hello.
sűrgős segítséget szeretnék tőletek kérni,mégpedig:
lefújtam szépen a mocim.
ilyen sprével,szép meg minden.
az lenne a kérdésem,hogy erre kell e vmi zománc,
vagy vmi amitől keményebb lesz a festék?
üdv :Balázs
Kérlek minél előbb írjatok.
Sziasztok! Van egy suzuki gsxr750srad motrom, '96os, amit szétszedtem és összerakásnál elakadtam a vezérlésnél. Légyszives ha tudtok, akkor segítsetek. De érthető vagy képes magyarázatot kérek ha lehet. Az alsó jelekkel, úgy ahogy képben vagyok, de a vezérmű tengelyen lévőkkel nem. Előre is kösz!
Sziasztok!
A mocim nem ad gyujtást(csak egyet inditáskor, már korábban irtam )megnéztem a fekete dobozt, trafot, jeladot, vagyis kicseréltem működőképesre(haweromnak ua. a mocija van), de semmi változás. Szakadást nem észleltem. Van vmi ötlet mi lehet a kinja? Esetleg a gyujtótekercs lehet a hunyó?
Sziasztok! A hétvégén lecseréltem a gyári indexeimet szép kis minikre! De így amikor kivillan a két index akkor a helzetjelzőm meg a hátsó lámpám is elhalványodik! Látszik leesik a feszkó! A gyári izzók az indexekben 18w-ak voltak az újak meg 21w! Szerintetek ez okozhatja a problémát? A válaszokat előre is köszönöm!
vki meg tudná mondani miért van az hogy alapjáraton ha kieresztem a kuplungot vmi kis zörgés jön a motorból ha behúzom akkor meg nem... ja közben üresben van... miért van ez?
szasz!
Bocs hogy csak most írok ...
130as a főfuvókám.
most a súblert középre állítottam a levegőcsavaron meg kb:1.5-2fordulatot ki és most iylen a gyertyám.
ha nyitott dobot teszek fel az lehet hogy bezavar és fuvókázni kéne?
szted milyen a gyertyaképem?
Sziasztok!
Segítsetek nekem pls!
Van egy kawasaki klx 650es endurom. Nem adja le rendesen a teljesítményét magas fordulaton! Kicseréltem a gyertyát, és a légszűrőt. Karbihoz nem nyúltam.
Szóval hidegen mondjuk 2.ba felpörög rendesen, leadja a teljesítményt, már kezdtem örülni, aztán megállok, majd újra elindulok, 2.ba újra fel akarom pörgetni, és akkor ledadog, és ha rajta hagyom a gázt, akkor le is fullad, és fél méteres lángokat lő.
Kérlek titeket, aki ért a motorokhoz, adjon tanácsot hogy mit csináljak!
Előre is köszönöm! Gergő
Hello mindenki!
Tapasztalatok,hozzászólások vagy vélemények kellenének- egy és két szegmensű gyújtógyertyákrol.
Nekem a szervízmanuál 2 szegmensűt ír,de jelenleg 4db 1 szegmensűt raktam bele.(GSX-R 400.)
Köszi erre én is gondoltam csak van már olaj csak el kéne hoznom de több fajta van és nem tom melyiket hozam el.:( ugy hogy ha valaki tudja a megoldástkérem irojn.Tehát hohgxy milyen olaj kelhet egy honda cb 125 1980ba 10w40 15w40 10w50 vagy 15w50
Sziasztok!
Sikerült vennem egy pár ledes indexet, mert a többi bután nézett ki, ahol vettem... aztán egy másik boltban meg nézem, hogy megúsztem volna 4000-5000ft-al olcsóbban ha ott veszem. Tudom indexrelét vagy ellenállást kell elé kötni, mert nem veszi fel a 12V-ot. A relé 4000ft lenne, én viszont már nem akarok többet költeni rá, jó lesz az ellenállás is elé, viszont gőzöm nincs, hogy hol tudok venni, hogy kell beszerelni ..stb. Valami infót írjon erről aki már csinált ilyet mert én egyelőre lámer vagyok hozzá...
Mostmár csak az a baj h nem emel ki akármennyire állitok rá.
Akkor mit csináljak vele?