minden gyökköszörű flex?!
minden dugó kulcs crova?!
minden fekete doboz cdi.....
nem baj hogy tranzisztoros meg miegymás szinkront lehet rajta állitani nem. .............akkor kakukkos óra
mi baja ?........város..
vezeték neve......kábel...
kereszt neve .... feszület.... stb............
hova megy ...laposelemér.....
hali. van egy akrapovic hosszú dobom rövidebbre akarnám vágni kb 30-40 cm re hogy üvöltősebb legyen szoktak ilyet csinálni? mik a vélemények? 1-2 ismim azt mondta ne vágjam meg mert utána csak dadogna a motor stb... szerintetek érdemes vagy kár hozzá nyúlni? erről a dobról lenne szó ami a képen van
Megtudnán mondani honnan lehet letölteni ezt a manualt? Vagy elküldenéd nekem? Nekem egy fénymásolt bescannelt van és a képek alig láthatók.
gergely.bataKUKACGÉMÉL.com
Köszönöm!
2002-es. Hát, ezen én is gondolkoztam, de mi van ha a másik oldalon gyengébben van meghúzva, akkor nem az oldódik ki ? Megnézem a leírást amit linkeltél.
Erre gondolsz?
Ez elvileg 110Nm-el van meghúzva, és bal mentes. http://www.thumpertalk.com/top...
Itt azt írja, h a túloldalon kell megfognod egy 26-os csőkulccsal, vagy speckón hajlított csillagkulccsal.
Mikori a DRZ-d amiről le akarod szedni?
Sziasztok,
van valakinek tudomása arról, hogy ezek az olcsó (15-25e forint közötti) elektromos ütvecsavarozók(légkulcs) jók-e? Főtengelyről anya letekerésére alkalmas-e?
Olyan problémával kerültem szembe, hogy a felújított motorblokkomat (am6) feltöltöttem hűtőfolyadékkal és hajtóműolajjal. Sajnos le kellett engednem a vizet és ekkor vettem észre, hogy olaj van benne. Leengedtem a hajtóműolajat is és egy kevés hűtőfolyadék volt benne (megszínezte az olajat rózsaszínre).
Szerintetek mi lehet a baj. A vízpumpa szimering most lett cserélve.
minden dugó kulcs crova?!
minden fekete doboz cdi.....
nem baj hogy tranzisztoros meg miegymás szinkront lehet rajta állitani nem. .............akkor kakukkos óra
mi baja ?........város..
vezeték neve......kábel...
kereszt neve .... feszület.... stb............
hova megy ...laposelemér.....
gergely.bataKUKACGÉMÉL.com
Köszönöm!
Ötlet?
Tehát a másik oldalát inkább húzni fogod.
Ez elvileg 110Nm-el van meghúzva, és bal mentes.
http://www.thumpertalk.com/top...
Itt azt írja, h a túloldalon kell megfognod egy 26-os csőkulccsal, vagy speckón hajlított csillagkulccsal.
Mikori a DRZ-d amiről le akarod szedni?
Azért nem jün le, mert elforog a főtengely, nem tudom kitámasztani, vagy kilehet valahogy?
16e- 700nm -Nem állítható nyomaték
26e- 330nm az egyik 550 nm a másik irányba és állítható a nyomaték.
van valakinek tudomása arról, hogy ezek az olcsó (15-25e forint közötti) elektromos ütvecsavarozók(légkulcs) jók-e? Főtengelyről anya letekerésére alkalmas-e?
Kérdésem: a jelölés alapján a P vezeték a bal felső sarokba-, avagy a felül középre kötendő?
....ha a szutyuki hűthet olajjal akkor a digó is
Olyan problémával kerültem szembe, hogy a felújított motorblokkomat (am6) feltöltöttem hűtőfolyadékkal és hajtóműolajjal. Sajnos le kellett engednem a vizet és ekkor vettem észre, hogy olaj van benne. Leengedtem a hajtóműolajat is és egy kevés hűtőfolyadék volt benne (megszínezte az olajat rózsaszínre).
Szerintetek mi lehet a baj. A vízpumpa szimering most lett cserélve.