Csak jót akarok de a jót legolcsóbban, mert azt mondta a rabbi mindennél van olcsóbb :)
Szart meg azért nem akarok semmiből, mert szar munkát nem adok ki a kezemből, úgy neveltek amit csinálok legyen a legjobb vagy el se kezdjem és szarjak bele
Következő kérdésem akiknek van műhelye már otthon milyen szerszámokat használ?
Sok sok ismerőstől hallom évek óta a "csináljak műhelyt, mert értek hozzá és szeretem,stb dumát" így elgondolkoztam jó lenne minden szerszámot beszerezni meg egy kisebb helységet kultúráltan megoldani szerelésre...
Nekem eddig ezek a márkák jöttek be:
(érdekelne kinek mi, mert ami olcsó és tartós azt miért ne venném meg)
-king tony
-force
-beta(amiben nagyon kell a minőség és sűrűn használom)
-proxxon
-genius
-bgs
illetve ahova nem fontos a csúcs minőség oda extol és lincos
ár érték arányban legjobban a kingtonyval vagyok megelégedve, a szerszámaim nagyrésze ebből van, de pl. a proxxon dugófejei szerintem minőségben felér betaval de árban töredéke!
Köszönöm a válaszod, sajnos nem derült ki konkrétan hol volt a probléma, de biztos, hogy valami kontakt hiba volt, mert egy kis csatlakozó takarítás, plusz wd40 után egyből indult az AC, és a motor is.
Üdv
Vaszi!
Valamit nem ertek. Nincs kulcs a robogohoz de te az oninditot akarod levenni. Miert? Ha kinai a robogo akkor az osszes zar egy dobozban olcsobb mintha egy kulcsos keszitene hozza kulcsot.
Teljes szetszedest ajanlok. Ilyenkor ki kell tisztitani minden alkatreszet a nyeregnek ertve ez alatt a karmantyukat is ki kell venni a helyukrol. Ezutan uj fekfolyadekkal feltolteni es legteleniteni. Semmilyen zsirt vagy kenoanyagot nem szabad hasznalni. DOT 4 fekfolyadek. Javaslom a szerelot.
Van egy 200 ccm-es Zongshen motoron és magas fordulaton kihagy a a motor. (van gyújtás folyamatosan de olyan mintha leszabályozna)
Nincs gond semmivel jó a gyújtás az egész elektronika a vezérlés is (többel kipróbáltuk)
Valakinek volt már ilyesmivel tapasztalata?
(utolsó próbaként a szeleprugóra gondolok, hogy nem teljesít jól és magas fordulaton már nem tudják lekövetni a himba mozgását a szelepek)
üdv! tudom hogy nem ide tartozik, de a márkatársak között sok a segítőkész emberke. :) szóval van egy ismerősöm akinek van egy robogója. már amikor vette, csak 1 kulcs volt hozzá. előző télen elveszett ez a kulcs is. nem volt fontos a robesz, csak pihent a tárolóba, de most átvenném tőle, mert nincs rá szüksége. érdeklődnék, hogy pontosan hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát. (az elméleti szereléshez nem nagyon értek, de ha leszedem az önindítót, akkor valószínűleg vissza is tudok rakni egy másikat) esetleg valami egyszerűbb okos módszer?
kösziii előre is a segítséget! :)
Würth szerintem gagyi.
Reca?
Weidmüller?
Stallvill?
Azt a hármat nem használtam sose.
Milyenek?