja hogy ha neot tankol a motorjaba (fz6) akkor ő erzi hogy 3/4 es teljes gaz kozott amikor 10000en forog a motor, erez kulonbseget. Hat mondom jo :D
Lehet még a gázolaj is jobb ! Ez se igaz , de ez is jól hangzik !
Ha nincs messze neked...
pl olaj téren: tegyél bele jobb olajat mert a motorod megérdemli.... szóval a gyári előírástól egy-két szinttel jobbat dupla pénzért
de tankoltam már ronánoknál ahol jön a kutas hogy szép motor jó motér megérdemelné a 100as benzint....
szerencsére elég szerény a motorom jó volt neki az extrabüdös 75ös is