Kéne egy kis segitség, a robbantott rajzon a 21, 22 számmal jelölt távtartók a vázba mennek, és kikoptatták a helyüket eléggé lötyögnek... Gyárilag úgy van hogy ezt a két távtartót húzom össsze közé jön egy csapszeg, arra gondoltam hogy leszedek belőle, kihézagolom és a vázzal huzatom össsze ezt a csapszeget.
Sziasztok!
Minden indulás előtt ránézek az olajszintre és most azt vettem észre, hogy lényegesen kevesebb van, mint az előző motorozás előtt. Ennyire "enné" az olajat?
Nem kell egyből új motort venni. Az önindító relénél van egy 30A-es bizti. Azt nézd meg. A relét a hátsóülés zár hídja alatt találod. Azt le kell venni, hogy hozzáférj rendesen.
Azt nem értem miért nincs egy soros pl 20 A-es dióda, és egy másik párhuzamosan rövidzár-ként forditott feszültség esetén és minden meg lenne oldva!
Meg persze oda kell figyelni!
Gyanítom hogy elszállt a ford. mérő és azt is gyanítom hogy ez lesz a legkisebb gondod. Ha nincs szerencséd, akkor ECU csere és minden ami az akksiról ment.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Kawasaki z750 2008 as évjáratról lenne szó. Akkumlátor csere történt és figyelmetlenség miatt fordított pólussal lett bele rakva.Kis szikra volt a sarunál,a fordulatszámmérő pedig 8000nél meg állt és nem esett vissza,mint szokott. Azóta se kép se hang. 2 biztosíték dobozt találtam,azokban rendben van mind. Van esetleg másik biztosíték benne vagy merre kellene a megoldást kereseni?
Csavaros vagy racsnis? Ha csavaros akkor a végén a csavart levéve egy pici csavarhúzóval "felhuzod" majd így tartva a 2 csavarral felszereled a helyére és egyszerűen elengeded.
Ha racsnis akkor a végén a csavart levéve a rugót kihuzva majd a racsnit kiakasztva visszatolhato a szerkezet. Így már felszerelheto és a rugót és a csavart kell visszatenni.
Szevasztok!Yamaha r1 2000 vez lánc feszítő patron visszaszerelésében kellene egy kis segítség!Nincsen az a kis célszerszámom amivel meg tudom akasztani amíg beszerelem! Van erre valami praktikus megoldás?köszi!
tüszelep vagy benzincsap lehet a rossz benne?