az a vicc hogy a 20éve sufnipolcon heverő használt ngk még mindig jobb mint amit most árulnak a boltban
simóm is egy agyonhasznált cuccal megy évek óta(ráadásul hosszúmenetes sok alátéttel)
fater 78ban vett hátimotoros permetezőt akkor vett pár ngk gyertyát bele, a testelektróda már felére kopott de a fűkaszám még mindig avval üzemel
az újak meg 5 óra után kinyúlnak
Nincs itthon másik gyertya, vasárnap délután meg nem sok bolt van nyitva... Holnap veszek. Köszönöm az eddigi segítséget, ha van még ötletetek légyszíves írjátok meg! :)
jót kell venni ezerhaté
régen sokat szoptam a gagyi ngk-val, aztán a honda boltos adott egy honda feliratú denso-t aztán azóta nincs indítási gondom
legalább 2 éve nem is láttam a gyertyát
Már nem jó, ha olajos-benzines. Megértelek ha nem akarsz venni ~500,-Ft-ért egy ilyen drága gyertyát ( ), de akkor legalább égesd már ki. Attól hogy kint van szikra, bent nem biztos.
Sziasztok!
Ma vásároltam egy Aprilia Rx 125 tipusú motort. Menet közben leállt és azóta nem indul. Szikra van, benzint nyomtam a hengerbe és semmi. (Ha indítom néha olyan hangja van mintha nagyobb mennyiségű levegőt fújna egyszerre rövid ideig) Ötlet?
simóm is egy agyonhasznált cuccal megy évek óta(ráadásul hosszúmenetes sok alátéttel)
fater 78ban vett hátimotoros permetezőt akkor vett pár ngk gyertyát bele, a testelektróda már felére kopott de a fűkaszám még mindig avval üzemel
az újak meg 5 óra után kinyúlnak