köszi ugyérzem én is húzos lessz de a szervizek már megakadtak...sajna....az imoval kezdödött az egész ...kinti törött a gép...de nem a kar begerjedni....köszi-
Sziasztok.
Etz 125-höz keresnék 2 felfogatású fötengelyszimeringházat.Darabokban vettem a motort és az persze hogy nem volt meg...megmondomm őszintén nem is láttam még ilyen fajtát(csak 4 csavarossal találkoztam eddíg).Vagy esetleg másik forgattyúsházzal összerakhatnám?mert van egy másik blokk és ugye ez nem a számos oldal...
Bármilyen segítséget,tanácsot szívesen fogadok.Köszi
license light ezt irja a szervízköny.. kinti oldalon találtam : ECM problems requiring new ECM azaz engine control management de pontosabban kérdezz utána valameik Yamaha kereskedésbe és ott megmondják.. lehet hogy nem lesz olcsó!
tul nagy előgyujtás.. utána kéne keresni a neten, hogy mekkora az előgyujtása, pontosabban a gyujtás térképe, illetve a gyujtásnak a jeladója hogy hol van azt kéne tudni, és akkor be tudod állítani.. vagy próbálkozz minél későbbre rakni indulj a felső holtpontól visszafelé és amikor még be tudod rugni ragd oda:)
sziasztok megint én, még van olyan problémám hogy yamaha dt gyujtást beleszereltem egy yamaha yz 465-be az volna a kérdés hogy kell beálítani a gyujtást, szikra van csak nemtudom mikor,ha beakarom rúgni akkor vissza rúg.
akkor valamit elb** mert ha most lett felujitva indulni kéne.. hacsak még nem vlt egyszer se beindítva, akkor próbáld meg azt hogy ragsz a hengerbe egycsepp benzint gyertya vissza és ugy egyszer kétszer megpörgetni... menni kelll utána ha nem vidd vissza a szerelőnek...
Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy a robogom az istenért nem akar motorfelujitás után indulni az öninditóval!A szerelö szerint kellene egy berugókart tennem rá mert az öninditó nem tuddja eléggé megtekerni!Szerintetek?S.O.S.
Hali ha a mocid indul akksiról akkor az már jó jel. A világitás és az indexek véleményem szerint nem kapnak áram ellátást. nézd átt a vezetékeket. Főleg azokat amelyek a világitást táplálják! A csatlakozókat húzd szét mozgasd átt ha kell adj neki kontakt sprét mert előfordul oxidácio engem már beszivatott egyszer. és ne felejtsd el megnézni a test kábelt! Nem arra gondolok ami az akkun van hanem ami a világitásrol megy vissza hol laksz helyileg? Ha akkor sem jó irj vissza! minden apro csatlakozási pontot nézz átt sajna nekem nincs hozzá rajzom mert nem volt rá szükség ha látnám élőben az volna a jó! Sok sikert!
Sziasztok
Tudna nekem valaki segiteni egy Italjet formula 50-em van összel leállitottam és nem akar beindulni pedig lassan itt van az idö aksi tökéletes szikra tökéletes ha valaki tudna nekem segiteni megköszöném.
íHello, ha 250-es, akkor egy távtartóval és kalapáccsal jól fel kell ütni majd a csavart meghúzni. A deklivel semmiképp! Aztán miután egyszer menet közben lejött és szébaxta a főtengelyt, már baltával vertem föl
Szevasztok! Nagymotor alu kereket (nem küllős) hol centíronak profin+kedvező áron Bp-en? (Óbuda,Újpest és környéke, vagy bárhol Pesten). A gumi még kibír egy szezont, viszont elkezd szitálni a kormányt elengedve...
ja már értelek... hát vegnek csinálhatsz egyszerűen, az annyira nem befolyásolja a teljesítményt. a lényeg h a cső belső átmérője megeggyezzen a rezó végével... de keress rá a neten, ha valamit találok róla akor irok... ja keress egy képet és arányokból megtudod mondani hogy kb. mien hosszú legyen a cső meg a dob...
