Hát átnéztem és minden csatlakozo foglalatban csatlakozik .nem is lehet máshova csatlakoztatni csak a sajátjaba.. nem lehet mástól a szivattyú kattogáasa? pl nem folyik le a benya?
Jókat írtak a többiek. Főleg Apuci. Mindenképp a tank szellőzésénél kezd a hibakeresést.
Valószínű, h azért áll le a motorod, mert elfogy a benzin a karbikból.
Gyorsan tudod is ellenőrizni a szellőzőt. Hagyd nyitva a tanksapkát, és menj úgy vele 130 felett. Ha nem áll meg ott a gond...
Mondjuk nekem volt ilyen megtört benzincső miatt is...
Sziasztok! Következő lenne a kérdésem.Honda v500 as.kicsit igazgatta a kábeleken meg levettem a tankot utána mentem 1 kört és arra lettem figyelmes hogy kattog a táp szivattyú és meg is állt a motor.Van valakinek valami 5 lete? lehet hogy nem folyik le a benzin? vlaszt előre is köszönöm..
Sziasztok!
Van egy KTM EXC 125 '07-es motorom, e-hét szerdán haverral mentünk pályázni és mielőtt mentünk volna berúgtam a motort és arra lettem figyelmes, hogy az úszóházon lévő túlfolyóból folyik a benzin, ergó magas a benzinszint. Egy gyertyakulccsal megkocogtattam a karbit a hiba megszűnt, végig motoroztam egy délután benzinfolyás nélkül, hazaérve pedig leraktam a gépet. Mai nap folyamán lemostam, megtankoltam, majd beindítottam, szemeim ugráltak amikor megláttam, hogy folyik a benzin az úszóház túlfolyóján... ötletek, hogy mi tévő legyek? Holnap délelőtt már mennénk motorozni....
Üdv!
Érdekelne hogy a 250ccm Suzuki Rm-ben a gyújtás jeladót egy vagy két csavar fogja e fel,mert most szeretnék venni egyet és az a baja hogy a jeladót lefogó csavar kilazult és beleért a lendkerékbe és letört!Hogy lehetne megcsinálni?Előre is köszi!
a szövet is ki van fizetve
Köszönöm.
Más lehet még.
Majd Szétszedem a karbit megnézem, zár-e a tű.
Valószínű, h azért áll le a motorod, mert elfogy a benzin a karbikból.
Gyorsan tudod is ellenőrizni a szellőzőt. Hagyd nyitva a tanksapkát, és menj úgy vele 130 felett. Ha nem áll meg ott a gond...
Mondjuk nekem volt ilyen megtört benzincső miatt is...
A tűszelep állítható?
Hogyan?
Csinálsz bevágást a beletörött darabba, és egy jó csavarhúzóval kihajtod. Lehet, hogy sikerül.
Van egy KTM EXC 125 '07-es motorom, e-hét szerdán haverral mentünk pályázni és mielőtt mentünk volna berúgtam a motort és arra lettem figyelmes, hogy az úszóházon lévő túlfolyóból folyik a benzin, ergó magas a benzinszint. Egy gyertyakulccsal megkocogtattam a karbit a hiba megszűnt, végig motoroztam egy délután benzinfolyás nélkül, hazaérve pedig leraktam a gépet. Mai nap folyamán lemostam, megtankoltam, majd beindítottam, szemeim ugráltak amikor megláttam, hogy folyik a benzin az úszóház túlfolyóján... ötletek, hogy mi tévő legyek? Holnap délelőtt már mennénk motorozni....
Érdekelne hogy a 250ccm Suzuki Rm-ben a gyújtás jeladót egy vagy két csavar fogja e fel,mert most szeretnék venni egyet és az a baja hogy a jeladót lefogó csavar kilazult és beleért a lendkerékbe és letört!Hogy lehetne megcsinálni?Előre is köszi!