Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért illik 2 évente cserélni?
Nem kéne?...a fene tudja....ha csak folyadékot cserélek legalább 50%-ban kinyomja pár héten belül az új olaj a régi szimeringet....garral már nem cserélek így....
Csak,mert 2évente illik cserélni a csillapító folyadékot!
Te logikád alapján akkor meg új tömitőgyűrű is kellene....
tavasszal cseréltem de 41X53 mind a 2 motoromban de ha kell használt összegyűjtöm neked
de csináltam már :) okés köszi :)
Milyen szimmering van a motorodban?
Ha 43*55 akkor a kétévente kicserélt szimmeringeid nekem adod?
Miért kell itt magukat jó szakembernek mondó embereknek egymásnak ugrani?! Mire jó ez? Szerintem itt mindenki csak magát járatja le, ilyen körülmények között. Meghát ha valaki olyan jó szakember, akkor gondolom munkája is van bőven. De akkor hogy ér rá egész nap ide írogatni? Gondolom most majd én is kapom az ívet, de nem nagyon érdekel. Csak azért gondolkozzunk már el, emberek....
Ez a fórum már egy szégyen....
Ne tedd vissza. Szedd szét, pucold ki, új olaj, új szimeringek. Ha nem csináltál még ilyet, akkor szerviz.
valószinüleg a biztosítógyűrű elrohadt azért tudott kijönni de ha már kijött úgyis új olajat teszel bele akkor már legyen 2 új szimmering is
öröm olvasgatni ezt a fórumot
sziasztok tudtok segíteni menet közben volt egy nagy szintkülömbség az úton és rendesen odavágta a telókat és kiugrott a szimering belőle nemtudom hogy hogy... azt a szimeringet visszarakhatom még?
Nahallod...............tipikus leképezése a társadalomnak.
vicc ez a topic
Sopronban lakik. 750es Viragoja van, meg egy Bazookája. Arra a legbüszkébb,hogy a Rav4es Toyotája 2000tökömtudjahányszázat forog 100km/h-nál, és azt hiszi,hogy Orfeusz felszállt az alvilágba! Ja, 67es születésű. Egyenlőre ennyit.
Kerdezhetek vmit?

Ha mar fejlodesrol,tovabbkepzesrol is beszeltel,h a f ba nem sikerult ezzel a helyesirassal megbaratkoznod,v tovabb kepeztetni magad?

mert,h nem a bill vel van a baj az biztos
Főnök.............nyilvános a fórum.

Cápát ismerem........meg pár emberkét.
ezt a topikot is sikerűlt szét vernie egy két ilyen unatkozo okos tojásnak
sajnos
már 5 oldal csak eről szól

akinek segitség kell ott a taschner garage.. vagy face én itt a faszokal be fejeztem !
nem Zoli ! nem erről szol itt a dolog , te is tudod

én sem megyek a fözös topikba ...el mondani ,hogy kell csinálni a töltött káposztát

de ha el is menék be mutatkoznék és elmondanám ki vagyok !

itt arctalan akárkik ... unatkozo kis köcsögök ki tudja kik , hány évesek , akarják fújni a passát szelet .. merö unalomból reggel től estig nyomják ha itt most nem áll velűk szóba senki tovább menek egy másik topitba és egy teljesen más témában is mindent tudnak .............. ANYU és apu el tarja öket van egy kis 8 mm lakotelepi szobályuk és meleg van és unalom motorjuk nioncs amivel motorozhatnának ... pénzük sincs miből nem dolgoznak csak a nagy tudás van ...

és a nagy tudás meg az unalom és az arctalanság mindere fel bátoritja öket ... itt láthatod lejebb
Nem tudsz roluk semmit ,nem karikáztál velük, még a nevük sem tudod senkinek nem bizonyitotak semmit csak az okoskodásukat halod és a fikát

vannak viták persze ,hogy vannak emberek vagyunk és ha tévedünk belátjuk ... de itt már rég nem eről szol a dolog a feleségem diplomás a fiam diplomás lesz alányom diplomás lesz ... mert csak evvel tud az életének egy jobb minöséget adni ÉS EZT IS ÉN a MELOS fizetem én eről beszélek apukám ezt nem tudjátok fel fogni egyikötök sem

mondjam az olyan mint ...........a tyuk meg a tojás

nem nem olyan ezt az országott kétszer a háboru után a melosok épiteték újá

persze kell tanár ,orvos mérnők stb

de olyan orvos kell ? aki diploma után nem tud vért venni ?, vagy olyan mérnők aki a m MC donalsba hamburgert csinál ?
vagy olan tanult diplomás ember aki reggel 8 órátol éste 23 oráig folyamatosan itt nyomja egyik topikrol a másik ig magát és a lufi fulyástól - a mozdony vezetésig mindent tud ..

Söt még mozdony is jobban tud nálam vezetni , pedig 2 . 500 000 millio km tetem meg balaeset mentesen ,, és ö tudja hogy kell ki kapcsolni ezt meg azt és hogyan .... be linkelem ez a vitát ha kell
Na ezzek ből van elegem Zolikám

Ja a motorosok akik hozzám járnak javitani 60 % diplomás , mérnők, jogász emberek és fél barátaim , némejikel együt motoruozunk , soknak veterán motort adtam el ............................ és egy sem kezted el okoskodnoi mit hogy kell
egyebk radialis,a konzolon latszik

de ,ha az ,ha nem ,kalap fos
tudtommal egy személyautó féknyereg nem radiális rögzítésű.
Talán a mozdonyoké az.
Esetleg kérhetnénk egy "arctalan geci diplomások" topikot az admintól..
Ez egy kinai szar,mindt pl. d2.Ilyen kismeretu dugattyukkal normalis fekhatast nem tudsz csinalni.Valoban autora valo.
Csupán csak annyit,hogy ez sem radiális rögzítésű és mégis az van aláírva,hogy versenyfék.
De lehet én és anyám is kap meghívót,hiszen arctalan ,geci diplomás vagyok.
A helyesirasrol meg nem nyilatkoztal...