amikor o-gyűrűt cseréltem benne a 3. tartály kipumpálása után már tökéletes volt.
simán lefolyt és szinte teljesen légtelenítette magát a csavar kitekerése után
A kuplung azért cumiasabb, mert nem támaszkodik fel az alsó dugattyú, és ahogy pumpálod az olajat, az is mozog...
Az asztalos szorító mondjuk nagy segítség lehet...
Kiment az alsó dugattyú, és kiszívta az olajat a felső munkahengerből(és tartályból), ezért levegőt pumpálsz...
Újra tölt olajjal és légtelenít, ami nem egyszerű...
Simán meg lehet csinálni, persze nem árt hozzá olyan felszerelés mint nekem van. Hőfok, vagy teljesítményszabályzós pálka, sok flux, frankó ón, és egy mikroszkóp sem árt.
Szia! Még egy kérdésem lenne. Az mitől van, hogy szétszedtem a kuplungot és mivel még nincs meg az új ezért visszaraktam a régi lamellákat és a csavarokat az előírt nyomatékkal meghúztam viszont így ha behúzom a kuplungkart akkor az ellenállás nélkül beesik. Válaszod előre is köszönöm.
azokat a lyukakat a telefonszerelő ismerősöm nem vállalta be, pedig a ledcserét megcsinálta 1 órán belül(akkoriban volt nagy divat a kék led)
mert ugye a kicsike lyukba nem szívesen megy az ón, azt max teli lehetne nyomkodni rézdróttal és megforrasztani mindkét oldalon
de tényleg valami faca pákával mert egyből felválik a nyákról az a vékony réz
persze egy világítós nagyító alap, meg a doboz xanax is mellé
Meglehet próbálni, legfeljebb nem sikerül, hőfokszabályzós (Weller) pákával, és talán szerencséd lesz, ha jól emlékszem ha bizonyos helyen megnyomod, akkor működik, lehet csak forrasztási hiba.
Sziasztok! Husqvarna cr 250 tipusú motorkerékpárom most esik át teljes generálon. A kérdésem az lenne, hogy a henger tőcsavar anyák minősége mennyire fontos? Azonos menetemelkedésű talpas anya megfelelő hozzá? Vagy ezek speciális keményebb anyagból készülnek?
simán lefolyt és szinte teljesen légtelenítette magát a csavar kitekerése után
Az asztalos szorító mondjuk nagy segítség lehet...
nekem mindig gyorsabban kész lett a kuplung légtelenítés mint a fék
Újra tölt olajjal és légtelenít, ami nem egyszerű...
mert ugye a kicsike lyukba nem szívesen megy az ón, azt max teli lehetne nyomkodni rézdróttal és megforrasztani mindkét oldalon
de tényleg valami faca pákával mert egyből felválik a nyákról az a vékony réz
persze egy világítós nagyító alap, meg a doboz xanax is mellé
de az a lényeg sikerült sok beszerelő is elmókol vele napokat