Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, az én régi nevem olajnagyker koromból.
Nem sikerült... 18Gb. Elhajtott mindenki.
Érdekel a cucc?
szia, szeretném megkérdezni,hogy sikerült -e feltenni valahova a manuals -okat, érdekelne nagyon, gyüjtöm őket!köszi!laca
ozzy34!

Ne légy lusta visszaolvasni!
De itt van még egyszer, van köztük RM 250 is:
http://www.motorosok.hu/szervi...
igy van

de ha még a tömitésekkel együtt lenne akkor is kicsit soknak tartanám
felvettelek msn-re basi
de akár a számod is megadtahnád és akkor elmondok mindent.
Ez csak csupasz munkadíj? Se tömítések, se olaj+szűrő?
sziasztok
ma vettem a motoromra hátulra 1 pár indexet :12W-osak... namármost nem müködnek valamért, villognak 2öt vagy 3at aztán kattog a relé mint állat és nem villog többet csak világít.... ezt miért csinálja? lehet h. azért mertt az elözö 10 W-os volt csak?
Igen sokat kér! Én 25000 HUF-ért szétszedem és összerakom! Mi a baja? Miért akarod szétszedetni?
szerintetek sokat kér szerelö ha asszotmondta hogy 100ezerért szedi szét és rakja össze az fzr1000-es blokkját? kicsit ledöbbentem rajta
Segítséget kérnék! A tankra 4 mágnessel rakható tank táska milyen megbízható? Tartják eléggé a mágnesek menet közben? Mivel nekem plexi nélküli a motorom! Nem szívesen dobnék ki egy csomó pénzt rá, ha nem marad meg a helyén! Előre is köszi annak aki ilyen téren már tapasztaltabb!
biztos h nem,mert a kawa már a 80 as evekben vizes DOHC volt
sziasztok!segítséget szeretnék kérni!van egy yamaha zeal 250-em egy fél évet állt kint,és nem indul.nem tudtuk betolni sem.tudtok ollyan helyet ahol fel lehet tölteni az aksit,vagy csere?van benne riasztó ami be is inditaná a mocit de az inditó nincs bekötve csak a riasztó,ebben tud nekem valaki segiteni?hogyan lehet bekötni?
Sziasztok!
Meg tudná vki nekem mondani hogy fzr400-nál mekkora nyomatékkal kell lehúzni a hengerfejet?
Előre is kössz!
nem lehetséges h a 90es évek elejétől?
sztem olyan 86 tól
csáó!
nem ehhez a témához szólnék hozzá,csak azt akarom kérdezni h a kawa klr 650 mikortól van hátul is tárcsafékkel szerelve?
Na asszem megoldodott a dolog kiengedtem a régi benyát és tettem ujjat bele 1.40el keverve most állitom a levegot meg a sublert de egyre szebben jár kb 1200as alapjárata van az megfelelö vagy lejjeb is mehet? üdv
ja ás a szivatót rátolom, akkor visszajön a gép és ketyeg ha ketyegésnek lehet nevezni az 5 6 ezres forgást, ahholy elveszem a szivatót kb 5 6 mp és leáll akkor is a fullra huzom a gázt, viszont ha nem hagyom 4 alá esni akkor pörög rendesen fent totálisan jó veszi a lapot rendesen, még egyszer köszi a segitséget.
Uraim jó estét valaki ért a 2ütemü szutyok gilera mx-hez? közel állok hozzá hogy felgyujtsam akármit csinálok,(a levegö csavaron állitottam ) semmi reakció 4 alatt leáll, lehetséges hogy a nagyon olajos benzintöl van? kb 1 évet állt gondolom kipárolgott a benya belöle borzalmasan füstöl 4000 fölött kivállo azon kivül hogy kb 3 trabant károsanyagkibocsáktását felulmulja egymagában eresszem le és keverjem ujra a benyát? valaki segitsen legyen kedves mert idegroham elött állok már vele.karbi kitakaritva gyertya rendben veszi a lapot csak füstöl, lehet ettöl a leállás, már a subleren is totál visszavettem a benzint és igy is leáll. elöre is köszi a segitséget. üdv gábor
Az nemis vészes igazán. Milyen márka? regina, iris, did, rk?
Sziasztok.
2000 SUZUKI RM 250-hez nem tudjátok hol lehetne hozzájutni service manual-hoz?
Mondjuk az sem baj ha free le lehetne tölteni valahonnan