7000.-, de így legalább ha legközelebb valaki segítségre szorul, neki lesz, de Tasinak biztos nem adja kölcsön
Nem tudom miért akarja kivenni a kupakot, de elviekben kiférnek középen a dugattyúk.
Ha már így egybe gyűltünk feltennék egy kérdést: adott egy gsxf görbe teló aminek az aljanem sérült látszólag meg egy ránézésre jó de szimeringes pár aminek az aljába a tengely helye nem klappol,ki lehet cserélni az alsó felső részeket? persze értelemszerűen felújítás keretein belül (szimering,porvédő,persely ha kell,olaj)
tombol a toleranciás tudás a szépségel a joságal és a segitökéséggel
.... mielöt bármit is irnál olvazsd el mit irtam Dácia szerelö müvész ur ... meg azt is hogy hol vagy te hozzám ....
és főleg azt ,hogy csak anyit mondtam HA egy tag nem tud rá nézésre egy menetet meg mondani az hogy mer neki állni egy R 1 szinkronak
csak sugom az Estergomi suzukiba a felvétli egyik tétele ... 5 perc allatt 8 db csavart párositani az anyájával 26 db csavarból és 26 db anyából amiben M 3 tól - M 10 ig van és 4*1 - töl 7 *1 ig van és 4 *1.25 -től 12* 1,25 ig van plus van 5 6 *1.75 - 10*/1.75 ig
a másik állampolgári jogom hogy eldöntsem kinek segitek és kinek nem .................
Te meg mit "Kurvázol" öcsém! Tudd már , mit irogálsz bazmeg! Én kértem szépen a segítséget erre TI a NAGYOK egyből lefikáztatok!Motoros vagy bazdmeg látszik nagy tahó barom!csak integetni tudsz amúgy meg egy igazi gyökér fasz vagy mint az emberek nagy többsége!Én már akkor Dacia-kat szereltem amikor te még apád faszában se ringatóztál!Szégyeld el magad!Segíthettél volna de nem ti egyből nekeme stetek!Faszkalap!Én minden héten hétfőn amikor új magyar dolgozók jönnek segítek nekik a munkában mit ,hogy kell 800 km-re a hazától!Öcsikém!És 15 órát dolgozunk egy nap!
Van itt Tapolcán egy remek csavarbolt, még válogatni is lehet, hogy milyen 7-es anyát akarsz, pl fényes saválló vagy , `önzáró vagy amit akarunk!" Mondtam is , hogy ide máskor is jövök!
Nem tudom miért akarja kivenni a kupakot, de elviekben kiférnek középen a dugattyúk.