Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

Nehany helyrol azt halottam, hogy tokeletesen megfelel pl a spiralfuzet karton boritoja is a kuplung oldali dekni tomitesere, mit szoltok, birja az ilyen jellegu tomites?

Koszi,
Gabor
Molnár Carosseria service. Rigó u. 72./B

Telefon: 06 30 943 7693 vezetékes:52 537 300

E-mail: molnarservice@freemail.hu

Számolj be mi történt!

Üdv: m
Basi2 -nek köszönöm a tippet a gpx önindítójával kapcsolatban....szétkaptam, megpucoltam, rendberaktam a bronzkeféket,/az egyik csak részlegesen működött/....és mostmár üzemhőn is félfordulatra indít mint újkorában:)..Jó bringázást mindenkinek....
Hali! tudna vki segíteni leszabályzás ügyben?
Sajnos, azt ki kell dobnod nagy valószínűséggel.
Bár én is megpróbálkoznék vele valami agresszív zsíroldóval (féktisztító ?) aztán meglátod. Rontani nem fogsz vele, és ha nem lesz jó a féked, (ami valószínű) akkor kuka.
Van kifejezetten erre a célra papír, nagy ívekben árulják pl csapágy-csavar boltokban. Ráteszed a fedélre aminek a szélét tömíteni akarod, satírozod valami keményebb szénfélével, vagy egy elég koszos fémdarabbal, és egyből megjelenik a felületén a lenyomat, ami alapján ki tudod vágni. Ahol meg csavarnak van furat, azt kitapogatod papíron keresztül, és ahol érzed a mélyedést, oda finoman bekopogtatsz egy vasgolyót (ami nagyobb, mint a furat, hogy ne menjen teljesen bele), az kivágja a kis lyukat a papíron, és kész is a tömítés.
Szia,

Kuplung oldali tomites. Esetleg vagjak ki papirbol, milyenbol erdemes?

Thx, G
Helló 3ndRush! V.sz. kicserélték a röpsúlypofák rugóit erősebbre, emiatt túl magas fordulaton nyitnak. Azt kéne először megnézni, mert az otthoni tuningmesterek minden szart beleraknak a röpsúlyautomatás robogókba. "Attul megyen maj" százhuszat!"
Attól függ, hogy melyik tömítésről van szó.
Köszi már itt is van !
Szólj, ha megkaptad.
KÖSZÖNÖM!
Akkor küldök egy Mito-1 manualt, szólsz ha nem jó.
Adásvételi szerint 92-es, de még nem a fordított villás.
A manual szerint az már Mito-2.
92-es
Évjárat?
gyutaiat@citromail.hu
Légyszi ide küldd!
Köszönöm!
Suzuki Bandit-250, GSXR-250, GT-250, Yamaha FZR-250, Zeal, Honda CBR-250, CBF-250, Kawsaki ZXR-250, Benelli 231, stb...
Üdv minden mocisnak!
Szerintetek kidobjam az első fékbetétet, ha ráfolyt a teló olaj , vagy egy alapos tisztítás után még renbe jöhet?
Mi a tapasztalatok?
Előre is köszi az őszinte választ!
Szevasz, gyutaiat! Van Mitohoz komplett szerelési kézikönyvem, de amíg semmilyen személyes adatodat nem adod meg, nem igazán tudom, hogy hova küldhetném.
Hali!

FBS 4ever!
tubusban lehet kapni,én mezősboltba szoktam venni.
Szerintem mindenre jó. És nem is olyan drága kb. 400-500 ft,de nem vagyok benne biztos!
milyen 4 hengeres 250ccm-es mocik léteznek a honda hornetten kívűl?
Sziasztok!
Tudna valaki egy Mito-1-es kapcsolási rajzot küldeni?
Nagyon megköszönném
kösz .de áttettük azt is de ugy se lett jo...........