Haynes manual nekem is megvan az előző modellhez, volt is 3HE-m, de abban nincs meg a 4JH. A kapcsolási rajza pedig különbözik sajna annyira, hogy nem segít eleget
A Thundercat rajza megvan, ahhoz 98%-ban hasonlít, csak pont annyi hiányzik, hogy nem látom a fától az erdőt :-( Az igazi az lenne, ha egy működő 4JH motort meg tudnék mérni, csak senkinek nincs vagy nincs kedve segíteni :-) Azért köszönöm.
szeva
hát szervízkönyvem az 600as FZR 89eshez van ami még dupla körlámpás, neked meg ha jól tudom a két "kockaféle" lámpa van elől ami már picit gömböjűbb, mert a 4JH-s modell az már az ujabbik94es környéki de nem tudom pontosan, viszont a kapcsolások és az elektromos alkatrészek ugyan azok benn, csak az a baj h 70mb körüli és nem akar átmenni mailba msned van ott eltudom küldeni ha érdekel.
Üdv: András
halika hát a gilera kz 125 beindult már csak kellene egy kapcsolási rjaz hogy mej vezetékek hova mennek,amúgy a motorját teljesen felujítottam,csapágyak szimeringek dugó gyűrű,új nikasilos henger poverszelep meghajtótengej csere mert megszorult és a fogaskerék az sajna pörgött tovább és leugrottak a fogak beindul csak nincs villany+indexek,semmi,ez a nagy problémám!ha tudnál segíteni valamien leirással vagy fényképpel akkor nemlennék hálátlan!kösze előreis
Köszi spinner!
a szerelő azt mondta h vszinű gyújtás probl., v alaplap :S
szal ennek lőttek,nincs feleselegben 10-15 ezrem :S :(
SZAL HA TUD VKI AKK LEGYEN SZÍVES ÍRJON NEKEM H HA TUD ELADÓ ÜZEMKÉPES DERBI RABASÁT VAGY BÁRMILYEN ENDÚRÓT MAX40-45 EZER KÖZÖTT!NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!
üdv mindenkinek!
Etz 125-höz keresnék 2 felfogatású fötengelyszimeringházat.Darabokban vettem a motort és az persze hogy nem volt meg...megmondomm őszintén nem is láttam még ilyen fajtát(csak 4 csavarossal találkoztam eddíg).Vagy esetleg másik forgattyúsházzal összerakhatnám?mert van egy másik blokk és ugye ez nem a számos oldal...
Bármilyen segítséget,tanácsot szívesen fogadok.Köszi
benzincsere és már repül is a gép... meg engedd le a karbiban levő benzint..
Tudna nekem valaki segiteni egy Italjet formula 50-em van összel leállitottam és nem akar beindulni pedig lassan itt van az idö aksi tökéletes szikra tökéletes ha valaki tudna nekem segiteni megköszöném.
Centírozás ezen nagy valószínüséggel nem segít.
Hallottam olyat hogy a deknivel szokták.Igaz ez?
csak ennyi kellett ...
Kösz!
a baj csak az , hogy csak dob kell ... Ez a része (ami az ábrákon van )a kipufnak megvan (pollini gyári )
De azért köszönöm ...
azért a sör még ája ...
A Thundercat rajza megvan, ahhoz 98%-ban hasonlít, csak pont annyi hiányzik, hogy nem látom a fától az erdőt :-( Az igazi az lenne, ha egy működő 4JH motort meg tudnék mérni, csak senkinek nincs vagy nincs kedve segíteni :-) Azért köszönöm.
hát szervízkönyvem az 600as FZR 89eshez van ami még dupla körlámpás, neked meg ha jól tudom a két "kockaféle" lámpa van elől ami már picit gömböjűbb, mert a 4JH-s modell az már az ujabbik94es környéki de nem tudom pontosan, viszont a kapcsolások és az elektromos alkatrészek ugyan azok benn, csak az a baj h 70mb körüli és nem akar átmenni mailba msned van ott eltudom küldeni ha érdekel.
Üdv: András
a szerelő azt mondta h vszinű gyújtás probl., v alaplap :S
szal ennek lőttek,nincs feleselegben 10-15 ezrem :S :(
SZAL HA TUD VKI AKK LEGYEN SZÍVES ÍRJON NEKEM H HA TUD ELADÓ ÜZEMKÉPES DERBI RABASÁT VAGY BÁRMILYEN ENDÚRÓT MAX40-45 EZER KÖZÖTT!NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!
üdv mindenkinek!