Indítja a motort az akku? Mert szerintem az az akku szakadt lesz. Hagyd pihenni 1 napot és mérj rá üresen vagy próbálj vele indítani. Az akkutöltőt felejtsd el, szerintem az az akku már egész életére feltöltődött....
Bírod ezeket? Me az apósom hozott nekem egy Elkon S104-et ("me ez egy qva jó műszer"), de gurulós állványt kéne gyártanom hozzá, ha használni szeretném
Az a "multiméter" csak arra jó, hogy saccolj vele! Az igazi a mutatós műszer! A motor fázishasításos-rövidrezárogatós feszültség szabályzása miatt a digitális műszar lehet hogy hamisat mér. Én ezért használok erősítő nélküli mutatós lengőtekercses műszert.
Teljesen új pedig a szabályzó,mi lehet a baj? Elképzelhető hogy aksi eleve rossz!Akitől hoztam a motort legalábbis ezt mondta,de ennek ellenére én töltöttem rajta,s beindult a motor.
Megjött az új fessz szabályzóm ,most jelenleg egy Banner Bike bull 50914-es aksi van a motoromba! 12 V 9 Ah Tehát tegnap este töltőn volt, ma hogy cseréltem fessz szabályzót alap esetben (multiméterrel mérve) 16,3 -at jelzett a multiméter beindítva alapjáraton 16,8-17,4 gázt adva pedig felment akár 18,2 -ig! Ez szerintetek jó így?Vagy rossz lehet az aksim?
szóval azért nem olyan szar az