Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megoldódott egy alapos karbitakarítással! Most a másik problémám az hogy nem mindig esik vissza a fordulatxám alapjáratra Konkrétan mihez kell robbantott ábra a Miton?
persze . milyen szervizkönyv? eddig sehol nem találtam erről a modellről... saary.zoltan@dunaweb.hu írsz ide a részletek miatt?
van hozzá servízkönyvem abba van h mi hol és mennyi érdekel?
bocs nem neked akartam, összekevertelek..
nem megy át mailba, szar freeemail nem engedi esetleg msn címed van? amugy van több tipus is, ujabb régi evo...
"t =2T
CSÁ!
Nem tud valaki valamit a "t-be való tuning membrránokról? CRm 125 bekellene van eijen egyáltalán és hol lehet hozzájutni és mijen árban vannal?
mien tipus?
urak, FZR600R-je van valakinek? 4JH kódú. Az enyémből nem tudok szikrát csiholni, kéne egy kis segítség. A legjobb lenne, ha egy működő gépe meg tudnék mérni, hogy melyik vezetéken mi van.

előre is kössz!
aya@index.hu

És nagyon megköszönöm +1 sör ...
szeva
van mitohoz szervizkönyvem ha érdekel, abba asszem van robbantott rajz
hello bocs h eddig nem irtam az ok h fixen van de ovalis az állo részen a furat és ott lehet egy kicsit állitani kurva pontosan kell belőni am az e mail cimem cagiva1990@freemail.hu irj! szal ha mék mindig nem jo akkor probáld meg ezt na sok szerencsét és jo motorozást ja nem tudsz valahonnan robbantott rajzot szerezni mito hoz?
programom van adj egy mailcímet és elküldöm....
pollini rezók ...
de a végek nemvannak meg ...
csak ezek :
aham az ...

eredeti dobok nincsenek meg sajna ...
Has jól sejtem, az egy RD350 blokk.
Talán az eredeti csövei jelenthetek támpontot...
jah ...
Én is igy gondoltam , csak azt nem tudom , hogy mekkorák legyenek a dobok ...
Ötlet ? esetleg méretek vannak valakinek ? ha más nem lesz akkor csinálok
két henger két tervezett rezó, igy lesz a legjobb a blokk... egybe semmiképp nem raknák, akkor inkább két külön cső
igen az jó, de amit a gyár előir gyertya, az a jó bele(hőértékre gondolok nem márkára) ugyanis találkoztam már nemegy olyan dugóval, ameik elolvadt rendesen, mert nem olyan gyertya volt benn...
sziasztok ...
most építek magamnak egy mocit ...
Ktm - vázba tennék egy 2T 2hengeres 350-es poweres blokkot...
a gond hogy nem tudom milyen dobot tegyek rá...(ill dobokat , mert úgy tudom , hogy a 2T-nek nem jó a 2 az 1-ben rendszer ...)
TANÁCSOK ?
Tapasztalatok hasonló téren ?
Ahoz képest milyen hőértékű gyertyához viszonyítjuk a másik hőértéket.Egy olyan gyertya volt benne amivel nyáron tökéletesen lehetett menni.Bejöttek a hidegek és már nem úgy működödtt ahogyan kell.
hát másik hőértékű gyertyát, főleg 2tbe én nem nagyon ajánlok..... inkább azt ne rakj bele...
Pontosan.
Nem a blokkba vezet, hanem a karbiba. Az úszóházba.