1998-as YZ250 motoromnál menet közben amikor visszaváltottam 1-esbe beállt a hátsó kerék, és alig lehetett kivenni sebességből, 2- esben el lehetett indulni, de amint visszaraktam 1be megint beállt.
Valaki találkozott hasonlóval, mi lehet a baja?
Sziasztok!
Elhúzódó problémám van. Remélem van köztetek aki ért a karbikhoz. A városi kis szaladgálós robogóm (vxr 200, 2007) valami miatt nagyon dús keveréket kap. Nem akadok az okára. Keihin 30 as cvek karbi van rajta. Fúvókákon a gyári méretek. Red filter és nyitott kipufogó van rajta. A gyári kipufogóval is sokat kapott, egyszerűen benzinszagú volt körülötte minden ha járt. Most a nyitott dobbal viszont iszonyatosan durrog. Nem normális szinten, hanem nagyon. Állandó fordulaton is be be durran körülbelül minden tizedik fordulatra robban egyet vagyis állandóan durrog. Fogyasztás 5 liter/100km.
Karbi tiszta, autómata szívató 3000 km el ezelőtt lett beletéve újan, ekkor ellenőriztem szelephézagot is. Levegőszűrő tiszta. Valakinek van ötlete tanácsa merre keresgéljek?
Előre is köszönöm mindenkinek!
Lehet hogy a szivató alapállása nem jó, a tű nagyon kinnt van próbálj állítani rajta hogy alapból ne álljon ki annyira, de ne sokat állíts 1-2 milimétert.
Egy robogóm van most hogy lehült az idö nem indul be.
Öninditó teker új az akksi is azzal nincs gond.
4t yamaha majesty 150 a motor.
Az automata szivatóját ki vettem rá kötöttem akksira 2perc után nyomta ki a végét a Tűt. nem tudom ez jónak számit-e?
Dehooogy....Egy jamaikai gyereké. Szétgyilkolta a hátsó gumit az autópályán . Azt mondja nem állt meg rögtön, húzta neki hadd szóljon . Csak mikor már az esés közelében volt akkor állt meg.
a forgattyús ház nincs kikopva, mert felhevítettem és akkor is bele kellett elég erősen kalapálni a csapágat sajnos, mint az összes többit a főtengely sincs szerintem elkopva lehet akkor azért mozog oldaliányba mert c4
Nem tudom pontosan ennél hogy van, de pl. Am6 blokknál a főtengely kuplung felöli részére a csapágy lazán van illesztve, könnyen rá megy és a fogaskerék anyájával húzod össze a csapágyat a főtengellyel.
Forgattyúsházba szorosan mentek be a csapágyak? Főtengely azon része ahova felül a csapágy nincs elkopva? Lehet hogy a c4 lógását èrzed, elég laza illesztésű a c4-es csapágy.
hát ha kicsit határozottabban meghuzom-megnyomom a lendkereket, akkor bizony mozog.. de ez baj? nem tépem csak megnéztem és mozog oldalra, blokk jól össze van nyomva
Na, kijöttem a boxutcából és most már a versenypályán vagyok, nincs visszaút. Találtam olyan kúpgörgőst, ami szinte ugyanakkora, mint a vázra hegesztett csésze. A magassága meg akkora, hogy ha a csészét a hegesztési varrat felett vágom le, az még hosszú is lesz, de egyelőre ott vágom, mert a csapágyház adja meg, hogy mennyire vágjam vissza majd.
Ha a belső mérete megegyezik a tengely-méretével akkor jó. Az a dolga, hogy se az olajat se gázt ne eresszen át. Javaslom, keresd meg valami antikváriumban,a "Barátom a motorkerékpár" című könyvet és tanulmányozd.
sziasztok! komplett blokkujjitás után ha szorul a főtengely, (szimering miatt, belevaló de alig ment be, és miután betettem kicsit fogja a ftengelyt! ez baj?
1998-as YZ250 motoromnál menet közben amikor visszaváltottam 1-esbe beállt a hátsó kerék, és alig lehetett kivenni sebességből, 2- esben el lehetett indulni, de amint visszaraktam 1be megint beállt.
Valaki találkozott hasonlóval, mi lehet a baja?
Előre is köszi.
Elhúzódó problémám van. Remélem van köztetek aki ért a karbikhoz. A városi kis szaladgálós robogóm (vxr 200, 2007) valami miatt nagyon dús keveréket kap. Nem akadok az okára. Keihin 30 as cvek karbi van rajta. Fúvókákon a gyári méretek. Red filter és nyitott kipufogó van rajta. A gyári kipufogóval is sokat kapott, egyszerűen benzinszagú volt körülötte minden ha járt. Most a nyitott dobbal viszont iszonyatosan durrog. Nem normális szinten, hanem nagyon. Állandó fordulaton is be be durran körülbelül minden tizedik fordulatra robban egyet vagyis állandóan durrog. Fogyasztás 5 liter/100km.
Karbi tiszta, autómata szívató 3000 km el ezelőtt lett beletéve újan, ekkor ellenőriztem szelephézagot is. Levegőszűrő tiszta. Valakinek van ötlete tanácsa merre keresgéljek?
Előre is köszönöm mindenkinek!
Egy robogóm van most hogy lehült az idö nem indul be.
Öninditó teker új az akksi is azzal nincs gond.
4t yamaha majesty 150 a motor.
Az automata szivatóját ki vettem rá kötöttem akksira 2perc után nyomta ki a végét a Tűt. nem tudom ez jónak számit-e?