Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz! Még a héten megkeresem a műhelyt,remélem nem dolgoznak drágán:)
Sziasztok!

Blokkhoz tomito pasztat milyet ajanlotok? En olvastam hermosal-rol es loctite-rol. Ezeket hol lehet kapni es mennyiert?
Konkretan elszakadt a papirtomites, es sztem draga lenne egy ujat rendelni. (rx 125)

Mit gondoltok?

Koszi!
Gabor
Hello!
Elég nagy gondom van! Remélem tud vki segíteni.
Vettem egy Derbi gp1 robogót használtan, de vmi nem stimmel benne.
Elindítom húzom a gázt, pörög a motor de nem hajtja a kereket, csak mikor már nagyon magas a fordulat.
Tehát nem tudom finoman +gurítani, csak hírtelen szinte rántva indulni vele. Előző gazdája szerint ez ilyen.
Lehet ezen finomítani vhogy?
Nem tudna nekem erre ajánlani vki vmit házilag? Nem szeretnék már ilyen korán egy valag pénzt kiszórni szerelőre.
Köszi előre is!
Rush
Én csak javítom! Elmondom hogy még járt a blokk is! Csak egy kicsit kerepelt!Vagy nem kicsit! Ismerem azt aki elötte javította! Inkább nem mondok róla semmit!
hát ez etörötte ....
hogy vetted észre ?
A Monostorpályi - Vágóhíd utca között van a Rigó utca. Ha a Monostorpályi felől mész kb. 200 m-re jobbra lent egy gödörben van egy autójavító és karosszériás műhely, ahol javítanak motorkerékpárokat is. A tulaj egy fiatal srác, Ő is motorozik, fordulj hozzájuk bizalommal, tudom őket ajánlani.
52/537-300
Azta kurva de durva...
sziasztok!

aprilia classicom kidobja a 5. fokozatot..... /ugyanolyan a blokk mint a rs50-nek/

mit kell cserélni, és mennyibe fáj kb?

köszi!
Ennyit a főtengelyköszörülésről! ZZR 1100 19 km után! Aki erre adja a fejét jól gondolja meg!
Készen van a dolog.
Vágtunk bele egy nagyobb meneret.
Tisztára mint a gyári, csak nem 17-es hanem 22-es.
énis jártam már igy igaz simsonnál..
Én ezt tettem:
teflonszalagot tekertem a csavarra,bekentem hőálló tömítő ragasztóval , behúztamamenyire lehetett, csak érzéssel hogy ne jöjjön ki aztán kivülről is bekentem körbe vastagon ijen tömitő ragacsal ami lehet hőálló(én FBS-t használtam) vagy akrámi... nem egy szép megoldás de legalább valami..
Okosabbat mongyá neki, ez már eső után köpönyeg.
sr karbi beálitásra lenne szükségem melyik csavaron merre menyit köszi elöre is!
Nyomatékkulcs...
Hali!VKi nem tudja milyen olaj kell az yz125 blokkjába?De vmi jobb féle!Köszi
Sziasztok! Tud valaki jó karrosszéria lakatost Debrecenben? Van egy simson tankom amit ki kéne kalapálni. Aki tud az irja már le a cimet vagy a telefonszámot vagy mindkettőt,előre is kössz!
Heló!
DR350S motororm van és az a bajom hogy első rugásra van szikra a többire nincs.várok kicsit utána megint van de csak az első rugásra.és így tovább.1 hete mikor elidult(könnyen)akkor az volt a baja hogy a kipufogó csonk felizzott és nagyobb fordulatmál durrogott.most meg semmi.valaki segíthetne kérlek.köszi
beszéltem tanárommal, amit irtam ha jól emlékszem ECM volt annak a munkakörét kelll megnézni! elektronikától az összes jeladóig..., de szervizkönyv alapján meg lehetne keresni, van benn ha jól emléxem kapcs rajz végig lehet nézni a kört... jó szerelő biztos megtudja nézni..
A borulásérzékelőt néztétek?Jártunk már igy egy Millével...
Erre mondjatok valamit:

Az olajcsere után a leeresztőcsavart nem tudom meghúzni.
Kivettem a csavart és a menetet gyönyörűen kitépte az olajdekliből.
Hogy oldanátok meg a dolgot?
Van valami módszer mihez nem kell leszerelnem az alját?
Eddig csak a nagyobb menet vágása ugrott be, de rühellek barkácsolni.
(és le kell hozzá szedni a deklit)
Hogy miért ide írtam, nem is ide akartam
Sziasztok
Jön valaki a hétvégén Sóskútra?

Csak a rend kedvéért, Kaktuszpeti igazad volt, az yz főtengely szimering cserével kapcsolatban, kijött a blokk szétdöntés nélkül!
kösz megcsöröglek.......
hát ha ugylett rárakva alami másik motoré, akkor az ugy érdemes feleszkábálni hogy tudjál állitani..
helló
holnapi nap 10óra körül ha felhívsz tudok segiteni, épp suliba leszek.. motorszerelőnek tanulok a tanárom biztos tud mondani valamit..
06305061939
Üdv.... András