Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem zakatolós! Inkább mintha egy fém vödörbe néhány kavicsot ráznál!
nekem is úúg ykalapál a kuplungom hogy ihaj.. de ha behúzom elhallgat. ez van. a vez.láncom nekem is zajong. oylan zakatolós hang..
A szelephézag is OK! A veztengely csapágyak is cserélve lettek! A hinba tengelyek jók! A görgők szintén jók!
A láncfeszítő a feléig jön ki! Azt már megnéztem! Egyébként a hengerfej felől jön a zaj! Azért a kuplungot is megnézem!
Alapjáraton szinte minden motornak zörög a kuplungja. A kosárba verődnek be a lamellák és a megnőtt foghézag miatt is. A vezérműláncot leellenőrizheted úgy is, hogy jelre hajtod a motort és akkor megnézed mennyire térnek el a jelek. Vagy az autómata feszítőt kifelé húzva megszámolod hányat kattan. Ha keveset, akkor lánccsere.
a vezérműlánc tök fura! A szemek oldalirányban eléggé csúszkálnak a csapokon!
EZt még nem is próbáltam! Miért?
Behúzott kuplungnál kicsit elhalgat?
Segítséget szeretnék kérni! Egy KTM 600 LC4 EGS -el kapcsolatban! "93-as évjáratu! A blokkban új Wössner dugó van! A főtengely fel lett újítva gyári hajtókarral! Minden jól van beállítva ! Hidegen a blokknak nagyon szép hangja van ?de ahogy melegszik szépen el kezd zörögni! Üzemmelegen már nagyon zajos! Csak alapjáraton! Állítólag a vezérműlánc szar! Én is arra tippelek! Nem tudom találkozott-e valaki hasonló hibával!? Ha igen kérem ossza meg velem! Itt egy kép a gépről!
A hornett is az.
Azaz ha pontosabb akarok lenni akkor a Naked katerória, abban vannak a cbf-ek de akkor is a 250-es 1 hengeres sajnos :( Legalábbis az új.
Köszi kaktuszpeti, megnézem. Hétvégén az jön. Megyek egy kört, aztán gyorsan szétkapom, szárazra törlön, és sasolok erősen. (Mert csak melegen csepeg )
:D
Jól van na... néztem is a mocid csak nem olvastam a hozzászólások nevét és ugy emlékeztem 2 külön ember írta a 3 hozzászólást :)
Sziasztok ha tudtok segítsetk milyen Nm-rel kell meghúzni suzuki gsxr 750-es srad hengerfej csavarjait.köszi
Kiraly vagy!Kossz teso!
fzr250r. nézd meg a képeket vidiket pupák
az új az CB250. a cb az mindig a túrás vonala volt a hondának.
és neked milyen mocid van?
Csak azért kérdezek ilyeneket mert az új 250es cbr-ek nem 4 hengeresek :(

egy 1 vagy 2 hengeresnek meg sose lesz olyan jó hangja :)
ja, és pöccre indul.
nekem 45.000 van benne, és nem füstöl, nem eszik olajat, csak zörög kicsit.
ja. cbr250. álat kis gép. nekem fzr250 van., az is négyhenger meg midnen. lásd a vidiket.
Sziasztok.

Szerintetek egy 4ütemű motornak 20000Km az sok vagy még jó állapotúnak mondható?

Mikor mondható szétkopotnak egy motor? (kb hány ezer km?)

A honda gyártott 250ccm-es !4! hengeres mocit? Ma láttam egy hírdetést de nem találtam a neten infót.

köszi előre is a válaszokat.
Sziasztok!

Szerelőt keresek egy 1977-es Yamaha XS 750 blokkjának javításához. Ha esetleg valaki tud egy jó mestert, léccí írjátok meg!

Köszönettel,

Lacka
Üdv ...
Segítségeteket kérném ...
Kawasaki ZZR 400-as szelephézagot tud nekem mondani valaki ?
Sziasztok!

Egy Malaguti F12-es robogóm van ("98-as) és az a gondom, hogy a kilóméterórám csak 40-ig mutat, a számláló pedig kb. a megtett kilóméter felét számlálja. Mi lehet a gond, ill. házilag javítható-e?
Köszi.