Menet közben olyan érzés mintha önálló életet élne az első kerék. Lassú tempónál nem tudtam egyenesben tartani a kormányt mert mindig korrigálni kellett. Mint amikor valami megvezeti az első kereket. (Nem tudom fogtál e biciklikereket a kezedben úgy hogy a tengelyt tartottad és közben pörgött a kerék. Nehéz egyenesben tartani na kb ugyanez az érzés volt ) Arra is gondoltam, hogy a csapágy csésze rossz és "barázdált".
Első körben jeladó és csatlakozások. Mérni kellene a tekercseket/jeladó/csatlakozásokat megmozgatni. Gyújtótrafó primer tekercse ~0.1-0.5 ohm körül kéne legyen. A szekunder tekercse ~2.5-3.5 Kohm. A pipa ~5 Kohm. A jeladó ~180-280 ohm. A gerjesztő tekercs pedig ~80-180 ohm.
Arra szeretnélek megkérni ha van publikus telefonszámod amin elérhető vagy azt megköszönném ha megadnád a bigmen01@freemail.hu címre.Szeretnék beszélni veled Bandit ügyben ill, a segítségedet szeretném kérni tőled.
Köszönöm előre is !
Üdv.Bigmen
Ha induktiv a jelado, az oregebbek magnese elvesziti a magnases teret, utana hiaba Jo a tekercs, nem fog jel indukalodni. Tegyel moge egy Eros magnest...
Rendben, nagyon szépen köszönöm. A főtengely mindegy milyen helyzetben van, vagy holtpontra kell tenni?
Nincs előttem a blokk,de úgy emlékszem hogy egy fogaskerék van a főtengelyen
Álló helyzetben jobb-balra mozgatva a kormányt kotyogást érzek. Kormány csapágy lehet vagy azt oldalirányú mozgatásnál nem lehet érezni?
Kérdés
Hátsó fékmunkahenger csuszkáit mivel szabad v kenni?
Arra szeretnélek megkérni ha van publikus telefonszámod amin elérhető vagy azt megköszönném ha megadnád a bigmen01@freemail.hu címre.Szeretnék beszélni veled Bandit ügyben ill, a segítségedet szeretném kérni tőled.
Köszönöm előre is !
Üdv.Bigmen
Vagy csak megmérték a tekercset?
Mikori az NSR?
Nincs előttem a blokk,de úgy emlékszem hogy egy fogaskerék van a főtengelyen