Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki akarom cserélni.
Miért akarod szétszedni?
Tudna valaki segíteni hogy kell ezt szétszedni?
Ma mbeínditottuk és ara jutottunk hogy nagyon nagy gáz van mivel berugjuk és húzni kell a gázkart mert ha meg áll a erék vagy levesszűk a szetenderddről akkor megáll leál a motor! lécci segítsetek!
köszi
Arcsi
Hello

Lenne egy kérdésem, van az egyik haveromnak egy Malaguti f12-ese. A deknit levettük és az első kuplunggal semmi baj és a hátsó kuplunggal sem volt baj, viszont a görgökről a gumi légett és szétfolyt kitakaritotuk az éget gumit tettűnk bele uj görgöket! Elkezztük forgatni a kereket (kézzel) semmi baj nem volt, visszaraktuk a deknit, amint berugta a motor őnerejéből meg tudja forgatni viszont tolni lehetettlen! Ha valaki tudna segíteni az jó lenne mert nem tudunk mit tenni! Ha kell még vmi infó akkor tudok adni amit tudok! Szóval segííítsetek lécci! Most nem tudok a görgökröl feltenni képet de holnap megpróbálok!
A lényeg az hogy beszorúl a kerék! A dugó jó a variátór és a hátsó tengely környékén van cink!
Várom a válaszokat!

Előre is köszi!
arcsi
szeva leg egyszerűbb és olcsóbb ha kereskedőnél meghozatod ujjonan, nemtudom hol lax, de a közeledben biztos van yamaha vagy aprilia, ott meghozzák de kb. 18e lesz a kettő! bontóba 1et adnak annyiért!
Az 1000 RX tankjának az alját módosítani kell!
szeva tehát elvileg egy az egybe átrakhato az 1000rx be a zx10 blokk? ha jol vettem ki a szavaidbol. köszönöm szépen a választ max kap 4 sportlégszüröt. üdv,
Nem XX ! És nem 1100 as! Talán RX lehet és 1000 es lehet! AZ RX nek vizszintesen áll a kaburátorsora míg a ZX10-nek már esőáramú! Más a hengerfej! A blokköntvény stimmel!
Köszi! Már sikerült szerezni egyet az Olaszoktól! 80 ezerért kompletten csapágyakkal hajtókarokkal! Azért köszi!
ujuj szeva ha jol látom fötengely vagy inkább féltengely? Zizibe való 1100ba lehet tudok segiteni van nekem egy zx10es blokkom kompletten ha jol tudom stimmel a fötengely. Ha érint hivj 06306420248 üdv Gábor msn:hsskft@freemail.hu
Uraim jó estét, kellene nekem egy infó van egy régi kawa 1100xx meszorult, a kérdés belemegy a régi zx10 blokkja, mert pofára nagyon hasonlit csak azt nem tudom hogy a felfogatások stimmelnek e az xx 88as évjárat a zx10 89es szerintetek, ha tudja valaki pontosan kérem jelezze. üdv mindenkinek gábor.
Igen, kb. 70ezer környékén csapágyas lesz általában, aztán megmaszekcsapágyazzák, aztán eltörnek.
Sorban.
Az igen!
R.I.P.
ZZR1100 '91
probalkozz az italmondo.hu -n
Hali
Nem tud valaki v.mi tuningot kawasaki kdx 125r-hez?
06-30-855-76-33
neki van
Szia Lecso!
Kerestelek mobilon. Valószínűleg elfoglalt vagy. Küldtem sms-t. Azon a számon csak megcsörrentesz és hívlak. Szeretném vinni valamikor hozzád a GPX750R-est javításra.

üdv.
Sziasztok!
HELP!:)
50-es futurámba kellene ilyen fogaskerék
egyik 21 fogas másik 24 fogas (5. sebességé) (rv6ap a blokkja)
hol tudok ilyen fogaskereket beszrezni és mennyiért?
Nem ismerem a motorodat . De ha elhozod hozzám biztos megtalálom hol kell láncot feszíteni . Egyébként nem vagyok szerelő .
Azok akik tudnának segíteni, elmentek motorozni . Vagy nem te engedted el őket ?
Szép a motor az adatlapodon .
csak otthon akartam megnézni az ocska motoromat..de bocsha zavartam
vagy mégis
Köszönöm szépen a hozzá nagyon-de nagyon értő hozzászólásokat... dehát a moderátor is megmondta hogy itt sok szerelö lesz De akinek inge az nevegye magára
Köszi a megnyugtatást.