Szasztok
Az lenne a kérdésem hogy vegyek e k&n légszűrőt (sportlégszűrő)?
A motorba van egy dynojet karburátor tuning és most készül rá a nyitott sportdob.Azt hallom sokaktól hogy ez a 3as kombó a tuti.Vagy elég a gyári szűrő is?
Kawa ZZR 400 1996 évjárat . 45000 km van benne. Motul 5100 10w40 mehet bele? Előző szezonban ez lett bele öntve, szinte nem evett belőle semmit és a színe is korrekt. Vagy esetleg ti mit javasoltok?
szia.pont ez a baj.még a mechanikai részekkel elbibelődök de az elektromosság nekem kinai.a gyerek motorján is van helyzetjelző,tompitott meg refi de azon van helyzetjelző égő is az enyémben pedig nincs ezért nem értem minek a három állású kapcsoló.igazából egy runneres tudná elmogyorózni:-)hogy még is hogyan kéne működnie eredetileg.
sziasztok. van egy 600-as hornetem, 2001-es. fokozatkijelzőt szeretnék venni hozzá,de nem tudom milyen kell.és hogy hol lehet beszerezni. a segitséget előre is köszönöm!
Az szokott a gond lenni hogy egy alap tudás kellene a javításhoz
Ha ez nincs akkor általában hiába is magyarázna bárki, nem nagyon lenne eredmény ez nem pont neked írom hanem általában
De Pl nálad is legalább annyira kellene ismerni a motort hogy is kellene működnie a világítás kapcsolónak
Sziasztok!
Persze tudom igy távolságban nem lehet állást foglalni de azért köszönöm.
Nem vagyok nagy motoros ezért aztán nem mennék ki pláne nem egy kis seggrakétával.Biztos tudnál segiteni a problémán de én örülök ha itt a városban elkólicálok anélkül hogy letolnának az útról.
Azért köszönöm!
Sok reményt nem fűzök az itteni segitséghez max te segitesz meg segitettél mikor viccpumpa problémám volt.Talán nem szivesen látják itt a robogósokat de nagyon nem izgat...........Megköszönöm a segitséget neked hátha még rajz is akad hozzá.Én amennyire láttam minden kötés gyári rajta tehát még nem reszelték szét ezért nem éertem a problémát.
Köszönöm mégegyszer!
Üdv.
A motoromon elől két lámpa van.Az egyik a tompitott a másik a refi.Három állású a kapcsolója de pl helyzetjelző nincs rajta ezért nem értem minek a három állás.Első kapcsolás,bekapcsol a tompitott második kapcsolás,nem történik semmi csak ugyanúgy a jobb oldali tompitott világit.Ha viszont a fényváltóval refire kapcsolom akkor mindkét lámpa haloványan pislákol és gázadásra sem erősödik a fényerő.Röviden ennyi tehát szerintem valami nem teljesen jó.Ezért kérem a seditséget hátha valaki............
Szerintem igen, de csak vékonyan. Amit bekarikáztál részt, oda megy a műanyag kosaras görgő, arra a fogaskerekes agy, aminek a külső részére megy a szabadonfutó. Az első képen az alkatrészek láthatók külön, a másodikon összerakva.
Az lenne a kérdésem hogy vegyek e k&n légszűrőt (sportlégszűrő)?
A motorba van egy dynojet karburátor tuning és most készül rá a nyitott sportdob.Azt hallom sokaktól hogy ez a 3as kombó a tuti.Vagy elég a gyári szűrő is?