Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok lenne egy kérdésem italjet formulám van segitsen nekem valaki hogyan lehet kicserélni a lengökaron lévö gumiharangot
elöre is köszi
Sziasztok!
Most vettem egy VFR400R-t és lenne rajta egy kis karbantartani való.
Ha van vagy volt vkinek ilyen mocija az legyen kedves jelezze!
Előre is kössz!
Ja meg van egy ETZ250-em eladó, kép az adatlapomon.
Megtörtént, köszi.
Az egyik ok az alacsony üzemi hőmérséklet lehet. Ha van benne termosztát, az el lehet romolva, vagy kivették korábban. Mennyi idő után köpi be? Mert ezek indításnál is tönkre tehetik a gyertyát ha ráhúzod a gázt. Sőt, az egyik MX-es haverom szerint az ő motorja akkor is beköpi, ha indokolatlanul hirtelen és nagyot csavar a gázkaron. A gyorsítószivattyú miatt. Bár ezt alátámasztani nem tudom, mert szinte csak utcai motorokat szerelek.
igen, a gyertya belevaló
katalógusból lett kinézve...
Hőérték gyári?
sziasztok!

próblémám lenne egy 250-es YZ-vel ("93 körüli)

a probléma, hogy "beköpi" a gyertyát és utána nem akar elindulni. új gyertya és megint megy egy darabig.
ha találkoztatok már ilyennel vagy valami ötletetek van a megoldásra, légyszi írjátok meg!

előre is köszi!
bazsi
pl drz nél is van egy olyan szitu hogy a gyári szivatófuvóka kissebb mint ami kéne rá és a haverom és a szervizben is egyből a fuvóka felköszörülését javasolták...szóval lehet hogy neked is van valami iylesmi probléma de elősször is próbáld meg ott bemelegítteni a moptort alapjáraton ahol a legjobban pörög aztán 2 perc járatás után rakd olyan állásba a kart ahol nem pörög annyit és szerintem az lesz az alapállapot..........a harmadik helyzetről már nemtok mit mondani....sajna de ajánlom hogy keress googléban rá a bazuka oldalra vagy fórumra és ott olyat olvashatsz amit még misem tudunk.........ennyi szia
aham köszike............amugy csak az én kedvemért raktad fel vagy már fentvolt az előbb is? mert csak a motorig jutottam...:(
Hogyan kapcsolódik a szívatókar a karburátorra? Tudsz róla közeli fényképet mutatni? Abból egyből kiderülne.
köszi, de igazából már megkérdeztem, ő csak annyit tudott rá mondani h szte az alsóban használjam, mert ott jobban pörög de ha meg ott jobban pörög akkor lehet ott van szivatón, és hát nem azon kéne használni vagy nem tom, nem értem én h minek rá 3állás..na mind2 vhol csak tudnak rá választ adni
Az adatlapomon
a motort már láttam de hol van acsaj a képen?mutimeeeg!
igen!tuti jó nőm van
A kawám 800-900 ezer között mozog.De számomra ez a motor többet ér 1 millánál.
A hasznaltauto.hu-n találsz egész jókat.
SZIA ! akkor neked tutijó nőd lehet, ha ezt a kettőt egyszerre csípi.mondjuk a motort szerintem minden nő csípi...........amugy mipénzbe kerül egy ilyen teféle kawád? köszi.
RASTI 14 azt ajánlom hogy azt kérdezt meg a motorral kapcsolatos dolgaidról .akitől vetted a motort vagy ha szalonban vetted akkor ott biztosan mégtöbb infót tudnak majd neked mondani a gépről...........sok ember még azt sem tudja hogy mitől 2 ütem a 2!és mitől négy a 4 ütem............engem pl édesanyám világosított fel hogy mi a külömbség a kettő közt..............kb 15 éves koromban..........amugy édesapámnak akkor 4 ütemű simsonja volt az anyunak meg babetta.......:) szóval ez van.....üdv
A csajom szerint olyan a nőknek a sportmotor,mint nekünk a miniszoknya.
Egyébként pedig ő szeret velem motorozni, és volt madárpókja is.
Sziasztok, egy nem egészen idekapcsolodó, kérdéssel fordulok hozzátok, van egy bazuka motorom(adatlapon van kép) és nem nagyon értem hogy müködik rajta a szivató, 3állású. Csak a felsőben tudom elinditani, viszont menni csak a középsőben tudok vele. az alsó állásban csak annyi a különbség hogy többet pörög a motor. remélem valaki tud segiteni abban h most melyik mi lehet, gondolom a felsőben van rajta a szivató de akkor mi a másik kettő? előre is köszi a segitséget
Először kitöltöd az adatlapodat, itt ez a szokás. Aztán az ímélcímedre elküldöm a file-okat.
hali:) az az igazság hogy itt mosonmagyaróváron ahol lakom.egy kisváros:vonzáskörztzettel együtt 35 000 ember él.sok fiatal van és szinte mindenki ismer mindenkit........tisztában vagyok ,vele ha, egy pasira nem buknak pl rám! mert nemvagyok jó pasi, akkor az autóm vagy motrom miatt meg ne bukjanak ....a drz-t meg simán összekeverik itt nálunk a csajok egy 1977 ES OKKERSÁRGÁRA FUJT EREDETI SIMSON STARRAL.........:( HA NINCSE DÖGÖS SPORTGÉPED a KKOR ÉSZRE SEM VESZNEK.........a motoros csajok fórumról meg annyit hogy : tutira más városban élnek és motoroznak:(( ritka a motoros csaj, itt nálunk is csak egyet ismertem meg 26 év alatt de akkor még csak tuaregem volt neki mb 80 as hondája de nemtudtam vele elkápráztatni:( mert bukott a sportmocikra.....most akkor ezért vegyek egy r 6 ost? amugy gondolkodtam ilyenen de tudtam hogy csak a csajok miatt venném az pedig nem fer -felém nézve:((

kiváncsiságból benézek a motoros csajok közé......
Akkor nekem valószínüleg a 2000-es kéne, mert nekem 929-esem van.
Hogyan tudjuk lebonyolítani az ügyletet?
Helló! Nekem 2000-es 900rr-hez meg 2002-es 954-eshez van manualom ha kell.
Sziasztok!

Érdeklődnék h. milyen és mennyi olajat kell önteni a 2001-es Fireblade-be, ill. h. tudtok-e hozzá gépkönyvet.
Nekem ex barátnőm nem szerette ha motorozok, ezért ez fontos előny volt, de féltett mindig. a pókomtól különösebben nem félt, de nem is rajongott érte. Amikor parton valami csaj odaszólt nekemis h jó a motorod, akkor annyit mondtam h kössz, és mentem tovább nem ezzel akarok csajozni, meg akkor még megvolt barátnőm. Pókoktól meg a legtöbb fél, de nem is tudja hogy milyen, szóval ez olyan mint a rasszizmus kb
Az a baj, hogy tapasztalatom szerint az a csaj aki nem szeret motorozni, azt se szereti, ha te motorozol. Az pedig szerintem egyértelmű, hogy ilyenkor melyiket választja az ember...