Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Leo a segitséget! Már indul nagyon jo hallgatni .Ahogy Andrisnak is mondtam nem vezetet rendesen de mostmár jo berugokarral is jol indul öninditoval is ugyhogy megyek mocizni!
Hali Andris! Köszi megoldottuk.Végűl vmi test vezetés nem volt megfelelő.Kicsi volt a szikra de mostmár jo pőcre indul nagyon örülök
Hát benzint leengedtük,de máshol nemtok tankolni bele,már csak 1 kút van sárváron ahol lehet kapni 40es keveréket!:(A gyertyát is már 100x megnéztem,megpucoltam és van szikra!
De mondd meg nekem h mi a faszért csinálja ezt?!:S
Nagynehezen elindult,akk meg leállta,aztán onnantól fogva meg nagy büdös semmi megint!:S:@
Egyszerűen ezt már nemértem!:S:S:S
mit csináljak még vele?
üvd!
benzincsere? gyertyacsere?
Hát ez nem jött be:(hiába a benzinszűrő,meg a karbi puccantás,meglestük a membránt is azzal sincs para!Már elegem van belőle!:S:@
Nagynehezen elindult,akk mentem vele pár kört az utcában,egyszer meg csak megint leállt...:S
onnantól fogva meg már megint nem indult,sem rugásra,sem tolásra!:S
Na erre varrjon vki gombot!(jah és nem külön olajzásos)!vki vmi okosat mondana nekem azt megköszönném!(NAGYON)!:)
előre is köszi!
üdv!
Sziasztok!

Hátsó központi telóhoz kellene "áttét" , jobban mondva a motort szeretném leültetni 2-3cm-t. Németeknél találtam, fotót mellékelek. Ha tudtok valakit aki gyárt, adjatok elérhetőséget.
Üdv
D.A.
Szeva!
yes,yes ma veszek bele szűrőt,meg kipuccantom a csapot is!aztán kiderül!(jah meg sztem a tankot is!
üdv!
Köszi mester! Majd meglesem
Valószínüleg az önindító a ludas!"teker mint a meszes"De mégis nagy áramot vesz fel!Én most csinálok egy GPX et az meg hidegen nem akart tekerni csak melegen! Szorult az önindító! szétszedtem ,kitisztítottam és jó lett!
Sziasztok..Segítségre lenne szükségem! Van egy gyönyörű gpx 750 R-em! lkezdett most hülyéskedni azzal hogy ha bemelegszik akkor önindítóval nem akar indulni, viszont tolásra egy méteren beugrik...Az önindító teker mint a meszes, az aksi jó, és amikor kicsit visszahül akkor szinte félfordulatra beindul....Ha valaki találkozott már ilyesmi problémával kérem ossza meg velem a tapasztalatait...előre is köszönöm...és jó utat mindenkinek, vigyázzatok magatokra:)
Ma egesz delutan motoroztam vele, es neha sikerult felvaltani, de neha nem, ha sikerult a 3as, akkor a tobbi is, de sokszor 2 fole nem ment. Szoval eleg meleg kellett, hogy legyen az olaj...
Meg mi lehet esetleg. Felmerult, hogy a valto es a berugo tengelye szorul, mert egyszer estem vele, es a valto elgorbult, ha ezt ki akarom szedni, azt hogy lehet?

