Van egy apriliaSR150 robogóm.Levettem azt a buzinagy légszűrőt ami már régóta szúrta a szemem,gomdoltam felmókolok egy direktszűrőt ami jobban is néz ki meghát sokkak szerint űber alles!
Na ráindítottan!Király volt a hangja,és elindultam zoralkodni!mikor a 90km/h is alig értem el gondoltam nem stimmel valami!Levettem azt a gyönyörű műanyag burkolatot a szűrőröl,úgy már jobb volt,de még mindíg nem az igazi!
most a crossmotorom régi szűrője van rajta,de nem igazán vízálló ebben a formábam!
Kérdés:Van-e nagyobb cc-is robogókra külön direktszűrő,és ha van akkor hol lehet hozzá jutni?
Ha meg nincs akkor meg mért nincs basszameg!
Nem tudom ki emlékszik még a problémára, de egy betolással sikerült megoldani, mert másik aksit nem sikerült szerezni... Egyedül be tudtam tolni 2esben, és beindult pár próbálkozás után. Utána már ment az önindítóval is...
minden jót, és köszi az ötleteket!
Hali!Tudna valaki segítteni abban,hogy mi lehet a baja a mocimnak,mert minden leálításnál annyira megszívja magát hogy sokszor 20 másodpercig indíttózok mire elindul!viszont hogyha elzárom a benzincsapot mielőtt megálíttanám pár percel akkor tök könnyen elindul!?
Amugy ehhez a típushoz nincs valakinek karbantartási/javítási utmutató? Én hiába keresek bárhol sehol sem lelem . Ha tudnátok valami címet ahonnan le lehetne tölteni jó lenne, illetve ha valakinek van akkor külje már el erre a címre: eerg@freemail.hu
Szia!
Szerintem ha lehajtásban lenne gond, akkor mindig hallanád.Ez inkább főtengelycsapágy lesz véleményem szerint.Vedd le a szíjat, és úgy hallgasd meg. Ha akkor is hallod a motorból, az főtengely csapágy.
Hali mindenkinek! Még új vagyok robogózásban, most vettem nemrég egy Aprilia SR 50 LC típusu motort.
Eddig minden szép és jó volt, de mostanában nagyon furcsa hangokat hallok. Mikor lassítok és visszaengedema gázkart valami turbinaszerü hang ordít. Mikor elsőnek hallottam azt hittem csak a fülem cseng, de nem. Megtudná valaki mondani hogy mi lehet a baja? Sajnos előtte egy Simsonom volt ahhoz még értettem de ehhez már sajna nem.Segítségetek előre is köszönöm!
Valaki azt mondta hogy öntsek utána a hajtóműolajnak(ez lehet a baja?)
Sziasztok Mindenki!
Tudja valaki, hogy a CBF 600-nak mennyi km. után van szervizeléskor gyertya csere, és mikor állítanak szelephézagot? Előre is köszi!
üdv mindenkinek!
lenne 1 kérdésem remélem tud valaki segíteni, 1 yamaha mint robogóval van 1 kis problémám.
most új dugó gyűrű van benne a kipufogóból ki van véve a fojtás teljesen,
és olyan probláma van vele hogy csak szivetóval lehet vele közlekedni akkor normális csak a gáz reakciója, szivató nélkül leáll. és nem reagál a gázra.
van valakinak valami ötlete?
helló nem vagyok anniyra otthon a témában de , talán még annyit tudnál tenni hogy a varió görgőket kicseréled, (nem tom pontosan mi az csak az egyik ismerősöm mondta.)
üdv
Hello mindenki!Suzuki franco morini robogoval lenne olyan problémám hogy nem tudom elinditani!Eddig is csak ugy ment, ha a gyertyahézagot egész kicsire állitottam!A gyujtotrafo hibája miatt lehet?
Valaki aki faragott már pályaidomot mocira elárulhatná hogyan varázsolt a csavaroknak olyan bigyót az idom belsejébe amibe a csavart csavarjuk?(ezt szépen megfogalmaztam).
Kérdésem lenne hogy mit lehetne tenni egy 50-es és egy 125-ös 4t robogóval hogy kicsit jobban menjen.Már sport légszűrőt kaptak.kipufogó is már nyitott.Nemsokat értek a változtatások.
Vmi kisebb stílű megoldások érdekelnének.fúvóka vagy hasonló.Komplett henger szettre nem akarok áldozni.Ha tudtok jó megoldásokat mondani légyszives segítsetek.
szevasztok!
ha valaki tudna aprilia RX 125 (1996-8) motorhoz kapcsolási(kötési) rajzot segíthetne!
vagy ha tudja honnan tölthetem le (ingyen)
a powerszelep csatijának nincs sehol a párja:((((
Köszi
nekem van egy yamaha 400 s diversionom nagyonmeg vagyok vele elégedve de tegnap egy kis baj történt vele sajan megakat a váltom és nem tudom hogy fogjak hozzá jolene ha valaki tudna nekem tanácsot adni vagy ha lehet szervizleirást elöre is köszönöm
Nekem egy Yamaha Fazer 1000-esem van. Gyárilag 143 ló most van rajt egy sportdob és ebben ki is merül a motoron található tuning.Szeretnék kihozni belőle 200 lóerő feletti teljesítményt, és arra gondoltam hogy beszereltetek egy turbót. Tudnátok segíteni hogy hova kéne vinnem ahol ezt remdesen megcsinálják és ez kb mennyibe kerülne? Ha valakinek van más ötlete a turbó helyett a teljesítményemelésre akkor azt ossza meg velem!
Van egy apriliaSR150 robogóm.Levettem azt a buzinagy légszűrőt ami már régóta szúrta a szemem,gomdoltam felmókolok egy direktszűrőt ami jobban is néz ki meghát sokkak szerint űber alles!
Na ráindítottan!Király volt a hangja,és elindultam zoralkodni!mikor a 90km/h is alig értem el gondoltam nem stimmel valami!Levettem azt a gyönyörű műanyag burkolatot a szűrőröl,úgy már jobb volt,de még mindíg nem az igazi!
most a crossmotorom régi szűrője van rajta,de nem igazán vízálló ebben a formábam!
Kérdés:Van-e nagyobb cc-is robogókra külön direktszűrő,és ha van akkor hol lehet hozzá jutni?
Ha meg nincs akkor meg mért nincs basszameg!