Sziasztok!Malaguti f12 hidegen nehezen indul három ,négy percig indítózni kell mire elkapja.18960km-ert futót mire hozzám került .
Melegen nincs gond utána egy indításra indul akár 60-70km-es sebességre is képes. Üdv:Horváthúr
Igen, normál esetben. Nálam nem.
Ezért kell(ene) szétszednem a kuplungot, hogy kiderüljön, mi a gond. De az anyát meg nem tudom leszedni. Már tocsogok a csavarlazítóban és lassan elnyírom a menetet...
Közben összeraktam a blokkot és mikor a helyére került a láncfeszítő, beletört a csavar.
Üdv. Van nekem egy KTM SX 125 2002-es crossom. Mikor el akarok vele indulni, lassan engedem ki a kuplungot, és ha kicsi, ha hözepes, ha nagy gázt adok neki akkor lefullad. Néha indul csak el. Hidraulikus a kuplungom. Mi lehet a baj?
Oxigent kifelejtetted. Melegites nelkul nem megy.
Varj szolok a tulajnak ne vegyen uj hajtokart, megnezem milyen pofat vag mikor eloadom ezt az otletet.
Akkor nincs mas mint szetszedni az egesz szerkezetet. Nezd meg miert nem csuszik a tarcsa. Arrol is nezz videokat ha van. Vegul is nem komplikalt de ha eloszor csinalod akkor az lehet. A nagy anya levetelenel figyelj nehogy homlokon csapjon. Lehetoleg legyen segitseged es jo szerszam.
A kuplung tárcsái nem mozdulnak. A szíjat pedig így hiába húzom, nem megy rá a tengelyre. Lehet, hogy a képen úgy néz ki, hogy simán rámenne, de még 2,5cm hiányzik. Pedig húúzom
Arra voltam kíváncsi, hogy a kuplungtárcsákat hogy tudom széthúzni. De most már tuti, hogy ott valami gikszer van.
Köszi a segítségeteket!
pár éve cseréltem görgőt meg szíjat a jamaha jog-on de olyan eseménytelen volt hogy nem is emlékszek rá hogy csináltam
szóval nem lehet valami bonyolult
bár a görgőt elbaxtam mert kicsit nehéz lett
Ahogy a videon van preseld ossze a kupplung tarcsat. Mikozben huzod hatra el kell kismertekben forditani. Hogy jobbra e vagy balra ezt erezned kell. Ugyanugy csinald ahogy a videon. Vagy kerjel meg egy eros baratodat es mikor a tarcsa koppig kijott akkor a szijat csak betolod tengelykozepig.
Azért gondolnám szétszedni, mert szerintem valami nincs rendben a rugóval. A tárcsa nincs a tengelyen, de úgy sem megy rá a szíj. Csináltam képet... szóval a szíj nem süllyed be jobb oldalon, ezért bal oldalt nem tudom rátenni a tengelyre. Persze, lehet hogy még mindig nem csinálok jól valamit.
Megjött a dob. A kidolgozása lehetne szebb (néhol éles, sorjás), de egyébként nem rossz. Már alig várom hogy röfögjön. A szállítás gyors, az eladó korrekt volt.
Melegen nincs gond utána egy indításra indul akár 60-70km-es sebességre is képes. Üdv:Horváthúr