Koszi, G
Ugyanez történt ma velem.Szórul szóra ugyanezt csinálja nehezen indul a sebességbe teszem fuldoklik majd leáll és persze füstöl mint az istennyila. Szerintem benzin szűrő cserénk le,a gyertya jó már próbáltamkarbit ideoda állítottam és valszeg benzin szűrő lesz. Remélem tudtam valamit segíteni.
Hasonlót nekem is csinált a téli leállás után valszeg a kuplung lamellák nem nyitnak rendesen kicsit ragadnak tedbe.Indítsdbe melegíts fel a mocit és üresben majd pedig sebességbe rakva pumpálva huzogasd a kuplungot egy jó 10 perc-ig max. Utánna nekem javult a helyzet mentem 2 kört és jobb lett mint volt.Próbáld ki.
Előre is köszönom:)
joci61@freemail.hu vagy itt elérhető vagyok..de a mail a biztosabb:)
nekem a C-s jogsin tanították, hogy az ásványi, meg a szintetikus összekeverésével, valami habzó trutyi lesz, és beáll tőlle a motor.... Igaz most váltóról beszéltünk tudom...
"vagy pl, szintetikus olaj volt benne, ásványit töltöttél rá,,,kinyirja..."

Ez mondjuk hülyeség. Nem mondom, hogy hasznos, és ajánlott dolog, de nem nyír ki semmit.
Ha két különböző olajat összeöntesz, akkor legfeljebb olyan lesz, mint a gyengébb minőségű, de nem rosszabb. Szóval átlagolni nem lehet, de nem is teszi tönkre a váltót.
elvileg van mindkettő, de ezt már szétkapva kaptam meg....én a blokkoldalt adnám oda... a szimeringházzal... bízok benne van, nem tudom....
Igen, az oldalon levő E-mailra írva kérsz egy jelszót, amit ingyen megkapsz, és érvényes egy ideig.
Köszi szépen:)
Pesten tanulok..szoval ott bármikor megoldható lenne...
Egyébként szimeringházat találtál vagy blokkoldatt?igen a másik oldalában van a szám.Mert az az igazság hogy másik oldal nekem is van..mert két blokkot adott a gyerek.
Megnéztem... kedden előkeresem, előbb sajnos nem tudom, holnap reggel megyek melóba, és 24 órázom... Az a piros 250-est nagyon szépen megcsináltad, el nem adtam volna....

Sajnos látszik a képen, hogy az öntvény szélét is megpüfölte...az pedig nem valami jó..., pestközelben szoktál járni? Nekem van egy blokkom, ami hiányos, ha jol tudom nem abban van a szám, amihez kell neked a szimering ház....th, az ami itt van nállam lehet passzol is rá...ha tudunk találkozni, két söré a tied...
jah amugy el tud romlani, sok motornak tipusbetegsége..
Szia Kisleo.
A szoci fórumon kérdeztem a fötengelyszimeringtartóházzal kapcsolatban..
a képeim közé felraktam az az oldalát a blokknak..szoval nekem olyan kellene..
az nem spec gyujtás az ujakba mind azt raknak.. ugy mükszik h az egyik tekercs letermeli az áramot(vagy rásegít az aku is) ez bemegy az elektronikába és mikor a lendkerék adott pontja elmegy a jeladó előtt(mágnes van a lendkeréken) akkor a jeladóba lévő tekercsbe fesz. jön létre és ezt érzékeli a gyujtás, majd kiszámolja mennyi a fordulat és arra szabályozza az elő vagy utógyujtást... az elektronika meg továbbítja a jelet a trafónak "hogy figyelj má gyujtani kéne" és ott a szikra... amire te gondoltál az csak megszakítosokon van.
...hmmm, azt írta kap benyát...az a spec gyujtás el tud amugy romlani? hogy mükszik az?
Akkor, én a következőm tenném:

1. ha van testvérem, kikérdezném...nem borította-e fel, nem vitte el egy körre...

2. 200km-er az elég kevés: - vagy rossz az olaj
- vagy pl, szintetikus olaj volt benne, ásványit töltöttél rá,,,kinyirja...

3. legrosszabb, hogy széthullott bene valami, eltört benne valami, lehet már meg volt repedve, és a hidegtől meg volt dermedve, és eltört...

...de várd még meg, hogy más mit ír!, keress fel olyanokat akiknek van ilyen mocija, pl:www.hasznaltauto.hu, akik ilyet hirdetnek, hivd fel őket, bizt segítenek...