A láncfeszesség állítók egyformán állnak. Azutánt tűnt fel az egész, hogy az első gumit lecseréltettem. A jobb és a bal távtartót gondolom nem lehet felcserélni. Képet már nem tudok, mert a telók szerelőnél vannak.
A képeken a kerék mintha jobbra állna de a telokkal egyutt. De igazán nem tudom megmondani. Alaposabb vizsgálat kellene. Hatsokerek lacfeszesseg állítjoja azonos jelen van? Csinálj már egy képet úgy hogy a hátsó kerék is látszódjon, elorol persze.
Szép estét és Boldog új esztendőt mindenkinek!
Lehet hogy nem idevág a téma de kicsi segitség kellene.Rendeltem egy alkatrészt immár 3.hete egy hirdetőtől.Elmondása szerint hogy gyorsabban megkapjam utaljam előre a vételárat és a szállitás költségét 3000ft.A kért összeget elutaltam még dec 20 körül de azóta az ember csak himel-hámol és szarik küldeni a cuccot.Tudom a mail cimét és a telszámát de csak ennyi......................mit lehet ilyen esetben tenni?
Köszönöm ha valaki tud rá valamit!
tudtam én, hogy erre megy ki a játék erre ott a műmájer meseíró topik és amúgyis most nagyon hideg van és nem találnék senkit aki bevállalná a barátnőmet pedig elvből nem kérdezem meg
Kerj meg valakit hogy uljon a motorra es egyenesbe allitsa a kormanyt. A motor elott nezd meg az egyenes futast. Ha lehet fotozd is le lehetoleg tobb szogbol is.
Az hogy nehezebben jott le az azert lehetseges mert mar szorul egy kicsit vagy vallas a tarcsa. De a lenyeg hogy a nyereg a tarcsara szepen illeszkedik es a tarcsa nem er a nyereghez azaz a nyereg alu hazahoz. Ott a tarcsanak kozepen kell lennie vagy lagalabbis kozel a kozepen.
Ha szorul a nyereg akkor javaslom a teljes szetszedeset es kitakaritasat. Fontos mert ha szorul egy picit is akkor menet kozben felmelegedhet, tulsagosan is.
csak avval több a macera mint a 3000ft-os bukta
ez a feljelentősdi az igazi gyógyegereknek való
amúgy meg ha utánvéttel küldi ugyanúgy megszívathat mert vagy szart küld vagy épp egy téglát csak akkor nem 3ezer lesz a bukta hanem 5
Lehet hogy nem idevág a téma de kicsi segitség kellene.Rendeltem egy alkatrészt immár 3.hete egy hirdetőtől.Elmondása szerint hogy gyorsabban megkapjam utaljam előre a vételárat és a szállitás költségét 3000ft.A kért összeget elutaltam még dec 20 körül de azóta az ember csak himel-hámol és szarik küldeni a cuccot.Tudom a mail cimét és a telszámát de csak ennyi......................mit lehet ilyen esetben tenni?
Köszönöm ha valaki tud rá valamit!
Lehetoleg 20 es 30 kozott nonemu bikiniben vagy annyi sem. Maskent nem lesz jo a foto.
Ha szorul a nyereg akkor javaslom a teljes szetszedeset es kitakaritasat. Fontos mert ha szorul egy picit is akkor menet kozben felmelegedhet, tulsagosan is.