Nem értem ezek hol élnek?! Ismerek olyat, dolgozik, és két hónap kell, hogy megvegye a 10 000ft-os alkatrészt. aA2 mm-es galván-króm meg többe kerülne mint az új főtengely. Szálljatok már le a földre B+!
de mennyibe kerül ? nekem mennyi km-t kell menjek hogy meglegyen ? amit én csináltam az a 50 es gyöszt 100 euróér vették gondolkozzunk már reálisan ne csak elméleti síkon .... tudom mi lenne a fasza jártam már gépműhelybe köszörültetni még azt is amit nem szabad
söt olyan első szériás 1956 tlt hogy csak rá nézel a be rugó kara és be indul , a mákos tésztát meg eszed a blokkjáról
na én is be felyeztem a vetitést
Nem, állítólag van egy cég itt Magyarországon, aki fesszabályzók gyártásával foglalkozik. Valahol olvastam, valamelyik fórumban....de nem tudom, hogy hol....pedig szükségem lenne rájuk.
a zörgös honda meg nem sértés volt itt áll garázsban egy 2004es hornet 36000km-el és szól a kuplung csapágya, Zoli szerintem nekem szánta a csörgős hondát
a többi le van szarva
és egy sem zörög
nézegesél :https://www.facebook.com/pages...
söt olyan első szériás 1956 tlt hogy csak rá nézel a be rugó kara és be indul , a mákos tésztát meg eszed a blokkjáról
na én is be felyeztem a vetitést
ezek tiszta mc gajverek ! lecso nincs mit tenni nyugdijba megyünk
én meg nagyon keményet szarok
Nem tudjátok véletlenül hol tudnék utángyártott feszültség szabályzót venni?
Jó az idő................jelenleg.
a zörgös honda meg nem sértés volt itt áll garázsban egy 2004es hornet 36000km-el és szól a kuplung csapágya, Zoli szerintem nekem szánta a csörgős hondát
És 4 éves.
Viszont szegény csóri srácnak egy ditekkje van.............na azt nem hinném hogy 28 évesen ingázni fog.